Bebeklerimiz ve Biz

park olayı iyi taktik,dene istersen
öyle diyinde baybay yapıyor hemen istiyor
neyse reklamda yedirdim yedirdikten sonra çerkez tavuğu yapıyordum 4-5 kaşıkda ondan yedikhihoyyyt

arkadaşlar bi sorum olacak benim kızım halen dişlerini frçalamaya aliştrmadık çünkü dr rumuz iki
yaşinda başlayın şimdi bana hangi marka firça ve macun önerrsiniz ?
bizde başlamadık geç mi kaldık ben herşeyi 1,5 yaşa sığdırcam galiba

kızlar bugun okulda müfettişlerimiz vardı, adam masama oturunca kılıçdaroğlunun dosyalarından daha kabarık dosyaları koydum önüne, onlar inceleyim okuyayım derken ders bitti, tabi bu arada beni ve öğrencileri izledi, dersimi dinledi, arada kalkıp defterleri kontrol etti

ders sonunda bana teşekkür etti, çok başarılı çalışmalar yaptığımı belirtti, öğrencilerime teşekkür etti ve sınıftan ayrıldı,

bende sevinç içinde öğretmenler odasına gittim, aradan 5 dakika geçmeden başka bir müfettiş geldi ve beni sınıfa çağırdı, o da teftiş etti, dosyalarıma baktı, öğrencilere sorular sordu, teşekkür edip çıktı

meğersem benim çalışmalarımı çok başarılı bulmuşlar ve bana teşekkür belgesi vereceklermiş

çok ama çok mutluyum....

tebrikler canım hihoyyyt nazar:

slm yelizcim ben burdayım...
ama çok fazla takılamayacağım.
duş alıp yatmak istiyorum.bugün çok yoruldum.alışveriş,kuaför derken yarın akşam eşimin teyzesinin oğlunun düğünü var.ona hazırlanıyorum.

saçlarını kestrimişsin hayırlı olsun.
hülyacım senide başarılarından dolayı tebrik ederim.

işte geldim burdayım ama kimse yok mu ne:)

arkadaslar ugradı bize yemek sonrası 14 aylık kızları war
ilk basta mırın kırın yaptılr birbirlerine ama oyuncak kawgası kacınılmaz oldu tabi:)

slm tenzile
ah o oyuncak kavgasını bizdede bir görsen.
evinde kendi oyuncakları için yaptığı kavgalar ayrı birde gittiği yerde eve ait olan oyuncaklar için yaptığı kavgalar ayrı...

iyi gecelr

çağan bu sabah daha da rahasızlandı ateşi bir türlü tam geçmedi sabah 8:30 da doktora götürdüm zaten hafif bir gribal enfeksiyonu vardı aşı olunca vücut direnci düştü tabi doktor keşke yapmasaydık dedi ben içimden neler dedim artık siz düşünün ikindiye kadar mızmızlığı halsizliği devam etti onu uyuttuğum zamanlardada işlerimi yaptım vs. vs. ama hiç keyfim yoktu girip yazacak akşam sanki sabah ki çocuk o değilmiş gibi çirkefliklerine başladı sıpam bir fincan daha sizlere ömür bayılıyor bardak kırmaya sıpa.. ilaçları iyi geldi çok şükür hiç böyle ateşlenmemişti kuzum yaa...

birde bugün camları çerçeveleri sildim o uyurken aslında haftasonu yapacaktım ama bugün bursadan kız kardeşim geldi annemlere yarın bende oraya geçeceğim o yüzden bugün halledeyim dedim...
çamaşır toplayıp seremekten fenalık geldi bugün bir posta da az önce serdim 1 haftadır yıkamamıştım birdaha aslaaaaa yapmam

öpüyorum hepinizi umarım hasta felan yoktur çok yorgunum geçmişi okuyamadım hemen yatıcam

öpüyorum hepinizia.s.

günaydınlar herkese

hülyacım tebrikler canım maşallah allah nazrdan saklasın başarılarının devamını diliyorum

aynırcum geçmiş olsun diyorum kardeşine selamlar

herkesi öpüyorum bugün muhasebe eğitimi var geemiycem görüşürüz öptüm

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum,
Aynurum çok geçmiş olsun canım kuzuna acil şifalar
Kadiş günaydınlar,

SELAM KIZLAR..
iyi hafta sonları diliyorum...
ruzişi ofise getirdim bugün..
burdan gezmeye gideceğiz...
hepinizi çok öpüyoruz kızlar
ayrıca çokomuda kocaman tebrik ediyorum

Bendende iyi haftasonları ,
Semihacım hayırlı olsun canım allah bi yastıkta kocatsın.
Aynurcum çok geçmiş olsun ilaçlar iyi gelmiş sıpanda enerji full demek maşallah.
Kadiscim ayşegülcüm sizlerede merhaba.
Elifcim ofisemi getirdin ruzeyi masanın hali ne durumda :)) gezin bakalım hava açık buradada.

