Bebeklerimiz ve Biz

tenzile yanlış hatırlamıyorsam aramızda birtek sen normal doğum yaptın zateennnn...:):):)

şekerim bende normal yaptım tabii ne kadar normal sayılır orası tartışılır :)))

1 gün önceden hastaneye yattım ağrısız sancısız sabah erkenden suni sancıyı dayadılar akşama kadar canım çıktı 18:28 de doğdu fındığım sanırım 7 cm. ile aldılar ve çok fazla dikiş vardı 20 gün oturamadım doğru dürüst amanıınn aklıma geldikçe fena oluyorum yaz günü 31 temmuz bütün gün aç susuz felaket bi gündü ama sonu herşeye değerdi :)))

günaydın kızlar hepinize,
Zeynom günaydın demek erkencisin yevrüm 6:30 a geliyordu kalktı benim sabah kuşu kahvaltıyı ettik çoktan hep beraber :)))) benimkide masaya kuruluyor hemenden artık mama sandalyesini istemiyor pek :)))
NAz hanımı öp benim için demek mama istiyor kuzum benim,

günaydın arkadaşlar
ayşegül senin bebiş 31 temmuz doğumlumu benim kızımda 31 temmuz bende o günü unutamıyorum ayy kabus gibi :1no2:

evet canım aynen öyle ne kadar bizi uykusuzda bıraksalar dünyanın en şeker şeyleri bunlar.artık doğum gününlerinide beraber kutlarız

uff arkadaşlar mesajlarınızı okuyunca eski günlerim geldi aklıma aman yarabbim oğlumu emziricem diye sabaha kadar göğsüm açık kalır üşür üstüne biide uykusuz kalırdım zaten gündüz uykusuda azdı hastalanır alık alık gezerdim ortalarda neyseki 2 ay önce memeden kestimde rahatladım şimdi akşam uyuyor gece bir kez su içmeye birkezde süt içmeye kalkıyor çok şükür

günaydın kızlar..
mutlu birgün diliyorum hepinize...
şimdilik neşem yerinde..
uzun zamandır ilk defa dün akşam kendim için bişeyler aldım..
artık kendimi bırakmak yok...
bakacağım kendime :)
bu gazla ne kadar giderim meçhul..

ben dondurma veriyorum kızlar ruzeye ama hani şu hamburgercilerin krem şanti gibi olanları varya...ben yiyorum bi süre sonra kalanı eriyip ılıyınca onu veriyorum ruzeye..
başk türlü değil.bencede daha erken...

günydınn kızlarr

azcık neşem yerimdeydi oda meftaaaaaa
ay sinir oldum genee

daha önce sölemiştim galiba kayınpeder 750 ytl cep tel faturası getirdi diye, bizi turlcellden aramışlardı 750 ytl şimdilik faturanız diye habervermişlerdi fatura bugün gelmiş ve miktar 962 ytl adam o kadar mevzusu geçi 750 ytl nasıl ödenir diye konuşuldu üzerne gene 10 günde devam etmiş konuşmaya
ya 73 kere yurt dışıyla görüşmüş
hemde uzun zuun 10-20-40 dakkalarrr
delircem yaaa

günaydın kızlar
berra yı banyo yaptırdım.uyuttum şimdi.kahvaltı yapmak istemedi.aç aç uyudu yavrum.

nimetcim çok zor durumun.ne kadar düşüncesiz bir insan bu ya.hiç mi evlatlarını düşünmüyor...

allah yardımcın olsun sizmi ödüyonuz-tatlicadiarzu-

Günaydın kızlar
Herkese güzel bir gün diliyorum kuzuyu babanesine bırakıp dışarı çıkacağım az sonra.

Herkese kucak dolusu öpücükler

he yaaaaa
e napcaz dedim eşimee
akşam gitcez konuşcaz dedi
neyi konuşacağız ki adama bab naptın sen hiç cepten yurtdışı aranırmı diye konuşmuştuk o zaman ama o anlamamış bide devam etmiş

pes yani pesss
biz ordan burdan sıkalım aman borçlar başını aldı gitti toparlayalım diye düşünürken.
baba var baba varrrrr yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…