Bebeklerimiz ve Biz

teşekkürler Fatoşcum valla öyle yaramazlık hat safhada özellikle erkek çocuklar 2 kat daha yaramaz kız bi bakıma daha uslu ağır başlı oluyor öyle değilmi?

ayyy bu oğlan beni öldürecek :))))))))))))
şapkayı giydi kafaya kapının önünde parkaaa parkaaa diye debeleniyor :)))))

günaydınlar kızlarrrrrr
hepinize güzel sağlıklı bir hafta diliyorumm

yelizcimm rabbim yanında olsun canım
öpüyorum seni kolay gelsinn

ayşegüll danamm zabah zabah ne parki gızz soğukk var burdaa
demek şapkayı takmış kafaya alişşş
cumartesi doğum gününmüydü canımm
geç oldu ama nice senelere canım benim ailenle birlikltemutluluk huzur sağlık
dolu senelere inşallahhh

tatarımm canımm nasılsın neden uğramıyorsunn hiçç
özledikk valla seniii

kadiscimm ohh keyifli bir hafta sonu geçirmişsin canımm

little ne güzel kızınla vakit geçirmişsiniz yazık kuzuyu pişirdiniz demek
ayyy bunların hepsi yangın anam bizimkide yelek ve çorap takıntısı var oturur çıkartıyor sonrada bir kaçışı var

günaydınn canımm .
bu kızlar hepsi aymı demek canım ben giydiriyorum naz çıkarıyor
kilotlu çorabına bile nasıl asılıyor çıkaracak hanım efendi

günaydınn canımm .
bu kızlar hepsi aymı demek canım ben giydiriyorum naz çıkarıyor
kilotlu çorabına bile nasıl asılıyor çıkaracak hanım efendi

günaydın zeynep
yanıyorlar aynen külotlu çorab sallanıyor çıkarabilse bezide çıkarcak çekiştirip duruyor
diyet ne durumda
diyet diyince benim daha çok yiyesim geliyor

valla napıcaz biz bu kızlarlaaaa,birazdaha ısınsada havalar bodyle dolaşsalar ortalıklarda
bizde bez çıkarma adeti başladı onu nasıl halledicemonu bilmiyorum

yaw ne rejimi yaaaaaaa

slm kızlar nasılsınız bızde ogluşla basbasa kahvaltı yaptık oynasıyoz benım oglan bu atralar sapıklastı olmadık yerde gögsumu sıkıyor meme meme dıye bvagırıyor ...evdede gögsumu sıkıp kacıyor cılve yapıyor...çok hoş oluyor yuzu ama

Ekinim danam sağol ya doğumgünümdü çok mersü öperim seni,
çıkmadık öğleden sonra çıkartırım hava soğuk değil şimdilik burada bakalım öğleden sonra bozarmı bilmem şansımıza artıkın...

bu çocuk beni kalpten götürecek arkamı dönmeye gelmiyor anam bi saniyede masanın üstüne çıkıyor yandım ben ((((((((((

Selam kızlar...
Herkese mutlu bol güneşli bir hafta dilerim...
Kadişim Nimetim oh ne güzel kuzularla dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsiniz. Allah bozmasın ağzınızın tadını
Ayşegülcüm eşinle, paşanla, tüm sevdiklerinle sağlıklı nice nice mutlu yıllara...
Yaramazlık konusunda biz de az değiliz. O sandalyeye masaya çıkma olayı bizde uzun zamandır var. Hemde şu açılıp kapananlar varya onlara... Hepsini kaldırdım ortalıktan. Birşey değil arasına sıkışıp kalacak. Sesi kesildimmi kesin yaramazlık peşinde. Nasıl kız çocuğu bilmiyorum. hiç birşey yapamazsa deli gibi kendi etrafında dönüp başını döndürüyor. Sonrada gözleri yuvalarından fırlıyor.

Sibel ben eğer çalışmaya başlarsam vereceğim ama bunun için oğlumun biraz daha büyümesini bekliyorum o zaman hem onun içinde iyi olacağını düşünüyorum sosyalleşmesi eğitimi için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…