Selam kızlar...
Herkese bol güneşli ve huzurlu bir hafta sonu dilerim...
Bizde sabah kuzu ile kalktık rüyasında sokak görmüş zannımca çıldırdı. Kahvaltısını yaptırıp çıkarttım ama acayip poyraz var yalancı bir güneş baya üşütüyor. ınşallah öğleden sonra biraz daha ısınırda tekrar çıkarız.
Aynurcım geçmiş olsun Çağanımıza, başında yakaladınız hastalığı inşallah kolayca atlatır.
Elifcim sizede iyi gezmeler...
Yelizcim sen nasılsın Denocuk ne yapıyor. Bendeki soruya bak annanede olmanın keyfini çıkartıyordum. Bizimki annanede daha bir yaramaz oluyor. Dede annani hiç dayanamıyor hele onlara seslenip birde boynunu eydimmi bütün yelkenler suya iniyor.
Ya bu arada bir şey soracağım benim ziliye asla yumurta yediremiyorum. Hertürlüsünü denedim rafadan, çok pişmiş, omlet ama ağzına değer değmez hoppp dışarı atıyor. Bir akıl verin nasıl yedireceğim. Yada hiç ısrar etmeyeyimde yiyeceği zamanı mı bekleyeyim???

Merhaba sevilcim,
evet canım dört köşe birazda yine herzaman olduğu gibi kuzenimin kızının yanına götürcem.
Demek yumurta yemiyor irem? denizinde pek yediği söylenemez memenem veya sahanda yumurtada 2-3 çatal haşlanmışında yarısını ancak yiyor, bazen bılcırcın yumurtasıda haşlıyorum onu tek hamlede yiyor. Bende bekle biraz canım kek poğaça yaptığında yiyordu kurabiyede yiyordu sanırım ordan bir nebzede olsa alıyor yumurta ihityacını ara ve şimdilik denemeye sonra devam edersin.

rüyalar başladı değilmi geçen sabahda deniz yatakda henüz,
"Anne babam nerde?" ışe gitti kızım"
"Emmek alıcak" ? "Evet annecim ekmek alıcak" :)
"Anne ben okula gittim" "eee sonra ne yaptın?"
"Geldim" " ee sonra annecim?" "üühüü ühüü ühüü(ağlama numarası okuldan gelmek istememiş:)
"ee sonra annecim?" " Atta gittim , geldim" "eee sonra annecim sonra ne yaptın?
" Yemek yedim" " ee sonra annecim". Rüya burada bitti " Anne süt ver acıktım" dedi.
Rüyasında bunları görüşmüş sanırım :)))))))))))

Ay ne yapacağız biz bunlarla ya tam büyümüşte küçülmüşler vallaha... Büyüdülerde rüye görüp anlatıyorlar...
Evet canım ya onları yiyor Alahdan birde yayla çorbasını çok seviyor eee haliyle ondada yumurta var. Bıldırcın yumurtasını ayda 3-4 kere bende veriyorum. Bak iyi hatırlattın çokdandır vermiyordum. Bakalım biraz daha bekliyelim belki kendi isteğiyle yameye başlar...
Hep hayalim kızımla kalkıp karşılıklı saatlerce kahvaltı etmek ordan çıkıp sokaklarda doyasıya yürümek sonra evimize gelip iremmm hadi bir çay koyda içelim demek.(biz annemle hep böyleydik bayılırdım onla vakit geçirmeye) Gittikçe yaklaşıyorum hayalime Rabbim sana binlerce kere şükürler olsun.

yaaa sorma canım,
Bak yumurtalı olan gıdalardan alıyor,öyle yemesede olur.
Hayale bak beee :))) şimdi bize çok uzak geliyor ama zaman farkında olmadan o kadar hızlı işliyorki.
Gözümüzü bir açmışız bütün hayallerimiz gerçek olmuş. :)
Evet binlerce şükür olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…