- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.081
valla kadişcim işte bunlar gittimi eylüle kadar gelmezler.
geçen sen çok sıkıntılar yaşadım, sonlara doğru artık benden nefret eder olmuştu yavrum. kıyameti koparmıştım.
düşünsenize yavrunuzu özlüyorsunuz cuma akşamı koşa koşa işten çıkıp atlayıp otobüse gitmişsiniz. yukarı çıkıp uyuyuşunu seyrediyorsunuz o ara uyanıyor ve sizi gördüümnnde çığlık çığlığa ağlamaya başaıyor, sizden korkuyor. kaynoş gelmişti, ona sinmişti. bende apar topar aşağı inmiştim, zorla kaynoşta gel gel al çocuğunu diyordu. bana gelmek istemiyordu daha biçığlık çığlığa gidiyordu. düşünsenize kabus gibiydi yaaa. hadi geçen sene 6-7-8-9 aylıkken ordaydı. tam bilincinde değildi. ya şimdi. akşamalrı bile gittiğimde tavır yapıyor bana. düşnemiyorum bile sadece hafatsonu görmeyle ne hale gelecez. aramaızda uçurumlar açmasından korkuyorum. yavrum geceleri bile doğru dürüst uyumuyorki benim gitmediğimi anlasın, rüyasıda bile anne diye sayıklıyo. gece wcye bile gidemiyorum, odadan çıktığım an çığlığı basıyor. çok bağlandı bana, onu terkedecekmişim korkusu yaşıyor zaten şu an. hfatsonları okadar mutluki, beraberiz diye, etrafımda dönüyor gelip gelip sarılıyo öpüyo.
aah ahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?