Bebeklerimiz ve Biz

sağol işte bugün yıkadım 1 haftanın sonunda umarım birdaha üzülmez kuzum canı yanmaz çok zor geldi banada içim yandı resmen

Yanmazmı annelik böle birşey işte allah canlarına sağlık versinde hasta olmasın kuzular

geçen hastanede yaşadığın olayı anlatmışsın çok içlendim cız etti yüreğim vallahi

bende akşamları giderken üst geçitte böle gençten kadınlar görüyorum dilenen kucaklarında çocuklar heryaştan sarımışlar battaniyeye allahım orda bağırasım geliyor şu kadınlara ufacık çocukları kullanarak insanların duygusal tarafını istismar ediyorlar çoğun insanda çocuklara üzüldüğünden veriyor parayı birgün ters tarafıma gelicek ağzıma gelieni söylüycemklava:klava:klava:

bizde haftaya 18. ayımızı doldurcaz
onları söyleyerek gösteriyor diş,kulak, burun, saç,ağız ,göbek
şimdi el ve ayağa çalışıyoruz

selam kıslar..mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese..
ruzişim ofiste yine...
şimdi uyuttum bişiler yedim...
kaynoşlar gelecek ankara kalesine falan gezmeye gideceğiz..alışveriş yapacağız...
ankarada hava süper...
hepinizi çok öpüyorum kızlar...kuzularınızı da..

haaa unutmadan mevcancım yeni yaşın
yezda kuzum senindde 18,. ayın kutlu olsun bebeişim...

selam hanımlar güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize
dün epey kaynatmışsınız,
benim yaramazım dün bilgisayarın tuşlarını sökmüş hemde birsürü
alelacele taktım ü ile virgülü ters takmışım :)) enter ı ise oturtamadım yerine
sıpam ya öyle yaramaz oldu ki
bıcı bıcı yaptırıp uyuttum
banyoyu açar açmaz koşup havlusunu alıyor bıcı bıcı diye kapının önünden ayrılmıyor hadi oğlum çıkar üzerini diyorum ayakkabılarını çoraplarını başlıyor çıkartmaya :)))
sabah kalkmış yorganının düğmelerini gösteriyor düümm diye
sonra yanıma alıyorum başlıyor ağız, burun, göz, kaş, diş, dil, saç, kulak, ayak, bacak, sonra parmakları sayıyoruz biz 1, 2, 3, 4 diyoruz oda hemen bessss diyor :))
adın ne oğlum Aiiiii diyor :))
canı istediği sürece herşeyi tekrarlıyor çabuk öğrenip unutmuyorlarda ama daha iki kelimeyi bir arada kullanamıyor

bizde ev bakmaya başlayacağız ev sahibemiz teşrif etti şartları bize uygun değilse istersek çıkabilirmişiz :)))
inşallah güzel bir ev buluruz

Fatoşcum selam tatlım,
Kevsercim geçmiş olsun doktor tam olarak ne dedi ben görmedim ama yazmışmıydın
ateş ve kızarıklık var demiştin bizimde bir ara sebepsiz yüksek ateşimiz olmuştu 1 hafta civarı dr. eğer vücudunda kızarıklıkda olursa 6.hastalık demişti belirtsi buymuş ve hastalık evresinde teşhis ediliyormuş sonrada geçiyormuş tedavi uygulanmadan ama bizdekızarma olmadan ateş düşmüştü...

teşhis konulamadı alerjiden şüphe ettiler küçük diye teste olmuyormuş kızarıklı 1 gün oldu sayılır geçti ama bu sabahta yıkadık şimdi iyi şükür

alişede maşallah kızımla poğaça yapcaz şimdi mutfağa geçiyoruz
kevser teşekürler canım sende görürsün kouştuğu günleri inşallah
mavili iyi gezmeler tadını çıkar
bizde akşam bbamızın iş çıkışı gidelim demiştim ama havada bir açıp bir kapatıyor bakalım

AMİN canım:Saruboceq:

Selam Frezya benimki uyuyor birazdan kalkabilir ama :)))
Kolay gelsin Fatoşcum bende dün fincanda keki denedim olmadı zannederek üzülmüştüm ama fincanın içinden güzel bişey çıktı bende onu enlemesine üçe bölüp kakaolu krem şanti ile süsledim kule kule pastacıklar elde ettim hoşuma gitti ama benim kuzu böyle şeyleri yemiyor ağzını bile açmıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…