Bebeklerimiz ve Biz

gunaydınlarrrr hepınızeee arda uyuyo bende kalktım sporumu yaptımm oturuyorum sımdı :))

canım hepımızın kutlu dogum haftası kutlu olsunnnnn

monpet canım yuruyerek gıt ya burası kucuk yuruyunce cok dıkkat cekıyosun esımde spor aletı aldı artık onunla yuyrucem :)))

ama ögleden sonra arkadasımla soyle az da olsa bı yuruyus yapıcaz :)))

herkse günaydın güzel bir hafta olsun inşallah..
kutlu doğum haftanızda kutlu olsun...
biz cumartesi gezdik gezdik pestilimiz çıktı...
sonra bi yerde yemek yedik...
eve geçtik akşam 8 di...
yatak odasıyla başladım bahar temizliğine...
kışlıkları kaldırdım..vakumlu hurçlarımı yerleştirdim...bayağı uğraştım...
pazarda kuzuşumla yalnızdık...evde takıldık biraz sonra da dışarı çıktık...
bolca gezdik...
bugünde malum iş...
birazdan bilgisayarımı formatlamaya gelecekler...
bi süre giremem...
hafta sonu çekilmiş prensesten bi resim ekleyeceğim...
görüşürüz kızlar

mavili sizde eğlenmişsiniz ne güzel
bizi pazar günü görcektiniz kum kovasını başından aşağı deviriverdi parkta
bende başladım yavaş yavaş yıkayıp yıkayıp kaldırıyorum

kızlar saaolun sizler nasılsınız
kadişicm, esmacım, elifim, monpetitim

valla bzide iyiyiz, cumartesi kalktık anneanneye gititk,teyzemler ordaydı curcuna içnde çok eğlendi kuzum, milletği kendine hayran bıraktı gene, yaptığı akrobasi hareketleriyle biraz korkutmuş olsada çok eğlendi, o geceannemlerde kaldık sonra bir ara kızı annemlere bırakıp benim kankalardan birine hasta ziyaretine gittik. bel ftığı amelyatı olmuştu arkadaşım. özlemişim iyi geldi.
sonrada evimizie geldik bıcıbıcı yaptık uyuduk. bu günde halasında zilli. annemde haziranda kardeşin gelince yazın biz bakarız dedi sende çocuğunla vakit geçirisin dedi. saolsun. çok güzle bir hırka örmüş annem kuzuma bayıldım kapşonlu bayıldım bayıldım.

esmacım ay ebnde istiyorum o yürüme bantlarından ama nirdeeeeeeeeee
stepperı aldık duruyo öleee

haziran 6sına kadar kilo vermem laızm benşmde düğün varr
şöle havalı çıtır anne olayım biraz :))))

yanaklara bak maşallah ısıralım onları
cicileremizde çok güzelmiş yakışmış cimcimeye

Teşekkürler canım...

maşallah ruzişeeeee

herkese günaydın kızlar.. merhaba... iyi bir hafta geçirmeniz dileğimle

saol cnm sana da iyi haftalar

günaydın hepinize mutlu bir hafta diliyorum,
Elif Ruziş ne güzel çıkmış maaşallah kuzuya kocaman olmuş :))

büyüdü teyzesi..şimdi eski resimlere baktım da gerekten de ne kadar büyümüş:CüvCüv:

büyüdüler tabii :)))
benim kuzuya çok yaramaz diyorum ya artık demeyeceğim yapsın istediği kadar maaşallahı var çünkü
dün akşam amca kızım geldi onun Aliden 3 ay küçük oğlu var abooo bi fena kadını iki dakika rahat bırakmadı bir çığlıkla ağlıyor herşeyi fırlatıyor bide oğlumu yakasından tuttu iki eliyle hem çığlık attı hem saladı yavrumu oda korktu kuzum benim çok mülayim elinden oyuncaklarını alıyorlarda dönüp gidiyor bitanem benim...

ruzıs super cıkmısya nasılda buyumus oyle cıcılerımızde bı o kadar guzel yakısmıss

aysegulcum canım sen nasılsınn datlumm valla bende ardaya oyle dıyodum ablamın kızı ve cevremdekılerı goruncee arda cok uslu dıyorumm herkez sen yaramaz gormemısın dıyolardı dogruymus gercekten ınandım bende artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…