Bebeklerimiz ve Biz

hemşo verdiğin linke baktım biraz çok inceleyemedim
ama bazıları için özel materyaller gerekli galiba

hemşo verdiğin linke baktım biraz çok inceleyemedim
ama bazıları için özel materyaller gerekli galiba

yes hemşocum ama ben kendimyaptım onunda resimini ekledim hazır almak istemiyorsan kendinede yapabilirsin birazını.. keyfinnasıl yerindedir inşallah yavrundaiyidir umarım

çok geçmiş olsun kso, inşallah sonuçları iyi çıkar, acil şifalar diliyorum

soytarıcım little fairy, nasılsınız iy imisniiz ... dream sen nasılsın alis mother ms eda jege semiha mavili kadis mavice nasılsınız iyi misiniz
dünürüm bak ihmal ediyorsun beni....

selam kızlar

nasılsınız, keyifler nasıl. Yeliz'cim yeni işin nasıl canım.
Ben kuzuyu öğlen uykusuna yatırdım birazdan uyanır, o uyurken salonu siliyorum havalandırıyorum. Uyanınca çorbasını içirip hoop dışarı, işler bekler ama kuzu beklemez. Bu arada harika bir haftasonu geçirdik, Anadolu yakasındaki arkadaşlar havalar çok ısınmadan kuzuları alıp Polenezköy'e gidin. Bizim ki bayıldı, atlar, kuşlar, keçiler, park, çocuklar, açık hava tam çocuklara göre. Gerçi hava biraz serindi üşütecek diye korktum ama birşeyi yok şükürler olsun. Birde gittiğimiz toplulukta tek çocuk Asya'ydı herkes tek evli çiftte bizdik) bir ilgi bir alaka. Çok iyi geldi hepimize, kızımla çok eğlendik.

soytarıcım little fairy, nasılsınız iy imisniiz ... dream sen nasılsın alis mother ms eda jege semiha mavili kadis mavice nasılsınız iyi misiniz
dünürüm bak ihmal ediyorsun beni....

Biz iyiyiz canım şükürler olsun, dopingle başladık haftaya öylede gidiyoruz. Sizde ne var ne yok

Deryacım iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?

Merhaba Nüü'cüm,Alışmaya çalışıyorum canım.Yeni insanlar yeni ofis biraz zaman alıcak.
Ohh ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz canım süper. Asya'ya kcaman öpücükler.

selammmmmm
ben gedimmmmmmm nasılsınız bakalım

öncelikle kevsercim yavruna çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur güzel haberlerinizi bekliyoruz..

sizler napıyorsunuz bakalım yelizcim sen ennn kısa zamanda halledersin canım uyum sorununu

eeeeeee ne var ne yok
:sm_confused:

Umarım aynurcum,Bakalım zaman gösterecek.ısteyipte yapamıyacağımız şey yok öyledeğilmi.!
Nasılsın?Aslanlar nasıl?

Havalar çok ısınmadan demişsin nü'cüm Neden?? Sıcakken daha güzel olmazmı? Biz hiç gitmedik.
Eşime çıtlatayım

Çok ısınmadan dedim çünkü malum açık alan çok sıcaktansa mayıs, haziran daha keyifli olur. Ben genelde o vakitlerde daha keyif alıyorum, Asya ile her yer daha bir keyifli oluyor.

Yeni iş, yeni insanlar zor tabi, ama Aynur'un dediği gibi halledersin sen. Aynur sen nasılsın?

.y.y.z yelizcim çok şükü bende kuularımda iyiyiz yarın anneliğimin yıl dönümü :)çağatayımın doğum günü ama cumartesi kutlayacağız... yıllar ne kadar hızlı geçiyor

saol edacım biz iyiyi çok şükür sen ve meleğin nasılsınız ... öp güzel kızını benim için

ben geldiiiiimmm..
oof kuzen ya ne iyi etmişsiniz,
4 sene olmuştur polonezköye gitmeyeli,cok zewkli bi yer hakkaten...iyi gelmiş size de ne güzel..
beraberde gidelim bi arA Olmadı ,ailecenek...

herkes iyidir umarım
burda da hawa iyi
belki uyanınca bizde dısari cikaris...kocisin dogumgunu yarn,sürpriz bişiler yapmam lasim ,ona da bakarim hem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…