Bebeklerimiz ve Biz

merhaba kızlar yarın kızımın 4 ay aşıları var saat 11dede rota aşısının 2incisi olcak kuzum

yoğun bir haftasonu geçirdik.c.tesi kına bugün gelin alayı ve nikah vardı.berra kına akşamı hep pistteydi.hiç oturmadı gece boyunca.eve gelince deliksiz uyudu uzun bir aradan sonra:)

evet canım deri giyim üzerine geliştirdim 11 yıldır derideyim bende okul bitince ögrt.olacaktım babam istememişti ((
yaaa bende 3 yıl deri konf dersine girmiştim

merhaba kızlar yarın kızımın 4 ay aşıları var saat 11dede rota aşısının 2incisi olcak kuzum
şifa olsun kızına

yoğun bir haftasonu geçirdik.c.tesi kına bugün gelin alayı ve nikah vardı.berra kına akşamı hep pistteydi.hiç oturmadı gece boyunca.eve gelince deliksiz uyudu uzun bir aradan sonra:)
ohhh berra kurtlarını döktü demek sizde yorulmuşsunuzdur
yeni evlilere mutluluklar
esma ardada eğlenmiş ne güzel
burda yağmur vardı akşam sadece kipaya gidebildik kızıma ilk kelimelerim adlı güzel bir kitap aldım öğleden sonraları berabe uygularız artıkın

Herkese iyi geceler,

Yoğun bir pazar günüde temizlikle yemek kişsel bakım kuzuyla doya doya oyun derken bitti.
Sabah allah izin verirse iş başı.Rabbim utandırmasın.Dualarınızı eksik etmeyin.

Herkesi kocaman öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum.

yelizcim
basarilar dilerim

biz bugun kuzu ile kankanin oglunun dogumgunundeydik,
costular her zamanki gibi
ama uyumayı da ihmal etmedik o curcuna da:)
güzel bi gundu
herkese iyi akşamlar

kso iyi gecler sabah mesai var bende yatayım artık
yeliz tekrardan tebrikler bizi haberdar edersin gelişmelerden

hepinize güzel sağlıklı bir hafta diliyorum sadece günaydın diyip
çikiyorum
geçmiş okuyamadım inşallah herkesler iyidir sonra görüşmek üzere kıb.

Gününüz güneş gibi aydınlık olsun arkadaşlar...
hepinize günaydınlar...
yeni hafta sağlık,mutluluk,bolluk ve başarı getirsin hepimize...
miniklere sağlık,annelerine güç diliyorum...
sevgiler...

günaydın güzel annelerr güzel bir hafta olsun inşallah

çok şükür biraz daha iyiyiz, halen ilaçlara devam ediyoruz

haftasonu kızı çok kat kat giydirdiğimi farkettim yavrucağızımın kollarının altı ayakları pişmiş. gece bacaklarını cıbıldak bırakmaya başladım tabi uyku tulumunu giyiyor üstüne,haftasonuda kıyafetleri çıakrmayı öğrenmiş zilli, cıbıldak cıbıldak soyunup soyunup kaçtı bizden, bezinide çıkartıp atıyor zilli.

kızımla oynaştım durdum , hiç yanımdan ayrılmıyor, heryerde benimle wc de bile. yemek yaparken tezgaha oturuyor yanımda duuryor, koynuma giriyor oturuyor. çok özleşiyoruz ana kız yaa.. giderek dahada bağlanıyoruz.

oof oofff napıcazaz kaldı kuzumdan ayrılmayaa
içim daralıyor

little ne güzel kızınla vakit geçirmişsiniz yazık kuzuyu pişirdiniz demek
ayyy bunların hepsi yangın anam bizimkide yelek ve çorap takıntısı var oturur çıkartıyor sonrada bir kaçışı var

Günaydınlar herkeslere güzel bir gün olsun

hasta bebişler varsa geçmiş olsun diyorum

ölesine bir baktım geçmişe

öncelikle AYŞEGÜLÜMM ayın cumartesi günü doğum günündü nice seneler nice yıllar canım arkadaşım aklımdaydın ama girmedim hiç topiğe biraz geç ama kusura bakma sağlıkla huzurla eşinle ve alişle nice yıllar bebeğim.

yelizcim yeni işinde inşallah muhaffak olurun hayırlı uğurlu olsun başarılar ve boş şanslar

biz dün eski komşumdaydık benim eski eski oturduğum yerden taşınmıştı uzun zamandır örüşemedik yeni bir kuzusu olsu ona görmeye gittik ordanda kuzenin nişanına akşam kurlarımı döktüm biraz olsun

kuzuda eğlendi oyun havaları çaldıkça oynadı cadımm ilgi odağıydı zaten aile içereisinde :)

saat 23:00 gibi döndük hemen soyunup dökünüp yattık

sabahta kalkıp işe geldik ben şimdi kaçar evraklar birikmiş daha sonra yine gelicem

diğer arkadaşlarada selamlar öpüyorum hepinizi ve kuzuları

selam kızlar güzel bir hafta sizinle olsun,
Fatoşcum bizdede var aynı dert yumurtayı sevmiyor omlet yaprsam bi kaç parça yiyor o kadar,
çorbalarına katıyorum yumurta haftada bi kaç kez,
hayvanat bahçesinden bahsedilmiş bende götüreceğim önümüzdeki zamanlarda bize çok yakın çok şanslıyız yürüyerek bile gidebiliriz ama rabayla 5 dakikada gideriz :)))
bu arada cumartesi günü doğumgünümdü eşim unuttu sandım çünü sabah kalktı işe gitti hiç bişey demedi iştende aramadı bende unuttu diye üzüldüm ama unutmamış eve geldi kocaamann bir çiçek elinde çok sevindim tabii :))) birde şu aralar pek bi popüler olan nazar boncuğu şeklindeki kolyelerden almış :))
akşam 22:00 kapı çaldı sürprizz dayımlar çocukları halamızın kızı eşi çocukları pasta, börek, çay bile getirmişler termosta :))) geç saatlere kadar oturduk güzeldi yani dünde hep sokak gezdik,
birde oğlum artık sandalyelere çıkıyor sabah bi baktım masaya çıkmış sandalyeden doğru ben bu yaramazla ne yapacağımı bilemiyorum Allah yardımcım olsun...

gunaydın bayanlar
nasılsınız bi bakayım dedim
biz iyiyiz cok şükür
sizin bebeler nasıl
hasta bebişler varsa gecmişolsun iyiy bakın bebişlerinize
öpüyorum sizi görüşürüz kızlar

canım arkadaşım Kadişim bidenem çok teşekkür ederim öpüyorum seniŞeniz
demek kurt döktünüz ne güzel bizde bu hafta sonu düğüne gideceğiz eşimin bir bayan arkadaşı evleniyormuş ben tanımıyorum gerçi ama birlikte gideceğiz kuzuda tabii bizimle:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayşegülcüğüm nice yıllara sevdiklerinle beraber canım
yüreğimiz ağzımızda geziyoz zaten her an ne yapacakları belli değil bizim zillide dedesi sandelye almış ona çıkıyor bacağı sıkıştırıryor vb...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…