Bebeklerimiz ve Biz

neyse allah korumuş diyelim ruzişimizi..bende napayım canım üzerimde bi uyuşukluk var sorma..dün gezecem diye çok yoruldum gecede berfe her zamanki gibi saat başı meme diye uyandı anlıycan sersem gibiyim...

merhabalar
biz geldik,gezdik tozduk yemek yedik kendimede bir tanede pantolon aldım parlak ketenlerden yeni iş hediyesi :), kuzucuğumu yatırdım kahvemide yaptım sohbete geldim..

neyse allah korumuş diyelim ruzişimizi..bende napayım canım üzerimde bi uyuşukluk var sorma..dün gezecem diye çok yoruldum gecede berfe her zamanki gibi saat başı meme diye uyandı anlıycan sersem gibiyim...

İşin zor vallahi canım Allah yardım etsin gece uykusu hiç birşeye benzemez.
merhabalar
biz geldik,gezdik tozduk yemek yedik kendimede bir tanede pantolon aldım parlak ketenlerden yeni iş hediyesi :), kuzucuğumu yatırdım kahvemide yaptım sohbete geldim..

Oh sefanız olsuın canım son günleri dolu dolu geçirin.
Güle güle kullan cicini eee tabi ödüllendirmek lazım kendimizi...
Afiyet olsun dur bir kahvede ben yapayım kendime iyi gelir belki sinirlerime...

Bu arada ben izni kopartamadım Yelizim(anladın sen onu)
Yok çok uzakmış yok öyleymiş yok böyleymi haftaya izinli olduğum gün ben götüreyim dedi. Bende geçti artık dedim. Bakalım akşama tekrar ısrar edeceğim ama umudum yok.
Dün birde gelirken yolda irem kustu. Tabi buda ona malzeme oldu. Yok otobüsdede kusarmış rezil edermiş beni...
Gelsem ruhu duymaz ama gizli iş yapmakta bana göre değil. Anlıyacağın bizim iş başka bahara kaldı ama çok üzüldüm çokkkk

Onamı canın sıkıldı senin? Sıkma canını lütfen, başka zaman görüşürüz inşallah.
Haklı eşin tabi uzun yol.Ne yapalım kısmet değilmiş.Umudun yoksa hiç zorlama canım boş yere tatsızlık olmasın, Kızları kıymetlidir onların :). Ama olurda yüksek cazibemi kullanıcağım tekrardan dersen hayır demem

Nimetcim çok çok geçmiş olsun canım ama erken tedavi olması çok sevindirici, gliserinin bir zararı yok canım neden kullanmıyorsun bir ark.oğlu için kullanmıştı.

Bu arada nil imiz cicilerini güle güle kullansın sağlıkla inşallah

selammmm

evi toparlıyorum çağanla uğraşıyorum bir taraftan dün son krmamızı yaptırmıştı hiç ateşlenmemişti bugüne kadar aşıdan dün gece ateşlendi kuzum kıyamam hiç mızmızlanmadı kalkıp kalkıp yatağında oturuyordu gece anneeee anneeee diyip durdu kuzum şimdi daha iyi ateşi yok keyfi gelmeye başladı nesquick yiyor şimdi

sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım öpüyorum hepinizi

ellerine sağlık güle güle kirlet şekerim.
Bende işe başlamadan camlarımı silme niyetindeydim ama hava bugün kapatınca vazgeçtim.yerimseniben

selam herkese ebrar hanım uyandı çorbasını içtik ancak fırst bulabildim yazmaya
yeliz ne güzel çıkmış gelmişsiniz birde güle güle kullan pantolonunuda
bende çıkmak istiyordum ama hava kapalı
eline pantolonunu almış ikide bir getiriyor giydir diye akşama markete çıkarayım bari
kadis başarısızlıkla sonuçlanmış nasıl olsa git gide azalıyor emmeleri
bende senden tiyo alcaktım
sevil,nimet,mavicesiz nasılsınız

gliserin iyice kabartmıcakmı kiri, sonrada çok erken değil mi kulağının temzilenmesi için diye tereddütteyim

gliserini kullanıp kontrol etmiyecekmi açılmışmı diye,temizlememi yapacağız dedi.?
Arkadaşım kullandı açıldı.İçerideki pisliğin dışarı atılmasına yardımcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…