K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #17.821
merhaba kızlar yarın kızımın 4 ay aşıları var saat 11dede rota aşısının 2incisi olcak kuzum
yaaa bende 3 yıl deri konf dersine girmiştimevet canım deri giyim üzerine geliştirdim 11 yıldır derideyim bende okul bitince ögrt.olacaktım babam istememişti((
şifa olsun kızınamerhaba kızlar yarın kızımın 4 ay aşıları var saat 11dede rota aşısının 2incisi olcak kuzum
ohhh berra kurtlarını döktü demek sizde yorulmuşsunuzduryoğun bir haftasonu geçirdik.c.tesi kına bugün gelin alayı ve nikah vardı.berra kına akşamı hep pistteydi.hiç oturmadı gece boyunca.eve gelince deliksiz uyudu uzun bir aradan sonra:)
Günaydınlar herkeslere güzel bir gün olsun
hasta bebişler varsa geçmiş olsun diyorum
ölesine bir baktım geçmişe
öncelikle AYŞEGÜLÜMM ayın cumartesi günü doğum günündü nice seneler nice yıllar canım arkadaşım aklımdaydın ama girmedim hiç topiğe biraz geç ama kusura bakma sağlıkla huzurla eşinle ve alişle nice yıllar bebeğim.
yelizcim yeni işinde inşallah muhaffak olurun hayırlı uğurlu olsun başarılar ve boş şanslar
biz dün eski komşumdaydık benim eski eski oturduğum yerden taşınmıştı uzun zamandır örüşemedik yeni bir kuzusu olsu ona görmeye gittik ordanda kuzenin nişanına akşam kurlarımı döktüm biraz olsun
kuzuda eğlendi oyun havaları çaldıkça oynadı cadımm ilgi odağıydı zaten aile içereisinde :)
saat 23:00 gibi döndük hemen soyunup dökünüp yattık
sabahta kalkıp işe geldik ben şimdi kaçar evraklar birikmiş daha sonra yine gelicem
diğer arkadaşlarada selamlar öpüyorum hepinizi ve kuzuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?