Bebeklerimiz ve Biz

anneliğimin yıldönümü bugün

canım yavrum 6 yıl önce bu saatlerde başlamıştı sancım cinsiyetini hiç bir şeyini öğrenmek istememiştik bilmiyordukda... sezaryenle oldu ama hastanede tabii ssk olduğu için sıkıntılı anlar yaşadım ilk yanıma geldiğinde uyuyordu ben henüz narkozun etkisinden tam çıkamamıştım puslu görüyordum etrafı yanıma geldiğinde gözlerimi iyice açmaya çalışarak yüzünü görmeye çalıştım henüz kollarımda değildi çünkü tam kendime gelememiştim kardeşim kucağına alıp yanıma burnumun dibine getirdi kokusunu çektim içime misss gibi kokuyordu meleğim yazarken bile çok duygulandım o anın tarifi yok hiç bir şey insana öyle bir mutluluk öyle bir haz yaşatamaz... ilk aşkım ömrümmm iyiki doğdun bitanem öyle bir zamanda geldinki bana tutunacak dalım oldun o minicik ellerin güç verdi bana hayata daha bir sıkı sarıldım senin kollarınla... anneydim artık anne...

mavicem cnm ne kadar duygulandım anlatamamyazmiş olduğun mesajın sankı içimi okumuşun cn

m benim alalh oğluna sağlıklı uzun yıllar nasıp etsın cnm inşallah doğum gününüz kutlu olsun bitanem çok öptüm

aynurcummm, annelğinin yıldönümü kutlu olsun, allah paşana çok güzel , sağlıklı, huzurlu,mutluluk dolu, bolluklar içinde, sevgiyle aşkla dolu bir ömür nasip etsin.

canımcım değil çok şükür. iyiyiz.
ebrarım nasıl?sen nasılsın?

daha önce bahsetmiştim , kaynoş bakıyor ya benim kıza tekirdağda ayzlıkları var geçen yaz götürmüşlerdi. bu ay yine gidiyorlar işte. beni onun sıkıntısı sardı. dünden beri kuzuma sarılıp sarılıp ağlıyorum. asabiyim biraz kendimi eşimle kavga etmemek için zorluyorum.

nimetçiğim çok zor günler yaşadığını hatırlıyorum insanlar neden hep kendini düşünür ki yazık nilede sanada
en azından daha az süre kalsalar ama kime söylüyon diceksin
allah sabır versin canım sana başka söylicek bişey bulamıyorum
öğleye kadar babasıyla kalıyor eşim bakıyor sabahları evi talan etmekle meşguldürler heralde

Günaydınlarr

aynurcum kuzunun doğum günü kutlu tabi seninde annelik yıl dönümün sağlıkla uzun ömürlü yıllar dilerim.

fatma, nimet günaydın nasılsınız kuzular nasıllar

nimet öl yazma yaa gözlerim doldu seni anlıyorum başıma gelmesede inş. ayrılığınız kısa süreli olurrr:teselli::teselli::teselli:

peki nil dururmu okadar ayrı senden ???

eşinde mi öğretmen canım?
ne güzel yaaa, bir çocuğun kendi anne babasının yanında olması kadar güzel bir şey yok.
böyle çocuklar hayatla daha barışık, daha fazla ögüveni olan, kendini seven çocuklar oluyorlar.
tabiiki belli bir yaşa kadar sonra anaokul mutlaka şart abna göre.

Evet nimet ikimizde öğretmeniz kreş düşünüyorum 3,5-4 yaş gibi çalışma durumunu göre tam gün olmasada belki yarım gün sosyalleşmesi için gerekiyor
kadis iyiyiz canım siz nasılsınız

