Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın şekerler....
Bizde bu sabah erkenciydik. Odasına sabah güneşü vuruyor ondan sanırım artık sabahları erken kalkıyor. Kuzu kahvaltısını etti meyve suyunu bile içte sıra bende birşeyler yiyimde topiğimi sokağa çıkaracağım rüzgar var ama dolaşsın azcık yoksa kafayı yiyecek sokak diye...
Nimetim nedir bunların zoru anlamıyorum ki... Sen ödemiyeceksin di mi o faturayı???
Senin bir tel. ftr okadar para ödiyecek durumun olsa oturur kızına kendin bakardın. ıl... beye bunu böyle söyle lütfen... Ay çok sinirlendim sabah sabah ya...

yasevilcim biliyosun biz ödüyoruz
faturanın ödemesi gecikince bile bize laf sölüyorlardı biliyosun, telefon kapandı niye hala ödemediniz diye
oof içim daraldıı resmen
kaynanamda diyor akşam bir an önce ödensinde evimize haciz gelmesin
onların evine gelmicekki haciz telefon eşimin üzerineee

günaydın herkese
litle okurken benim bile sinirlerip zıpladı ne kadar düşüncesizlik birde kayınvalidenin söyledikleri sanki sen konuşmuşsunda ödmemişsin gibi
bütün bunlar kızına baktıkları içn mi

gerçekten baba var baba var
geçen hafta benim ailem burdaydı gelirken 4 koli yiyecekle gelmişler dondurucu doldu ve kuru erzakla zaten evlendiğimizden beri çaya şekere hiç para vermeyiz birde burda 100 liranın üzerinde alışveriş yaptılar (bezinden ,kavanoz mamasından,bisküvisinden)
ayrıca bütün torunlara yazlık kışlık giysi aldık (ebrarın yazlıkları hazır oldu)birsürü 300-400 de o tutmuştur üstüne birde soruyor borcunuz varmı diye
ayakkabı alamamıştık kızıma onun parasınıda bırakıp gittiler

günaydın sevil, bende çıkarmak istiyorum ama burdada hafif rüzgar var aten burunda şapur şupur akıyor akşama markete çıkarırız olmazsa diye düşündüm bende

evde bir sürü elma var hangisi yapsam diye bakınıyorum bende tart mı turtamı hangisini daha çok severki ebrar

hepinize günaydın güzel bir gün dililyorum kahvaltı yapıcam çağan beyi doyurduk..

nimoooooo.. allah sana sabırlar versin kuzum .... onlarada akıl fikir ve bir parça akıl inşallah öpüyorum hepinizi ... şimdilik kaçarrrrr

selamlar tekrardan
oğlumu yatırdım mızmızlandı tabii 6:30 da kalkınca uykusu geliyor öğlen olmadan
Nimocum ah cnm benim valla ne desek boş seni avutmaz biliyorum Allah onlara bu yaptıklarını soracak birgün vicdansız insafsız kişilikler Sevilcim çok doğru söylemiş sen onun telefon faturasını ödemek içinmi çalışıyorsun hiç çalışma kızına bak daha iyi en azından ne üzülür nede yorulursun sen sessiz kalmışsın bunlar tepene binmiş senin gibi gelini bulmuşlar başlarının üstünde taşıyacaklarına yaptıklarına bak valla çok sinir oldum yaaa

nimocum raabim sabır versin bacım be...
bizim kayınpederde böyle işte..
faydası yok zaraı var bunların..
nasıl baba..
insan bu kadar mı acımasız olur...
1000 lira tel faturası nasıl bir vicdansızlık...
allahım herkes ettiğini bulsun ne diyim bacım be

günaydın kızlar
nasılsınız gerçi öğlen oldu ama ben anca gelebildim

saol canım
bebegim bu ay bir yaşına girdi
13 aykı diyebilirim artık

kadiş cim maşallh diyelim inşallah hep böyle yer cnm benim kızmda hiç yemek yemez akşam kadr arkasından dolaşiyorum yemek yesin diye ama biraktım artık acıktğı zaman kendi istyo artı zorlamıyorum .

inşallah canım saol
o yedikçe ben mutlu oluyorum
bu can sıkıntımda o beni çok mutlu ediyo

frezya ayşegül kadis sizlerede günaydınnn

kadiscim bahardan sanırım bebeklerim iştahı azaldı
oğluşunun yemek yemesine sevindim canım
böyle devam eder inşallahhh
saol canım teyekkür ederim
inşallah
galiba bahardan dicem ama benmi ki böle
bir gün yer 3 gün yemez vs sanırım diş sıkıntısı

saol canım evet yiyen bebeklere hastayım yaaa
hayırlı olsun tekrar nikah günü belli olmuş
arada ki fark çok fazla ya

Nimetim nediyim Allah hayırlı ıslah etsin bunları. Şu durumda yaptıklarına bak. Bu kriz ortamında insanlar yarınını bilmeden çalışırken nasıl bir düşüncesizliktir bu anlamış değilim. Kendi evine gelecek hacizden korkacağına siz işsiz kalırsanız ne yapacaklarından korksunlar. Nasıl anne baba bunlar anlamış değilim. Hadi onların tabiri ile sen el kızısın öbür yanda oğulları torunları var onlarıdamı düşünmüyorlar anlamıyorumki...
Bankadaki paralarını çeksin ödesin hicdansızlar...
Ya rabbim böyle insanların içine biraz sevgi biraz acıma duygusu ver yalvarırım sana..........

ay çok üzüldüm ya
sende benim gibi sorunlu olanlardansın galiba bir türlü bitmeyecek bu gibi
ama yakın zamanda kurtulurum inşallah çünkü çok bunaldım
görev ama nereye kadar
karşılık görcez mi bi de işin öteki tarafı var
gerçi iyiliği karşılık beklemeden yapmak lazım ama

ne bileyim benim canım çok sıkkın çokkkk

hoşgeldin kadiş Allah bağışlasın uzun ömürler versin oğluna,

Sevilim hoşgeldin cnm çok çok haklısın az bile söylemişsin valla bende çok sinir oldum çok Nimoya Allah sabr versin çok iyi insanmış çok sabırlıymış valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…