- Konu Sahibi DreamLover
-
- #17.661
keşke ama nerde kaç kılığa girdim bir kase çorbayı yedirene kadarafiyet olsun ebraraaa lp lüp et olsun sağlık olsun
selam herkese ebrar hanım uyandı çorbasını içtik ancak fırst bulabildim yazmaya
yeliz ne güzel çıkmış gelmişsiniz birde güle güle kullan pantolonunuda
bende çıkmak istiyordum ama hava kapalı
eline pantolonunu almış ikide bir getiriyor giydir diye akşama markete çıkarayım bari
kadis başarısızlıkla sonuçlanmış nasıl olsa git gide azalıyor emmeleri
bende senden tiyo alcaktım
sevil,nimet,mavicesiz nasılsınız
saol bitanem nil nasıl canımmavicem geçmiş olsun canum
saol fatoşcum iyi olmaya çalışıyoruzselam herkese ebrar hanım uyandı çorbasını içtik ancak fırst bulabildim yazmaya
eline pantolonunu almış ikide bir getiriyor giydir diye akşama markete çıkarayım bari
Geçmiş olsun aynurcum, max.2 gün sürer ateşi karma yapıyor malesef(karmaydı dimi :S )
selammmm
evi toparlıyorum çağanla uğraşıyorum bir taraftan dün son krmamızı yaptırmıştı hiç ateşlenmemişti bugüne kadar aşıdan dün gece ateşlendi kuzum kıyamam hiç mızmızlanmadı kalkıp kalkıp yatağında oturuyordu gece anneeee anneeee diyip durdu kuzum şimdi daha iyi ateşi yok keyfi gelmeye başladı nesquick yiyor şimdi
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım öpüyorum hepinizi
Yok be Yelizcim ona kızgın değilim. Tabi kızları kıymetli beylerimizin...
Nimetim sende bilemedin regl yeni bitti. Hatta bu aralr pamuk gibi olmam lazım...
Emele (görümcem) kızdım. İçimde kaldı tabi saldıracak yer arıyorum şimdi...
Çok yoruyorlar bunlar beni bazen acayip çekip gidesim geliyor. Yada ağzıma ne geliyorsa sayıp sövesim....
Hay allah sevilcim,sakin olmaya çalış kendini dinle sinirle söylediğin şeylerin bazen dönüşü olmayabilir.
selam kızlarrr.
diyetteyim yaa acayipp uyuşuğumm halsiz düştümm yaa
yelizcim özellikle sana soruyorum bebeğümm
şuu yulaflı bisküviler var ya onlardan yiyorum günde 1 paket fazlamı canımm
sen diyet konusunda bayağı tecrübelisin ondan sana soruyorumm
selammmm
evi toparlıyorum çağanla uğraşıyorum bir taraftan dün son krmamızı yaptırmıştı hiç ateşlenmemişti bugüne kadar aşıdan dün gece ateşlendi kuzum kıyamam hiç mızmızlanmadı kalkıp kalkıp yatağında oturuyordu gece anneeee anneeee diyip durdu kuzum şimdi daha iyi ateşi yok keyfi gelmeye başladı nesquick yiyor şimdi
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım öpüyorum hepinizi
saol bitanem nil nasıl canım
saol fatoşcum iyi olmaya çalışıyoruz
saol yelizcim evet karmaydı bugüne kadar hiç ateş yapmamıştı ama bu iyi salladı kuzumu:çok üzgünüm:
Saol canım benim ya bende öyle diyorum kendi kendime ama bazen sınırları zorluyorlar işte. 30 yaşıma gelmişim çocuk gibi yönlendirilmek canımı sıkıyor işte hele bunu yapan benden 2 yaş büyük birisi olunca hepten cinnet geçiriyorum.
Benden ondan korkuyorum aslında çok sakin yapılı bir insanımdır kolay kolay damarıma basılmadanda zıtlaşmam. Ama basıldım mıda gözüm kimseyi görmez ömrüm boyuncada hiç affetmem.
Çalışırken uzak oluyordum şimdi ister istemez iç içeyiz. Hafta sonu annemdeydim pazar seçim kağıdımı almak için eve geldim baktım kapı kitli değil açtım ki görümcem eve pc de birşeyler bakıyormuş. Acayip sinirlendim eşimden izin almışmış. Tabi sonrasındada ne yapsa gözüme batıyor şimdi. Birkaç gün evden uzaklaşmam lazım.
Haksızmıyım şimdi ne olur öyleyin kızlar ya ben ne yapayım????
selamm bebişş
geçmiş olsun kuzuyaa karma aşı genelde ateş yapar canımm
neyseki şimdi iyiymişş çagann
Saol canım benim ya bende öyle diyorum kendi kendime ama bazen sınırları zorluyorlar işte. 30 yaşıma gelmişim çocuk gibi yönlendirilmek canımı sıkıyor işte hele bunu yapan benden 2 yaş büyük birisi olunca hepten cinnet geçiriyorum.
Benden ondan korkuyorum aslında çok sakin yapılı bir insanımdır kolay kolay damarıma basılmadanda zıtlaşmam. Ama basıldım mıda gözüm kimseyi görmez ömrüm boyuncada hiç affetmem.
Çalışırken uzak oluyordum şimdi ister istemez iç içeyiz. Hafta sonu annemdeydim pazar seçim kağıdımı almak için eve geldim baktım kapı kitli değil açtım ki görümcem eve pc de birşeyler bakıyormuş. Acayip sinirlendim eşimden izin almışmış. Tabi sonrasındada ne yapsa gözüme batıyor şimdi. Birkaç gün evden uzaklaşmam lazım.
Haksızmıyım şimdi ne olur öyleyin kızlar ya ben ne yapayım????
selam herkese ebrar hanım uyandı çorbasını içtik ancak fırst bulabildim yazmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?