- Konu Sahibi DreamLover
-
- #16.601
saol canımkadiş günaydın cnm demek oğlunun iştahı iyi maaşallah ama böyle oluyor bir gün iyi bir gün kötü artık biz bütün dişleri çıkıp tamamen büyüdü diyebileceğimiz zaman rahat ederiz bu arada oğlun kaç aylık?
kadiş cim maşallh diyelim inşallah hep böyle yer cnm benim kızmda hiç yemek yemez akşam kadr arkasından dolaşiyorum yemek yesin diye ama biraktım artık acıktğı zaman kendi istyo artı zorlamıyorum .
saol canım teyekkür ederimfrezya ayşegül kadis sizlerede günaydınnn
kadiscim bahardan sanırım bebeklerim iştahı azaldı
oğluşunun yemek yemesine sevindim canım
böyle devam eder inşallahhh
saol canım evet yiyen bebeklere hastayım yaaafrez, kadis, ayşegülüm teşekkürler saolun iyi dilekleriniz için
kadiscim oğluşunun iştahı hep böle gider inş. zaman zaman kuzuların yemelerinde problem oluyor malesef
kızlar hafta içi yapıyoruz nikahı belediye harç koymuş artık hafta içi yaparsa 30 TL Hafta sonu nikah salonunda 250 tl düğün salonuna gelirse 350 TL alıyormuş
Düğünümüz mayıs 24 'te
günaydın ayşeül,kadis,mavice,maviliFatoşcum işte ne güzel bi örnek baba var baba var bu bahsettiğin kendi baban sanırım eşinin değil...
günydınn kızlarr
azcık neşem yerimdeydi oda meftaaaaaa
ay sinir oldum genee
daha önce sölemiştim galiba kayınpeder 750 ytl cep tel faturası getirdi diye, bizi turlcellden aramışlardı 750 ytl şimdilik faturanız diye habervermişlerdi fatura bugün gelmiş ve miktar 962 ytl adam o kadar mevzusu geçi 750 ytl nasıl ödenir diye konuşuldu üzerne gene 10 günde devam etmiş konuşmaya
ya 73 kere yurt dışıyla görüşmüş
hemde uzun zuun 10-20-40 dakkalarrr
delircem yaaa
günaydın ayşeül,kadis,mavice,mavili
tabiki kendi babam ben çalıştığım halde bana yaz kış hiç para harcatmazlar üsüne eşime ve banada alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?