valla kadişcim işte bunlar gittimi eylüle kadar gelmezler.
geçen sen çok sıkıntılar yaşadım, sonlara doğru artık benden nefret eder olmuştu yavrum. kıyameti koparmıştım.
düşünsenize yavrunuzu özlüyorsunuz cuma akşamı koşa koşa işten çıkıp atlayıp otobüse gitmişsiniz. yukarı çıkıp uyuyuşunu seyrediyorsunuz o ara uyanıyor ve sizi gördüümnnde çığlık çığlığa ağlamaya başaıyor, sizden korkuyor. kaynoş gelmişti, ona sinmişti. bende apar topar aşağı inmiştim, zorla kaynoşta gel gel al çocuğunu diyordu. bana gelmek istemiyordu daha biçığlık çığlığa gidiyordu. düşünsenize kabus gibiydi yaaa. hadi geçen sene 6-7-8-9 aylıkken ordaydı. tam bilincinde değildi. ya şimdi. akşamalrı bile gittiğimde tavır yapıyor bana. düşnemiyorum bile sadece hafatsonu görmeyle ne hale gelecez. aramaızda uçurumlar açmasından korkuyorum. yavrum geceleri bile doğru dürüst uyumuyorki benim gitmediğimi anlasın, rüyasıda bile anne diye sayıklıyo. gece wcye bile gidemiyorum, odadan çıktığım an çığlığı basıyor. çok bağlandı bana, onu terkedecekmişim korkusu yaşıyor zaten şu an. hfatsonları okadar mutluki, beraberiz diye, etrafımda dönüyor gelip gelip sarılıyo öpüyo.
aah ahhhhhhhhhh

Bendende Günaydınnnnnnnnn

Çağayatın Doğumgününü en içten dileklerimle kutluyorum,Mutlu yıllar

Tenzile:) güzel günlerde kullan.Erken hediye hımmm.

Nimetcim Bir mucizede ben senin için diliyorum,Hayırlı bir mucize olursa inşallah o kadar uzak kalmazsın kuzundan.

Sizler nasılsınız monpetit,kadis.?

evet nimiet haklısın bu dönemde kaybetme duygusunu yaşıyorlarmış ya giderde gelmezse diye o yüzden yayagara çıkarıyorlar
ben çıkarken anlatıyorum işe gidiyorum gelicem diye anlamak mı istemiyor bilmiyorum
arkadaşım 3 yaşındaki kızında yaşamıştı senin gibi annesini görünce yada susturamayınca anneanne diye tutturuyordu çok zor yaa
seni iyice tanıyor artık zor durdudurlarki
zalimlik bu ya kendini düşünmek başka ne söylenebilir

iyiyiz yeliz sen nasılsın
nimet şimdiden içini karartma bak baharda geldi kızınla güzel günlerin tadını çıkar hayırlısı olsun sizin için

Nimet'cim sen şimdiden Nilin sakin bir zamanını yakala ve konuş anlat ona.
"Bebeğim bu sene annesini babasını hiç üzmediği için seni ödül olarak tatile yolluyorum,orası çok güzel
havası güzel suyu güzel bahçesi güzel koşucaksın oynıyacaksın..hem evdende istediğin oyuncağını götürebilirsin, ben ve baban her fırsatta yanında olacağız,sana en sevddiğin oyuncakları mamaları getireceğiz, vs vs" daha sevdiği birçok şeyide anlatabilirsin , güzel güzel anlatırsan endişeli ve tedirgin olma hemen anlar. Bence en iyi taktik bu.

Sende çok üzülme lütfen allah izin verirse bu son yaz tatili ayrı kaldığınız öyle değilmi??

canımsın yaa nimet demekki nil herşeyin farkında kuzum benim anneciler şimdi bunlar çok doğruu kaygılarında haklısın canım bende olsam farklı düşünmem canım
annenler yakın değillermi yaaa onlar baksalar olmazmı???

gitmesinler konuş bu çcuk 4-5-6 yaşında değilki hoş ölede olsa özlersin ama ozaman daha bir aklı keser gibi olur anlayabilir olayı çocuk düşünmesi bile senin kuzun olmasına rağmen içimi burkuttu ben yaşamıyorum ama çok iyi anladım seni

inş. bir aksilik olurda gitmezler :Saruboceq::Saruboceq: yarının ne getirceği belli olmaz bakarsın bir sorun çıkarda gitmezler

konuşsan nimet yani gitme zorunlulukları varmı mecburlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…