Bebeklerimiz ve Biz

eşimle tlf konuştum sasahları o bakıyorda kahvaltı yapmamış bal kasesine elini sokmuş meyve suyunu püskürtmüş evin halini düşünemiyorum ya

eşimle tlf konuştum sabahları o bakıyorda kahvaltı yapmamış bal kasesine elini sokmuş meyve suyunu püskürtmüş evin halini düşünemiyorum ya

a.s.a.s.a.s.herkeze hayırlı cumalar ohhhh haftasonu geldi bebeğimle başbaşa 2 gün :dance::dance::dance: geçmişi okuyamadım işim yine çokkk dilerim herkezler iyidir:1hug:

yelizcim işe başlıyormuşsun güzelim.
hayırlı olsun.
okumuştum daha önce ama tebrik ettim mi hatırlamıyorum canımmm.

herkese hayırlı cumalar iyi haftasonları diliyorum
tüm kuzular iyidir inşallah.. sizlerde kızlarr..
beni merak edenlere etmeyenler sevenlere sevmeyenlere herkese sevgilerr teşekkürlerr a.s.
pek bi minnettar gördüm kendimi...:roflol:

aman hemşo gelmiş.. nasılsın bacımmm. bendede var göbek yalnız değilsin:içelim:... güzel kuzun nasıl iyi mi
sağol canım iyiyiz biz buralardayızda sen yoksun
ebrar diş çıkarıyor onun verdiği huysuzluk dışında iyi allaha şükür
senin kuzu nasıl
eve geldim bişey yapmak istemiyor canım çorbayı koydum sosunu bile hazırlamayı sonraya bıraktım

Selamlar tekrardan benşakkıdı
Saçlarımı boyattım,duşumu aldım kahvemi içtim en Türkünden :)
sohbete geldim ama görüyorumki kimse yok.

yelizcim işe başlıyormuşsun güzelim.
hayırlı olsun.
okumuştum daha önce ama tebrik ettim mi hatırlamıyorum canımmm.

Ewet canımcım,pazartesi kısmetse start veriyorum.
Teşekkür ederim hayatım.

ben varım ben varım...
saçların hayırlı olsun cnm..güle güle kullan..
ne renk yaptırdın bakem
bende yarın gidecektim boyaya..başka zamana kaldı of...
bu angaryalar...

yeni bir iş
yine gülecek bi neden lasimmmm....
gule gule kullan saclarını yelizcim

herkese merhabaa

Güle güle kullan Yelizim.
Yeni iş yeni imaj demek... En iyisini yapmışsın hayatına açılan bu yeni sayfayla kendinide yenilemişsin.
Benim de tez zamanda saçlarımı kestirmeye ihtiyacım var okadar dökülüyor ki yakında hiç kalmıyacak diye korkuyorum...
Bende iş yapıyordum bir bakayım dedim yine oturdum kaldım. Buraya takılınca işler hep yarım kalıyor. ıremin odası ile kendi odamı hallettim sırada en zorları banyo, wc, mutfak ve oturma odası var. Kuzu şimdi uyudu, rokete takarsam o kalkana kadar hallederim tüm işlerimi....

Teşekkür ederim sevilcim,aslında herzaman yaptığım işlemler ama evde olduğum için ihtiyaç duymadım
genlerden gelen bir kaç beyazlıkta olunca boyatmak kaçınılmaz oluyor.Benimde kestirmem lazım,çok olmadı ama inanılmaz uzadı.Kısa saç daha çabuk uzarmış gerçekten doğru.
Sende kestir canım büyük rahatlık vallahi,demek seninde temizlik günün hadi bakalım kolay gelsin sanada.

slmmmm

yelizcim saçlarını güle güle kullan canım benimde kuaför yokunu tutmam lazım kaş bıyık birbine girdi hemen aldırmam lazım hafta sonu nişan varr

resmini eklede görelim canımmm

tenzile kolay gelsinnn canımmm

sevilcim sanada merhaba kolay gelsinnn KK bağımlı olduk başından ayrılamıyoz artık:)))

elifcim sanada merhaba canımmm sende git vakit bulunca bak kendine eccük kısss
çocuklar olduktan sonra saldık vallahi banakamaz oldum kendime bennn

benimde röfle var uçlarını kestirmem lazımmm yada boya atıp tekrar röfle düşünüyorum kızlarrr nerdersiniz yaaa olurmu??

nimo hemen bakarım canımmm şimdiii

drydenis sende hşgeldinn canımmm

fatmacım sana da merhaba diyor ebrarıda öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…