Bebeklerimiz ve Biz

neyse biz çıkıcaz anlaşılan yeleğinide çıkardı badiyi giymey çalışıyor 2 dk uzaklıkta salıncak var biraz sallanıp geleim bari

afiyet olsun kuzuna,
Teşekkür ederim canım saol.
Yaz gelsin artık değilmi? iyice sıkıldılar evde.

Yok be Yelizcim ona kızgın değilim. Tabi kızları kıymetli beylerimizin...
Nimetim sende bilemedin regl yeni bitti. Hatta bu aralr pamuk gibi olmam lazım...
Emele (görümcem) kızdım. ıçimde kaldı tabi saldıracak yer arıyorum şimdi...
Çok yoruyorlar bunlar beni bazen acayip çekip gidesim geliyor. Yada ağzıma ne geliyorsa sayıp sövesim....

mavicem geçmiş olsun canum
saol bitanem nil nasıl canım
saol fatoşcum iyi olmaya çalışıyoruz
Geçmiş olsun aynurcum, max.2 gün sürer ateşi karma yapıyor malesef(karmaydı dimi :S )

saol yelizcim evet karmaydı bugüne kadar hiç ateş yapmamıştı ama bu iyi salladı kuzumu:çok üzgünüm:

selam kızlarrr.
diyetteyim yaa acayipp uyuşuğumm halsiz düştümm yaa
yelizcim özellikle sana soruyorum bebeğümm
şuu yulaflı bisküviler var ya onlardan yiyorum günde 1 paket fazlamı canımm
sen diyet konusunda bayağı tecrübelisin ondan sana soruyorumm

selamm bebişş
geçmiş olsun kuzuyaa karma aşı genelde ateş yapar canımm
neyseki şimdi iyiymişş çagann

canımmm arkadaşımı bayağı kızdırmışlarr öyle görünüyor
ama sakin ol canımm.sen yinede bebişini düşünn allaha havale et onları daa

Hay allah sevilcim,sakin olmaya çalış kendini dinle sinirle söylediğin şeylerin bazen dönüşü olmayabilir.

Saol canım benim ya bende öyle diyorum kendi kendime ama bazen sınırları zorluyorlar işte. 30 yaşıma gelmişim çocuk gibi yönlendirilmek canımı sıkıyor işte hele bunu yapan benden 2 yaş büyük birisi olunca hepten cinnet geçiriyorum.
Benden ondan korkuyorum aslında çok sakin yapılı bir insanımdır kolay kolay damarıma basılmadanda zıtlaşmam. Ama basıldım mıda gözüm kimseyi görmez ömrüm boyuncada hiç affetmem.
Çalışırken uzak oluyordum şimdi ister istemez iç içeyiz. Hafta sonu annemdeydim pazar seçim kağıdımı almak için eve geldim baktım kapı kitli değil açtım ki görümcem eve pc de birşeyler bakıyormuş. Acayip sinirlendim eşimden izin almışmış. Tabi sonrasındada ne yapsa gözüme batıyor şimdi. Birkaç gün evden uzaklaşmam lazım.
Haksızmıyım şimdi ne olur öyleyin kızlar ya ben ne yapayım????

canım tansiyonunmu düştü acaba?
bir seferdemi yiyorsun canım bir paketi,ben yarısını ara öğünde diyordum ama herzaman ondan yemiyordum,2-3 tane grisini, elma ,portakal mevsim meyvesi ne ise yada yarım paket altın başakla az peynir ve domates.
Hiç bir şey yemiyormusun yoksa sen kız?? halsiz kaldın.
bak birde 5 ten sonra hiçbirşey yemiyordum ben meyve salata dışında. oda bazen.
5 tede nesfitin çikolatalı gevreği varya bir kase sütle onu yiyordum iyi tok tutuyordu.

Bende evde iyice saldım kendimi 59 olmuşum( geçenki 60 reglidendi). börekler kekler
ama işe girince daha dikkat etmeye çalışıcam. Hoş bugün 36 beden çuk diye oturdu ama :).

Aynurcum canım geçmiş olsun kuzuna bizimkide geçen hafta aynıydı 2 gün sürüyor malesef aşının etkisi

sevilcim sinirlenme canım yaaa kızdırmışlar seni belli ama kendi üzersen sen yıpranırsın canım

ekinim canım birden herşeyi kesme kızz diyet yapmak yemeği tamamen boşvermek değilki sonuçta

gerçi hiç yapmadımkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canımcım...
1 yaş karma aşısı iremede ateş yapmıştı ama 2 günde geçiyor. Kıyamam ben ona paşam benim.. Anne olmak ne zor zanaat değilmi arkadaşım...
Yerim ben onun çikolata yiyen ağzını... Ne tatlı olmuştur şimdi eli yüzü onun kedi yalasa doyar kıvamında:))

canım benimm haklısınn aslında görümcenle bayağı sorunlarınız var sanırım
ben olsam hiç tepki göstermezdim
ama senin görümcenle sorunların olduğundan ne yapsa gözüne batıyor
eşin ne diyor bu konuda canım

sevilcim seninkide nimonun durumuna dönmüş en sinir oduğum şey insanın özeli vardır yaa belkiii haklısın sonuna kadar işte insan içinde tutuncada patlayı veriyor yinede sakin olmaya çalış canım:teselli:

evet canım malesef başarısız olduk inş. birdahaki sefere :Saruboceq:

selam kızlarparka gittik ama gelmemiz olay oldu bütün mahalle ve apartman ebrarın sesiyle yankılandı
biz yemeğimizi yedik şimdi küçük hanımın karnını doyurcam uykudan yeni kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…