Bebeklerimiz ve Biz

iyiyiz kadis gece iyice memeye düştü gündüz çok azaldı 3-4 defa ancak ama gece 6-7 8 bile oluyor
sizde durum nasıl

yeliz bende anlatıyorum çoğu şeyi anlamıyor gibi geliyor bana
sen nasıl yapıyorsun

Kesinlikle öyle düşünme,denize çok küçükken yaptığım bir şeyi yeniden yaptım ve şarkısıyla beraber bana eşlik etti, çok çok şaşırdım.çok iyi anlıyorlar ve çok zekiler, ama senin tutarsız olduğunu sezerse anlamıyormuş gibi çok güzel numara yapıyorlar.
Çok çok iyi anlıyorlar ama bir kriz ortamındada(ağlama krizi) ona anlatmak hiç doğru değil
önce sakinleştirmek ve sonra anlatmak en doğrusu.

doğum gününüz kutlu olsun mavicem çağataya nice yıllar

aynurcummm, annelğinin yıldönümü kutlu olsun, allah paşana çok güzel , sağlıklı, huzurlu,mutluluk dolu, bolluklar içinde, sevgiyle aşkla dolu bir ömür nasip etsin.

öncelikle hepinize günaydın

sonrasında çokkkk teşekkürler ve ettiğiniz güzel dualara yürekten koooocaman bir aminnnn:Saruboceq:

bu gün erkenciyiz çağatayı almaya ben gidicem bugün babamız yan çizdi

sizlere şimdilik iyi sohbetler öpüyorum görüşmek üzere

yok ya yeliz ağlarken değil mesela parka gideceğimizde yemeğini yersen götürücem diyorum ya ondan sonrasını dinlemiyor hemen olsun istiyor bitirmezse çkarmıcakmıyım yani

iyiyiz kadis gece iyice memeye düştü gündüz çok azaldı 3-4 defa ancak ama gece 6-7 8 bile oluyor
sizde durum nasıl

canım bizim belli olmuyor bir bakıyorsun hiç kalkjmıyor birde bakıyorsun 1-2-3 oluyor
gece yatmadna önce ne veriyorsun ebrar kaçta uyuyor canım

Saol kadiscim biz iyiyiz siz nasılsınız?

bizde iyiyiz dn kuzuya aykkabı aldım biri sandalet yaz için birinide spor tipi baharlık ve kışın giyebilecği türden
dayısının (idesinin) düğünüde yakın belkim elbise altına birtanede klasik alabilirm bakalım :)
dayısını görünce bazen ide diyorda bizim cimcime bazende kelimeleri birden atıyor

orda adını bile tıyor ağzından yezda diyorr hihoyyyt

işin nasıl alışabildinmi

canım bizim belli olmuyor bir bakıyorsun hiç kalkjmıyor birde bakıyorsun 1-2-3 oluyor
gece yatmadna önce ne veriyorsun ebrar kaçta uyuyor canım

hero babynin googly diye pirinç unu var ondan yapıyorum çoğunlukla sütlü tatlı yada
23 :00-23:30 gibi ama 1 -1,5 saat sonra yine kalkıyor 1 bile olmadan ilkinde meme vermeden tekrara uyutmaya çalışıyorum geceleri azaltmak için ama boşyere çabalıyorum galiba
bende alıcam ayakkabı ama sandalet değil geçen yılkileri denemek için giydiridm parmaklar biryerlerden pırtlıyor genelde
nerden ne kadara aldın resim var mı

ya başıma geleceği biliyorum,hatat şu an bile yaşıyorum. cmts-pazar tamam yaramazlık yapıyor ama kesinlikle huysuzluk yapmıyor, beni dinliyor, güzelce nalaşıp onunla konuşup sorunları halalediyorum ama hafta içi, yemek sorun giyinmek sorun oturmak sorun herşeyde bir huysuzluk çıakrtıyor. ben gidicem cuma akşamı cumartesi pbana tavır yapacak, pazar hadi iyi anlaşıcaz tabi o arada kayınvalidemin beni daha çok seviyor tavırları, haliyle ona anne demeler falan, pazar günü ayrılırken gene bir yaygaraa.

