Bebeklerimiz ve Biz

anam anam elfimm ruze hanımefendi pek bi kocaman olmuş kız buuu maaaşllahhhhh 41 kere tütüütüütütüü
anam boylu poslu maaşllahhhh
yanaklara bakkkkk
ısırıcam ısırıcammmmmm
çok tatlı çokkkk
çok yakışmış cicilerdeeee
fıstıkkkk versene bi yanakkkkkkkkkkkk

mayıs haziranda gene tekirdağda olcakta bakalım temmuz ağustos inşallah yanımda olcak

esma evet öyle inşallahda değişmez
nimet inşallah o süreç içinde karşına bir çözüm çıkar inşallah

selam hoşgeldin zor oluyordur muhakkak biz bir tanesine zor sabrediyoruz bazen
annem bakıyor derken senden ayrımı yani

Selam kızlar...
Herkese iyi haftalar....
Malum hafta sonundan çıktık ev dandini sabahdan beri anca dağınıklık topladım iremin odası ile kendi odamı sildim süpürdüm. Şimdi kuzuya yemek yediriyorum ordanda yatar diğer yerleri hallederim.
Nimetcim çok sevindim annenin süprizine...
Haziranda da senelik iznini alırsın olmazsa 1,5 ay kadar bir ayrılıkla bitirirsiniz bu seneyi inşallah...
Elifcim maşallah ruzişe kan damlıyor yanaklarından. Allah nazarlardan saklasın çok tatlı çok...
Ayşegülcüm kıyamam alişime misafirperver tabi benim küçük delikanlım saygısızlık yapmıyor....
Benim zillide bu aralar yemeğin sonunda azındaki lokmayı püskürtüyor. Hem çok kızıyorum yüzümden aşağı batırıyor beni diye, hemde içten içe acayip gülüyorum. Biliyor yaptığının yanlış olduğunu güle güle anni pissss oldi diyor.

Saol canım Allah razı olsun...
Eğlenmişsin bol bol ne güzel...

maşallah annesi maşallah...
bizim kuzularımız hep mazlum zaten...

ruzıs super cıkmısya nasılda buyumus oyle cıcılerımızde bı o kadar guzel yakısmıss

esmacım saol cnm benim....büyümüş dimi..yavrum benim...özledim bugün vallahi...
arda nasıl...
biz hep kuzucuklarımıza yaramaz diyoruz ama gerçekten başkalrının yanında ne kadar uslu kalıyor bizimkiler...

Nimet çok sewindim canım,gün doğmadan neler doğar, boşuna üzüldün.

Ruzişe maşallah kocaman ne kadar tatlı olmuş

saol cnm nasılsın bakalım...
seninde güzel geçmiş hafta sonun..
büyümüş dimi canım...
hafta sonu hamburger yedirdim ona...artık kimden gördüysek.. sırnaşık şey

gel de ısır teyzesi valla bizim için sorun yok...kendisi hırpalanarak sevilmeye alışkın olduğundan dolayı hemen gelip heyerini ısırabilirsin cvnm...

buna şükür cnmö...ne güzel annenler bi sürede olsa kuzuna bakabileceklermiş...
çok sevindim ian

arkadaşlarla çay bisküvi keyfi yaptık biraz
heker evin toplu durması diye bişey olmuyor canım çocuk olunca inşallah kısa sürede kendini toparlarsın sana yardımcı olucak bir yakınınz falan yok mu bir süreleğine
tenzile derin uykuda galiba

sağol yeliz vakit geçiriyorum ben
birazdan babası kızımı getircek (uyursa tabiii) beraber çıkarız artık
sen nasılsın alıştın artık işine galiba

maalesef yok,ama yardımcı tutmayı düşünüyorum ama bu konuda çok güvensizim maalesef..

çocuk bakımında olmasa bile ev işlerini yaptırsan o bile kardır bizi geren zaten işler oluyor
evet yeliz havalar ısındı kimse kalmadı
semiha ve mavice yok kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…