Bebeklerimiz ve Biz

dışarısı çok güzel bende berfeyi parka götürdüm sevinçten bi çığlık atıyor anlatamam size..dönerken kızılca kıyamet koptu her zamanki gibi..neyse ki önümüz yaz..artık sabahtan inerim ben parka ,yatana kadar parktayım..

arkadaşlar bi sorum olacak benim kızım halen dişlerini frçalamaya aliştrmadık çünkü dr rumuz iki
yaşinda başlayın şimdi bana hangi marka firça ve macun önerrsiniz ?

iyi yapmışsınzı mev.can buarada açık ama rüzgarlı biraz,
Freyza ben ipananın fırçasını aldım ama henüz macun almadım çünkü benim sürdüğümü görünce istiyor görmezse aklına gelmiyor şimdilik macun istediği zaman bizimkinin ucuyla sürüyorum,en son macun sürmemde salıncağa binmekle diş fırçalama işlemini aynı anda yapmak istedi macunu gözüne sürdü çok ağladı haliyle.

bende henüz macun sürmüyorum doğal olarak benimki onuda yer..fırçayıda eczaneden aldım bebek için diye rek,markası aklımda deil..gerçi berfe fırçalamaktan ziyade fırçayı ısırdığı için henüz gelişme kat edemedik..

hawalardan cnm
gelsin şu yaz artık

hosgeldin frezya
benimki uyandı ben kaçayım
operim herkesi

ay cnm benim kiyamam ben ona
cnm teşekür ederim

1 yasindan beri firçaliyoruz frezya,colgate firca we colgate diş macunu(cocuk için olan,ustunde sindy fotosu olan)
macunsuz fircalamak istemiyor bizimki,minik suruyorum , bembeyaz dolaşıyor ortada:)maşallah diyim

mevcan teşekür ederim
bende o zaman eczaneden alayım
kuzun öptüm

jagecim hoşbulduk cnm güle güle öpyorum kuzularınız.

1 yasindan beri firçaliyoruz frezya,colgate firca we colgate diş macunu(cocuk için olan,ustunde sindy fotosu olan)
macunsuz fircalamak istemiyor bizimki,minik suruyorum , bembeyaz dolaşıyor ortada:)maşallah diyim

maşallah cnm bakalım benimki sevecekmi diş frçalamayı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…