Bebeklerimiz ve Biz

selam herkese mutlu bir haftasonu diliyorum geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ederima.s.

çağanım çok iyi çok şükür
kıslar şu milli takımın şarkısı varya yer gök inlesin bu sesi dinlesin bunun bir kısmını yarım yarım bir söyleyisi var sıpanın çok şeker oluyorlar yaa bir tütieee (türkiye) diyişi var dudaklarını uzata uzata ısırasım geliyor..

sizler nasılsınız... az sonra eşim gelicek pazara gidicem sonra annemlere oradanda arada bakarım görüşmek üzere öpüyorum hepiniziŞeniz

iyi geceler

sewilcim bizde yumurta en sewilen gida cok şükür,hertürlüsüne bayılıyor drn maşallah..
sanirim yelizin dedigi gibi kekte corbada ws.yedigi ile idare etmeli,başka bişe gelmedi aklima
bak bu arada sehriye corbasi yaptiginda pişip biraz ılıdıktan sonra,bir kasede cirptigin yumurta sarisi we yarim limon karisimini corbanin icine dök,tadi da guzel oluyor ..

drn bugun oglen babannesi we babasi ile haywanat bahcesine gitti,deli olmuş yine ,cok sewinmiş..
ee bende o sirada kendime wakit ayirdim,sonra da esimle we arkadaslarla buluşup yeme içme faslindan sonra,çöpçatanlik işimiz wardi onu hallettik,esimin kuzeni we bi bayan arkadasimizi tanistirdik,
gelin ata binmiş ya nasip demiş,hayirli olsun bakalim...
sonra kuzuyu aldik babanneden ewe geldik..
boylece bir cumartesi bitti
we yarın pazar ,kankamin oğlunun dogum gunu war,öğlen ordaa olucaz,drn yine mum üfleme faslini cok sewecek buyuk ihtimal,ee onunkide şaka maka yaklaşıyor walla...

bu arada mawiceciiim cok gecmiş olsun hayatim ya ,iyiymiş allahtan simdi cok sewindim....

iyi geceler

Kısa anneanne turundan sonra evimize geldik.

Hayırlı bir cumartesi olmuş tenzilecim.
Denizde bayılıyor doğumgünlerine iyiki doğdun deniz diyor kendi kendine,bizimde 2 yaşı devirmemize 2 aydan az bir zaman kaldı :)).Zaman akıp gidiyor.

iyi pazarlar herkese
mavice tekrardan geçmiş olsun çağana
bizde dün gezmeye gittik ablalarıyla eğlendi kuzu dönüşte babmız aldı birazda parkta eğlendik sonra market derken bizimkinin pili gitt eve gelirgelmez yattı
şimdide uyuyor cadı ütü yapayım bariii

bizde birbirimize yedirerek biraz yiyoruz ama çoğunlukla ebrar bana yediriyor bende onun gibi istemiyorum diye başımı sallayınca "anni mama ye" diyor yaa gelde yeme

babası kızımı parka götürüp geldi..sızmış bi halde uyuyor şimdi.uyansın mamaları yiyip gezmelere gidicez..havalar iyice düzelsin bende hayvanat bahçesine götürmeyi düşünüyorum..dışarda kedi köpek kuş görsen çığlık çığlığa sıpa

Selam...
Herkese ailesiyle dolu dolu mutlu huzurlu bir pazar diliyorum...
Bizde sabah babamızla kahvaltımızı yaptık biraz sokakda dolaştık. Babamıza işe uğurladım kuzuyuda uykuya bende işlere koyulayım biraz yemek biraz ütü derken akşam olur zaten....

Tenzile monpetit yumurta için önerilerinizi demiyeceğim çok teşekkürler...
Aslında bende babasıda yumurtayı çok severiz kahvaltı sofralarımız asla yumurtasız olmaz ama benim zilli cins çıktı. Belki hamileyken çok yemiştim ondan tiksinmiştir yavrum...
Mevcan cım sizede iyi gezmeler. Ya bize yakın hiç hayvanat bahçesi yok en yakın Darıca (Gebze)...
ırem hayvanları çok seviyor görür görmez cici cici demeye başlıyor. Havalar biraz ısınınca kaçarız artık uzakmuzak ama ne yapalım. Herşey kuzular için. Onların canı sağ olsunda biz fizana bile gideriz. Dimi Ama ????

bizimde öyle bize göre izmirin öbür ucunda çiğlide yaşam alanı diye büyük bir arazi üzerine açıldı oraya gidicez ama havalar iyice ısınsın babamızda aynı güne gelen bir tatilde gideriz inşallah
burası yağmurlu biz bugün çıkamıyoruz belki akşam kipaya

desenize ben şanslıyım hayvanat bahçesi merkeze pek uzak deil..arabayla bize 20 dak.uzaklıkta..haftaya güzel olursa belki gideriz..şimdi dışardan geldik..parka indik yine:)) hazırlanayım bende baba maaşı alıcak biraz daha alışveriş yapalım malum sezon sonu kaçmaz..

canlarım nasılsınız bugun pıknıgımızı yaptık superdıı arda cok eglendı bol bol top oynadfık bısıklete bındık ana ogul babamızda arabayla takıp ettı bızı :Ç))) opuldunuz sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…