inşallah inşallah son ayrı yazımız olacak. aslında ben eşimle bir kaç fikir paylaştım ama sonuca varamadık be yelizcim. şimdi hadi kzı gitti diyelim bizim oaraya yol gidiş gelişler, alışverişi falan filan, kayınvalidme hiç bişeyini almaz zaten, en aşağı aylık masrafı bize 600 ytl, birde üstüne çocuğun psikolojisinin bzoulması , hadi 1 aylık olsa katlanayım.
önce dedimki eşime ablası bize çok yakın oturyor, ablama 250-300 verelim. yaz boyunca o baksın. eşim ablam bakmaz dedi. o günden güne geziyor, kendi oğlu var dedi, oğluda 12 yaşında falan yani. bakmaz dedi. o zaman benim annem hasta yaa tek bakamıyor, babam çalışmıyor olsa hadi babamla idare etsinler ama , dedim onun yanına yardımcı bir kadın bulalım çok fazla para istemeyen, annemde başımda dursun. bU sefer benimkiler bu zamana kdar niye böyle yapmadınız deyip kışın hiç bakmazlar naparız dedi.bir sürü laf işitiriz dedi. oda ailesinin ne olduğunun farkında yani.
öyle çözümsüz kaldı işte

gitme zorunlulukları yokda bazen hak vvermiyorda değilim açıkçası suçlayamam, yaşlılar sonuçta oraya gidiyorlar ekiyorlar biçiyorlar, temiz hava, oyalanıyorlar orda, mesela kayınvalidmi anne yerine koyan çok insan var orda, birde burdaki mahallediki komşularıda yazları oraya gidiyor, kayınpederinde arkadaşları var. engel koyamam, kendi annem babam gitse onalarada bişey diyemem sonuçta. ha benim annem babam yavruusndan ayrı kalmasın der sıkar dişini 1 sene daha. ama ne diyebilirsinki, olmadı 1 sene daha sıkıcam dişimi işte böyle.

yok ya yeliz ağlarken değil mesela parka gideceğimizde yemeğini yersen götürücem diyorum ya ondan sonrasını dinlemiyor hemen olsun istiyor bitirmezse çkarmıcakmıyım yani

ya çıkmayacaksın sözünü tutup,yada park yerine süprizim var diyeceksin.
ben genelde süprizim var diyorum, yada bir parça çikolata vericem diyorum çikolatayıda görecği yere koyuorum ama yemeğini bitirmeden kesinlikle vermiyorum.
Wc olayındada bir ara çok inat yapmıştı, yapmıcam diye oturtmak isteyince çığlık feryat figar, dedim en son ucuna bir ödül koyayım. Çişini yaparsan sana bir tane bonibon,
kutusunuda sallıyorum şevkolsun diye, hemen oturuyor Anne yaptım diyordu. hemen bir tane veriyordum. Ama şimdi kalktı o ödül tabi.

canım bende googy yapıyorum bazende sütle bisküvi benim cadı sütü pek içmediği için hiçdeğilse bu şekilde süt alsın diye uğraşıyorum

muhallesini bazen su bazende sütle yapıyorum normalde googlyde kendisinde süt var zaten aslında prinç unu tok tuuyor niye çabuk çabuk kalkıyorki .gerçi aç olsada olmasada mem istiyorlar cadılar emzik niyetine kullanıyorlar bizi işte.

Nimetcim 600 ytl oraya verene kadar 300-400 e kreşe ver canım.Benim kuzenim oğlunu nil kadarken verdi. Hem eğitim hem öğretim, çok faydasını gördü. Erken başla ne yapacaksın,hem nilden ayrı kalmamış olursun. Çünkü herhalükarda vereceksin sen o parayı!!!!!!!!

günaydın kızlar....
aynurcum çağatayının yaş gününü ve senin ilk annelik yıldönümünü kutluyorum canım...
rabbim nice kutlamlar göstersin inşallah....

nimo kıs yine mi aynı dert...
okudum tüm yazdıklarını...
ama bana annenin yanına bi ayrdımcı almak çok mantıklı geldi hem ayda en az 600 lira masraf edip hem sıkıntı çekip hem de masraf etmektense yardımcı bulmak daha iyi gibi ama biraz ısrarla halledebilirsin sanırım cnm...

kso cum yavruna çok geçmiş olsun cnm..allah tez amanda şifa versin inşallah

sağol yelizcim teşekkürler

fatmacım resimlerini çeker koyarım en kısa sürede oturduğum yerde bir mağzadan aldımmm

deniyeyim bari küçük ödüllerle
istediği sevdiği şey olunca otur bile demeden oturuyor yapıyor aslında
biz illa bişeyler yedircezya

aynen öyle
bu aralar ben yatakta takla attırıyorum nasıl seviniyor zararı yoktur heralde demi

yelizcim nasılsın cnm...
nasıl gidiyor yeni işin alışabildin mi..
soracağım hep unutuyorum pazartesi denizi nasıl bıraktın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…