Bebeklerimiz ve Biz

buda kızkardeşim ve oğlu daha ufaklar burda bizim gelin photoshop yapmış yanlız gözler kırmızı:)))))))))

iyi akşamlar kızlar..
zehracım gıyabında olacak ama..
Allah sabır versin . başınız sağolsun.
Allah mekanını cennet eylesin inş..

Selam kızlar...
Zehracım başınız sağ olsun tatlım...Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Abinizinde toprağı bol mekanı cennet olur inşallah...
Nimetim Aynurcum geçmiş olsun...
Elifcim sizede çok geçmiş olsun. Önemli birşey olmadığına çok sevindim. Rabbim korusun tüm kuzuları görünmez kazalardan...
Eşim izinliydi bugün öğlen çıktık kuzuyu parka götürdük sahilde dolaştırdık. Ordan ben araba kullandım ilk defa... Bakalım vakit buldukça sık sık çıkacağız evdeyken öğreneyim diyorum. Gerçi çok panik oldum ama bakalım hayırlısı artık. Ordanda Cevahire gittik kuzuma ayakkabı aldım yazlık yanları açık. Zillim acayip sevindi hiç elinden bırakmadı.

Kadişcim Allah yardımcın olsun. İnşallah çok zorlanmadan halledersiniz meme işini...
Bu arada resimlerde çok şeker...

sağol canım teşekkürler inş. gece uyanmazda atlatırız 2-3 güne kadar
ayrıca resimler içinde teşekkürler

sen nasılsın irem nasıl ayakkabılarınıda iyi güzel günlerde giyinsin :1hug:

Ben kaçar kızlar sabaha görüşürüz.
Kızımı yatağına alayım malum pc onun odasında şimdi benim yatağımda yatıyor, derin uykuya geçerse kaldırınca uyanır.
Hepinize Allah rahatlık versin. Kesintisiz uykular tatlı rüyalar...

kızlar sizlere iyi sohbetler ben yatıyorum yarın iş var yatıp uykumu alayım

allah rahatlık versin hepinize öpüyorum sizleri ve kuzuları

ıyi geceler sevilcim ve kadiscim.Allah rahatlık versin.

Saol zeynepcim iyi diyelim daha iyi olalım inşallah.Bugün kalabalığı görünce geç yattı haliyle gece uykusunaa 10 u geçiyordu yattığında.

Siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…