- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.101
yeliz bende anlatıyorum çoğu şeyi anlamıyor gibi geliyor bana
sen nasıl yapıyorsun
doğum gününüz kutlu olsun mavicem çağataya nice yıllar
aynurcummm, annelğinin yıldönümü kutlu olsun, allah paşana çok güzel , sağlıklı, huzurlu,mutluluk dolu, bolluklar içinde, sevgiyle aşkla dolu bir ömür nasip etsin.
Günaydınlarr
aynurcum kuzunun doğum günü kutlu tabi seninde annelik yıl dönümün sağlıkla uzun ömürlü yıllar dilerim.
fatma, nimet günaydın nasılsınız kuzular nasıllar
nimet öl yazma yaa gözlerim doldu seni anlıyorum başıma gelmesede inş. ayrılığınız kısa süreli olurrr:teselli::teselli::teselli:
peki nil dururmu okadar ayrı senden ???
Bendende Günaydınnnnnnnnn
Çağayatın Doğumgününü en içten dileklerimle kutluyorum,Mutlu yıllar
Tenzile:) güzel günlerde kullan.Erken hediye hımmm.
Nimetcim Bir mucizede ben senin için diliyorum,Hayırlı bir mucize olursa inşallah o kadar uzak kalmazsın kuzundan.
Sizler nasılsınız monpetit,kadis.?
iyiyiz kadis gece iyice memeye düştü gündüz çok azaldı 3-4 defa ancak ama gece 6-7 8 bile oluyor
sizde durum nasıl
Saol kadiscim biz iyiyiz siz nasılsınız?
canım bizim belli olmuyor bir bakıyorsun hiç kalkjmıyor birde bakıyorsun 1-2-3 oluyor
gece yatmadna önce ne veriyorsun ebrar kaçta uyuyor canım
evet nimiet haklısın bu dönemde kaybetme duygusunu yaşıyorlarmış ya giderde gelmezse diye o yüzden yayagara çıkarıyorlar
ben çıkarken anlatıyorum işe gidiyorum gelicem diye anlamak mı istemiyor bilmiyorum
arkadaşım 3 yaşındaki kızında yaşamıştı senin gibi annesini görünce yada susturamayınca anneanne diye tutturuyordu çok zor yaa
seni iyice tanıyor artık zor durdudurlarki
zalimlik bu ya kendini düşünmek başka ne söylenebilir
Nimet'cim sen şimdiden Nilin sakin bir zamanını yakala ve konuş anlat ona.
"Bebeğim bu sene annesini babasını hiç üzmediği için seni ödül olarak tatile yolluyorum,orası çok güzel
havası güzel suyu güzel bahçesi güzel koşucaksın oynıyacaksın..hem evdende istediğin oyuncağını götürebilirsin, ben ve baban her fırsatta yanında olacağız,sana en sevddiğin oyuncakları mamaları getireceğiz, vs vs" daha sevdiği birçok şeyide anlatabilirsin , güzel güzel anlatırsan endişeli ve tedirgin olma hemen anlar. Bence en iyi taktik bu.
Sende çok üzülme lütfen allah izin verirse bu son yaz tatili ayrı kaldığınız öyle değilmi??
canımsın yaa nimet demekki nil herşeyin farkında kuzum benim anneciler şimdi bunlar çok doğruu kaygılarında haklısın canım bende olsam farklı düşünmem canım
annenler yakın değillermi yaaa onlar baksalar olmazmı???
gitmesinler konuş bu çcuk 4-5-6 yaşında değilki hoş ölede olsa özlersin ama ozaman daha bir aklı keser gibi olur anlayabilir olayı çocuk düşünmesi bile senin kuzun olmasına rağmen içimi burkuttu ben yaşamıyorum ama çok iyi anladım seni
inş. bir aksilik olurda gitmezler :Saruboceq::Saruboceq: yarının ne getirceği belli olmaz bakarsın bir sorun çıkarda gitmezler
konuşsan nimet yani gitme zorunlulukları varmı mecburlarmı
yok ya yeliz ağlarken değil mesela parka gideceğimizde yemeğini yersen götürücem diyorum ya ondan sonrasını dinlemiyor hemen olsun istiyor bitirmezse çkarmıcakmıyım yani
hero babynin googly diye pirinç unu var ondan yapıyorum çoğunlukla sütlü tatlı yada
23 :00-23:30 gibi ama 1 -1,5 saat sonra yine kalkıyor 1 bile olmadan ilkinde meme vermeden tekrara uyutmaya çalışıyorum geceleri azaltmak için ama boşyere çabalıyorum galiba
bende alıcam ayakkabı ama sandalet değil geçen yılkileri denemek için giydiridm parmaklar biryerlerden pırtlıyor genelde
nerden ne kadara aldın resim var mı
deniyeyim bari küçük ödüllerleya çıkmayacaksın sözünü tutup,yada park yerine süprizim var diyeceksin.
ben genelde süprizim var diyorum, yada bir parça çikolata vericem diyorum çikolatayıda görecği yere koyuorum ama yemeğini bitirmeden kesinlikle vermiyorum.
Wc olayındada bir ara çok inat yapmıştı, yapmıcam diye oturtmak isteyince çığlık feryat figar, dedim en son ucuna bir ödül koyayım. Çişini yaparsan sana bir tane bonibon,
kutusunuda sallıyorum şevkolsun diye, hemen oturuyor Anne yaptım diyordu. hemen bir tane veriyordum. Ama şimdi kalktı o ödül tabi.
canım bende googy yapıyorum bazende sütle bisküvi benim cadı sütü pek içmediği için hiçdeğilse bu şekilde süt alsın diye uğraşıyorum
muhallesini bazen su bazende sütle yapıyorum normalde googlyde kendisinde süt var zaten aslında prinç unu tok tuuyor niye çabuk çabuk kalkıyorki .gerçi aç olsada olmasada mem istiyorlar cadılar emzik niyetine kullanıyorlar bizi işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?