Bebeklerimiz ve Biz

valla ayşegülcüm, bende ne güzel yiyor diyordum nil için, bu aralar çok fena yediremiyorum savaş alanına dönüyor heryer, dün akla karayı seçtim diyebilirm, pencerelere mi çıkmıyoruz, kitapları açıp hayvan taklitlerimi yapmıyorum, bana ne bana ne ben yicem mi yapıyorum, şaklabanlık sınırlarını aştım gidiyorum, eline veriyorum kendisi belki yer diye sonuç zaten malum, içim daralıyor esmen yemek vakti geldiğinde, ağlamasınıda istemiyorum, sonra dahada nefret eder diye.

süt içiyor allahtan oda kolayına gliyor galiba zillinin, eşim dediki nimet bu na süt koalyına gelmesin dedi

canım nı kendini ne yavruşunu kasma
bırak emsin
zamnı gelince bırakır
2 yaşa kadar normal emmesi
gece çok kalkıyo mu
benim ki epeydir gece pek uyanmıyo ama bazen çok sık uyanıyo
işin kötüsü benim yanımda uyuyor malesef yatağına yatmıyor
ne yapcağımı şaşırdım bende
bunun için yaza keseyim diyorum
o zaman belki yanımdan ayrılır

canım ben çalıştığım için gündüz emmiyor ee haliyle akşam eve gidincede hemen yanaşıyor bütün gün memenin hasraeti var yatana kadar 1 kaç kere emiyordu gecede bir kalkar bir kalkmaz şansıma galiba kaç gecedir uyanmıyordu akşam vermedim oyladım yatırdım ama gece çok ağladı mecbur verdik işte ne yaptıysam olmadı su verdim salladım yok artık başka çarem yok mecbur emicek belki kendiliğinden kesilir bakalım

zeynepcim belli olmuyor öle oluyor 2-3 kere bazende hiç kalkmıyor sabaha kadar
ama şansa dün kalktı birazad akşam meme emmemesininde ağırlığı vardı

sütü bizimkide içiyor sadece çorbaları çıkarmıyor ağzından diğer herşeyi çıkartıyor bizde görsen bardakta su bir boş bardak ondan ona döker denk getiremez üstüne döker yemek mi yiyoruz maymunmuyuz belli değil küçük su şişelerinin kapağını açıp üstüne döküyor sıpa şurup şişelerini açıyor artık kapalı kapaklı olayımız yok işini beceriyor sıpam...

Sibel selam nasılsın Efeye maaşallah yemek olayınız iyiymiş darısı başımıza bide babasını özlemiş çok üzüldüm kıyamam bir an önce kavuşmanızı diliyorum

belki yaş ilerledikçe alırız

nimo özel bir formülün varmı kısss almak için :)))))

ayşegül en son böleydim belki vermişte olabilirim canımmm

Sibel selam nasılsın Efeye maaşallah yemek olayınız iyiymiş darısı başımıza bide babasını özlemiş çok üzüldüm kıyamam bir an önce kavuşmanızı diliyorum

efeyı uyuttum yukarı ananneme verdım uyutup şimdi uyuyor bende az takılayım dedım.

evet canım efe hıç bışı seymıyor ne verırsek yıyor acı tatlı tuzlu farketmez o konuda çok rahatım gercekten ama tıka basa yemesıne ragmen hemen sut ıstıyor ona sasıyorum kılosunuda çok merak edıyorum .dun bırsuru haslanmış karnımahar yedı ama gece kımıl kımıldı dalamanı gazı var anne bunun der demez alttan bı çıkardı rahatladı kuzum sonra uyudu

ayrıca bızımkı sulu seylerı sevmıyor bende her sulu çorbanın ıçıne haslanmış nohut fasulye bezelye koyuyorum yıyor

vallaa kadişcimmm, almanın formülünü bilmiyom şekerümm

anam tutacak yerin yoktur kız senin :)))))

işin şakası tabideee
emzirdiğin için ve metobolizman çok iyi çalışıyor anladığım kadarıylaa

sibelcim maaşllaaahhhhhefeye maaaşşşlaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Geçmiş olsun nimetcim. ınşallah tez zamanda iyileşir Nilim.
Çok ağır antibiyotiği neden öyle verdiki...
Kulak yıkatma işinide başka bir dr. daha sor istersen önemli birşey çünkü
Normelde dr pek yanaşmıyor..

sanada selam canım.hayırdır noldu ki.niye canın sıkkın

Ay bilmiyorum canım ya canım çıkacak boğazımdan sanki hayrolsun... Herkese bir çatasım var sabah da kociş aldı nasibini...
Ruziş iyiymiş baya hasar görmüş gerçi dişleri dilini kesmiş çok kanamış başındada morluk ve yara varmış. Rabbim korusun tüm kuzuları görünmez kazalardan.
Sen nasılsın meleğin nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…