Bebeklerimiz ve Biz

yutmuyor mu peki bende meyve veriyorum önüne boşalıp boşaltıp dolduruyor

merhaba kızlar bebegime ek gıdalara geçiş yaptırdık küçük ama alışsın :)))
hadi hayırlı olsun ne verdiniz az az başlanıyor biliyorsundur zaten

afiyet olsun yeliz kuzuyu emzireyim bende yapcam kahve
sevil geçmiş olsun eşine alah beterinden korusun
avatardaki irem mi ne kadar da büyümüş

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar... Allah razı olsun. Dediğiniz gibi Rabbim beterinden korudu. Kırık falan olsaydı çok zorlanırdı

Evet kızlar ya o zilli kızım benim. Gerçekten çok büyüdü. Geçen gün makinedeki resimleri pc attımda daha iyi farkettim. Hergünü başka, herhali farklı.
Cenabı mevlam sağlıkla daha nice nice seneler görmemizi nasib eder inşallah...

elma sirkesini sulandırıp mı içiyodunuz
daha doğrusu ne kadar ve ne zaman içtiniz işe yaradımı
emzirirken bişey olmaz heralde birkaç kilo vermem lazım benimde

emzirirken bir zararı olurmu bilmiyorum cnm,
ıster bir bardak suyla sulandırarak ister şurup gibi bir tatlı kaşığı ağzına atıp suyu içe bilirsin( ben şurup gibi içiyorum)
Sabah öğlen akşam, ama çok fazla vermen gereken kilon yoksa hangi öğünler çok yiyorsan o öğünlerden sonra içebilirsin.

ben aç içmiştim ama dediğim gibi şimdi çok kaçırdığım öğünlerden sonra kullanıyorum,sürekli değil.
Önce iki hafta aç dene,sonra tok denersin.

iyi geceler
teşekkürler şimdi başlıyayım
bakmaya fırsatı olanlar için,ebrarın birkaç resmini yükledim
birazda kitap okuyayım

selammmmm ben geldim gece sohbetine

nasılsınız kuzular nasıllar
hafta sonu kaynanamlardaydık dün orda kaldık pendikten sahill yolu vurduk kendimizi maltepeye indik otobüsten lcw girdik allah bir kalabalık millet kendini atmış lcw indirimde vardı

kuzuya kapri tişört birde eşofman takımı aldımmm .
koçişte bir tişört aldık ben tabi gene alamadım yezdayı bıraktık koşa koşa gezindi kuzu kalablıkta çantalarla zor oldu tabiki o yüden kendimi başka sefere bıraktım artık yanlız güzel şeyler var tavsiye ederim fırsat bulan gitsin mutlaka

dünürüm gözün aydın kocana kavuşuyon hadi bakalım efede babasına allah ayırmasın

sevilcim geçmiş olsun canım.bu arada iremin resmi çok güzelll:))

fatmacım cicileriniz hayırlı olsun güzel günlerde giyinin

ıYı GECELER KIZLARR
gece kuşları toplanmışşş
bende bugün cam sildim tül yıkadım
çokk yorulsum akşamda yürüyüşe çıktım
pestil gibiyimm şimdide yarında silip süpürücem evlerii

hoşgeldün bebeğüm güle güle kirlet birden yormuşsun kendini bende öleyim giriştinmi hepsini bitirmeden rahat edemiyom.

nasılsın kuzular nasıllar:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…