Bebeklerimiz ve Biz

fatoşcum benimkiler yaklaşık 3 haftadır asılı bir şekilde duruyorlar, ihtiyaç oldukça alıp kullanıyruz, yenileri yıkandıkça boşalan yerlere asıyorum

bu benimkindende iyiymiş bazen unutuyorum birdaha serinceye kadar duruyor benim takıntım var ya ütülemeden giyemem
zehra tekrardan başınız sağolsun mekanı cennet olsun
ebrar klavyeyi kırmadan kalkayım elimi çekiştiriyor kalk diye öpüldünüz hepiniz

benim çamaşırlık salonda duruyor misafir gelcende kaldırıyorum birde eşimle farklı program seyredersek yoksa ebrar bütün eve düzenli bri şekilde dağıtım yapıyor

kslar bilgisayarım bozuk nete giremiyorum
epey bir zamanda yokum işlerim dolayısıyla kurslarım falan var ta ki 20 sine bitecek
epey alışmıştım size
unutmayın beni gelene kadar ok
bebişlerinize ii bakın
öpüyorum sizleri

ben dağınıklık konusunda son noktadayım. zaten toplasamda 2 dakka sonra aynı,
çorapların teklerini bulamıyorum ben. çünkü kız sağ sola heryere taşıyor.
bende bıraktım dağınık kalıyor anca eve misafir falan gelmedne önce bir toplama temzilik olayım var.

pazar sabahtan sildim süprüdüm pırıl pırıl yaptım yarımsaat sonra vişne suyu dökülmüş, yerde üzüm kuruları, her yerde ıslak mendil parçaları, oyuncaklar zaten heryerde, benim çanta boşaltılmış ve saçılmış, kurumak için asılan çamaşırlar kzın odasına gitmiş. öle darmadağın

cnm tekrardan başiniz sağolsun
allah sabır versın eşine ve ailesin evlat acsı çok zor.
kuzunda kıyamma anlamiştir tabı yavrum benim .

kendine iyi bak cnm kolaylıklar diliyorum unutmayız senı ve oğluşunu öptüm

ben herşeyin ön hazırlığını yatım
ajvar yaptım
pirinç ıslatıldı, patatesler soyuldu, ciğer doğrancak gerçi onuda eşimgelince yaparım patatesler kızarırken

saolun kızlar
benim oğluşum pek bi hasta bugün yarım kase mama yedi sabahtan beri sadece
emmek istiyor nedense

günaydın kızlar hepinize mutlu huzurlu, sağlıklı bir gün dliyorum,

Zehram Allah sabır versin geride kalanlarına canım benim mekanı cennet olsun...

herkese günaydın.. kimse bakmadımı lennn verdiğim topiceee.. danalar.. ya siz biliyordunuz bana söylemediniz,, yada çocuklarınız için bişi yapmak istemiyorsunuz.. bilipte söylemeyen varsa.... küstüm ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…