Bebeklerimiz ve Biz

canımcım linke baktım şimdi. hakkaten çok güzelmiş. çoğunluk şeyleri ben bilinçsizce öğretttiğimin farkına vardım açıkçası. ayrıca yaptığın şey çok güzel olmuş. ellerine sağlık

kızlarrrrrrrrr hepinize mutlu bir gün diliyorummm
ezgiyi okula hazırlıyorum bi bakim dedimm
bu arada 1 kilo vermiş bulumuyorummmmmmm

Merhabaaaaaaaa
Güzel bir gün diliyorum herkese

Ekincim bir kilomu vermiş

süperrrrrr seni canı gönülden kutluyorummmmmmm

Günaydın kızlar....
Maşallah ekincim geriside gelir inşallah. Bende bu aralar biraz azalttım yemeyi birde sabahları elma sirkesi içiyorum. Bakalım bir etkisi olacakmı. Ben 55 ile hamile kalmıştım şuan 57'yim. 3 Kilo fazlam var vermem lazım...
Ayşegülüm sen nasılsın Alişim nasıl???
Yeliz hiç uğramadı dün. ınşallah güzel bir geçirmiş işine yavaş yavaş alışmaya başlamıştır.

Canım sevılım :) saol bebemm kalp olayı burdada oldu gÖrÜyormusun :))))
alıŞmaya ÇalıŞıyorum canım, hernekadar eskı ıŞımle aynı sektÖr olsada,aynı yazılımı kullansalarda alıŞma sÜresı zaman alacak gıbı.

günaydın Deryacım :))))
biz daha önce duymuştuk şekerim konuşulnuştu buradada :)))
anamm ben kaçırmışım demekki... :1shok:

teşekkür ederim canım bi hevesle yaptım ama umarım iyi olmuştur.. cd lerden almadım canım ya. onları izlemesi için uygun ortam olması lazım. babannesi ilgilenemezki kızımla. zaten 3 cocuk bakıyor kadın birde yemek yapıyor.. zor o iş... ben kendi çapımda takııyorum işte...
daha yaptığım yapacağım şeyler var.zamanla onları da eklicem bacım:lepi:

kızlar merhaba ben çok kötüyüm kızım pazartesi akşamı fenalaştı ateşi 40 oldu cerahpaşaya zor yetiştirdim soguk kompleks yaptılar ellerinin üstünden parmagından kan aldılar yavrum mahvoldu tabi bizde anca yeni geldik şuand ao uyuyor ben başında aglıyordum annem kızdı aç bilgisayarını kafan dagılsın yada uyu dedi ama gözümü kapatsam ona bişey olacak diye korkuyorum ne olur yavruma dua edin

kSo Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum,Teşhis olarak ne dendi???
Allah bir daha yaşatmasın.Çokta küçük meleğin kıyamam.

Yelizcim selam iş yerindesin sanırım kolay gelsin ,

Sevilim iyiyiz işte nolsun aynı sen nasılsın ıremcim nasıl öpüyorum

saat 14de belli olcak kan tahlili arkadaşlar ama ALLAH herkezin yavrusunu korusun o agladıkça ben eridim bittim

amin canım anlıyorum seni hepimiz yaşıyoruz o anları maalesef bizde bir gece 40 derece ataşi düşüremedik sabaha kadar hastanede Allah kimseye yaşatmasın inşallah önemli bişey değildir canım çok geçmiş olsun

Çok geçmişo lsun canım.. Allah tez zamanda şifa versin..

selam herkese
kevser geçmiş olsun canım dualarımız sizinle
yeliz bağlanabiliyor musun sorun çıkmıyor demi
sevil,ayşegül,hemşo sizlerede merhaba
burda hava çok güzel çorbamızı yiyince öğleden sonra parka çıkarcam ebrarı kaçgündür çıkamadı sıkıldı
sabahtan temizliğimide yaptım kızımla susamlı simitte yaptık çokda güzel yedi maşallah
zehra rüyamdada seninle komşuymusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…