Bebeklerimiz ve Biz

Canım neye alerjisi varmış nasıl öğrendiler?
Bildiğim 2 yaşından önce alerji testi yapılmıyor..!!
Eski bir avr.yakalı olarak organik pazar şişlide değil feriköyde.

canım alerjisi oldugunu doktoru söyledi ama alerji testi yapamıyoruz dedi yaşam sıtandında değişiklik oldumu gbi ssorular sordular yapılan kan testlerinden bu sonuca vardılar bilmiyorum ve kesinlikle organik beslenecek dediler

kızlar size dün hastanede yaşadım olayı yazmazsam rahat edemeyeceğim dün hastanede tahlil beklerken serra acıktı bebek odasına gittik emzirirken genç bir bayan geldi yanındada bir kız çocugu adı derya neyse kulagım onlarda o an serraa emiyor bu kıza ters davranıyor hadi işe kaç saattir senle ugraşıyorum falan sonra kız çişinin geldini demeden altına yaptı bezde koymamışlar olsunda 2-3 yaşında bu kıza bagırdı üstünü mahvettin diye bende dayanamadım bezleseydin ıslandı bak dedim yada çiş örneği alacaksan çiş poşeti yapıştır dedim korkmuş söylemez dedim hem nesi oluyon dedim ve bana dediki biz çocuk esirgemeden geliyoruz dedi anladım davranışının nedenini üzülerek yani o tatlı korkmuş minik derya öksüz dayanamadım ve dedimki hangisi bahçelievlermi evet dedi yaaaa dedim hangi binadan 0-6 yaşmı içerdekimi taif edince sen nerden biliyon deyip şaşırdı hatun evet dedim ben ve çevrem oraya gıda bagışı yapar dedim bu bir durdu sonra deryaya dönüp dedimki derya ben birdaha gelince seni bulayımmı deyince hatun iyice bozuldu veee deryaya nasıl iyi konuşur oldu bilemezsiniz ama ben içimden üzüldüm o kızın haline ve kısmet olup gidince o kızı soracam belkide bulacam ahtım olsun ne olur çok zor değil ama ufak şeylerde olsa bu kurumlara bagış yapın hiç olmaza adak kurban neyse bebeklerin küçülmüşleri herşeyi kabul ediyorlar gidin gezin

slm kızlar
geçmişi pek okumadım
berra yı bugün 18 ay kontrolü için dün randevu almıştım.sabah kalktığımda gözleri kızarmış ve çapaklanmıştı.gittiğimde onuda gösterdim.
damla yazdı ve boğazında biraz kızarıklık var dedi.5 gün ilaç kullanacağız bakalım.

tekrardan geçmiş olsun kevserciğim
biz ve çocuklarımız ne kadar çok şanslıyız elimizdkileri kaybetmeden kıymetini bilmiyoruz

semiha berramızada geçmiş olsun
parkdan geldik banyo yaptırdım uyuyor kuzu kahve keyfi yapıyorum bende yemeğimide yaptım
parkta kum kovası aldık nasıl sevindi abileriyle (parktaki) kum oynadı durdu nasıl ağladı gelirken ama güneş geçicek diye korktum
mavili ,ekin, sizlerde iyisinizdir umarım

kevsercim içim acıdı resmen yaaa
allahımkimseyi anasız babasız koymasın.
organik pazar ben şişlidede duymuştum canım, orda bir parkta kuruyordu bildiğim kadarıyla
canım senin için baktım hatta googlda şişli organik pazar diye arttır haritası varcanım

iyi canım sen ortam nasılll güzelmi alışmakta zorlanmazsın sen sıcak insansın

denoyada maşallah bonibomm

yaa benim cadı böle pek konuşmuyor acaba niyeee::uhm:

teşekkür ederim canım.

boniboni canım dikkatini çekerim :))))))))

konuşur canım konuşur endişelenme,öyle bir şakarki bülbül gibi sen bile hayret edersin

Kevsercim, Semihacım çok çok geçmiş olsun.
Tez zamanda iyileşir melekleriniz inşallah...
Kevsercim arkadaşlarında dediği gibi pazar Feriköy de kuruluyor. Eğer evin uzaksa bu tarz organik ürünleri kapıya kadar getiren siteler de var. İnternet den bir araştır istersen.

kızlar ıyı aksamlar nasılsınızzz

gecmısı okuyamadımmm bızde ıyıyız arda beyle ugrasıyoruzz artık

iyi akşamlar kızlarr
Yeliz cim yeni işin tekrar hayırlı olsun cnmcım.
Allah utandırmasın cnm benim...

Tenzile cim mektup güzel fikir. Benim eşim her evlilik yıldönümümüzde hediyeyle birlikte birde mektup verir:))))) saklarım hepsini....

bak sana bir önerim hediyeleri çift al..
biri senin için diğeri Derincik için.....
bebişinin adınada düşünmen eminim eşini çok mutlu eder....

kizlar slm,kocacim bana dogumgününe osel telefon almis,ordan yaziyorum hatta:)ben alacagima o almis bana saolsun da gerci,annelergunu hediyesıymis:)zeynepcim cok saol cn iyi fikir

iyi geceler kızlar nasılsınız bende bugun çarsıya ınıp alışverış yaptım hep kendıme bışıler aldım ınsallah esım gelırse ona gıyer gıderım dıye

içim burkuldu resmen hiç dayanamıorum böyle şeylere hiççç... çok istiyorum bu tür şeylerde yani ne bileyim dernek vakıf çalışayım yaa ne bileyim işte kuzucuklarım azıcık büyüsün bekliyorum... off gece gece aklıma düştü şimdi benim derya kıyamam kuzuma rabbim insanların içine merhamet versin o minik yavrucuklarıda korusun ..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…