Bebeklerimiz ve Biz

selam
yeliz güle güle kullan haklısın bende yeni kestirdim ama çabuk uzadı benimde
tenzile ve sevil sizlerde kolay gelsin bende kalkabilirsem ütü yapcam makine biterse çamaşır asılcak
ama benim kız iş olunca hemen uynır
uyuyorken kahve keyfi yapıyordum bende
kadis sanada merhaba

AY KIZLARRRR şok geçirdim biraz önceee

çünkü benim evlilik yıldönümü, doğumgünü gibi özel günleri hatırlamayan kocişim, ilk çıktığımız günü unutmamış ve bana koca bir çiçek göndermiş.

ay çok mutlu oldum yaaaa

wuaaaw nimo ,
masana da yakışmıştır o cicekler
tebrikler kocisini
bu arada ben tanıştıgımız gun cıktıgım gun ws. hiç hatırlamıyorum bile
sadece nişan dügün:)))

teşekkürler mompetit,
hızlısın tenzilecim :) maşallah.
Derin uyanmadan silersin sen camıda :)

Nimetcim tebrik ederim canımcım. Maşallah eşine,ne güzel benim içinde tanışma günü çok önemlidir.
Bende unutmam önemli ve unutulmaz komik bir gündü :) tarih 12,12,2002 :))))

derken benim kız uyandı 3 çamaşır ütüledim sdce yaaa neyse şimdi ayıcığına srıldı anni diyinceye kadar 1-2 daha yapaım kar kardır
ne güzel litlle süprizler güzel olur

götürün tabi,serin hava ama çok istedi camdan gördükçe,bu vesile ile bir kase yeşil mercimek yedirdim park sevdasına :) göndermesen olmaz :)

ay koş koşa gittim metroya şarap kaptım geldim. kızı uyuttuktan sonra şöle başbaşa ormantik takılalım süpeeeeeeeeeeerrrrrrrr

çok ilginç adam yaaaaa

oo tenzilemm hamarat garuuuuuuu, şipşak vallahi elide tezz, yelizcim yeni saçın hayılı olsun bitanem, güle güle kullan

park olayı işe yarıyorsa bende bi deneyeyim ama hiç sanmıyorum

o kadar bayıldığı halde diş fırçalamaya geld diş fırçalıcaz ama bunu yiyelim sonra diyorum dişlerini gösteip banyoya götürüyor valla fast foof yumurcakça falan kar etmedi beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…