Bebeklerimiz ve Biz

saoll canımm benimm.kızz yemezmiyimm
öyle aç kalama zatide yarı yarı azalttım canımmm
36 bedene giriyon hee valla çok kıskandımm
maşallhh yevrummm

kızz delüü aç kalmıyomm merak etmee
ama az yemeye çalışıyom yürüyüş spor vs böyle işte

csanım geçen yaz 10 kiloya kadar vermiştim 3 yada 4 kilosunu aldım nerdeyse
şuanda 66 kiloyum canım yaaa

Ekinnazcım azmin elinde hiç birşey kurtulmazmış canım,sen azimlisin,çokta abartılcaka bir kilon yok.
Kasmadan rahat rahat verirsin canım.

ıyi geceler bu arada hatunlar,

yeliz sen bir kitaptan bahsetmiştin çocuk diliyle ilgili, işe yarıyormu, ismi neydi
ben ebrara hayır kavramını öğretemiyorum bendemi sorun var erkenmi anlamadım hayır diyince kendini kasıp bağırmaya başlıyor ve istediğini elde ediyor tabi

Kitabın adı "Başarılı bir çocuk yetiştirmenin yolları". Kitabın faydası çok.bir sürü taktik öğretiyor,iletişii kuvvetlendiriyor çocuğun seni dinlemesini öğretiyorsun ama bazı konularda yine bildiklerini okuyorlar
kitapta işe yaramıyor.Damar noktasına geldiği zaman,ama kitapdaki gibi konuşursan zaten o damar noktaya gelmeden olayı çözmüş olursun.Ben çok faydasını gördüm,1-4 yaş arası çocuğu olan bütün anne babalara tavsiye ediyorum hatta 8 aylık bir kızı olan arkadaşıma verdim kitabı okuması için.Arşivlik bir kitap.
Sende oku istersen bütün ebeynlerin ihtiyacı olan bir kitap.Okuyunca bana hak vereceksin.

selam kızlar kuzu uyudu bende yatmadan evvel bir bakayım dedim. Bugün birşey yapmadım ama çok yorgun hissediyorum.

herkese iyi geceler
bugun kuzuyu oglen babanneye bırakıp kızlarla buluştuk
öğle yemeği akşamüstü kahwesi derken iş çıkışı da esimle buluşup bi yemek yedik,daha dogrusu ben yemedim,cunku oglenden itibaren yeme ,, içme fasli acaip şirirmişti beni...
cok keyf aldıgım bi gun oldu
yemegi yedikten sonrada kızımızı aldıkwe aşk yuwamıza geridöndük :)))

kaç gündür geziyorum yarın temizlik günü artık öööf hep cumaya denk geliyor hafatsonu temiz kalsın diye...erkenden halledicem ama

ee okuyamadım gecmişi herkes iyi dimi..?

Ohhh ne güzel birgün geçirmişsin,enerji depolamışsın sen bu gazla bütün işlerini halledersin merak etme.

Bence temizlik değildi dağınıklık oyalıyor,ben genel temizlik yapmadan önce geceden evin bütün dağınıklığını toparlyıorum temizliğe hazır hale geldikden sonra iş kolay ve çabuk bitiyor.

iyi geceler kuzen, herkesi bilmem ama benim çok uykum var. Burad havada berbattı bugün zaten, sen ohh gezmişsin. Ben havaların ısınmasını bekliyorum, dün sabah ablanlada konuştuk. Ben kaçar allah rahatlık versin herkese

Birde kadiş memeden kesmek için neden haftaiçini seçtin arkadaşım, haftasonu ve daha kararlı dene. Sıkma canını olur inşallah

yok be kuzen gezdik denmez ,
sadece 3 mekan degistirdim,we 3 arkadas grubu:)
ordan oraya aktım tabiri cazisse
walla benimde cok uykum war
operim herkesi

Slmmm canlar nasılsınız ne var ne yokkk bakalım
bugün kuzunun banyo günüydü annesim bendeydi geldiğimde uyuyordu cadım yemek yiyemeden uyandı tabiki memeye yanaştı hemencik.

edacım ne farkederki hafta içi hafta sonu sonuçta ağlıyor apartmanı inletiyor şimdilik ara vericem bırakma konusuna biraz daha emsin annemde bırakmıyor kızıyor küçük diyor bence yeter ama büyük sözü dinlemek gerek galiba havalar ısınınca artık 2-3 gece anneme bırakıcam yada ölecene kendi kendine kesilcek hayırlısı

Hayırlısı canım bencede havalar ısınınca daha iyi olur, bende ramazan giriş düşünüyorum kışa kalmamış oluruz. 3-4 gece uykusuz kalmayı göze alırsan sanırım olur, ben gece emzirmeyi kesmeye çalışırken baktım giderek azaldı istemesi ama sen çalışıyorsun zor tabi. Neyse ben kaçtım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…