Bebeklerimiz ve Biz

hoşbulduk canımm yezda güle güle giysin cicilerinii
nazında yazlık hiç bişi yokk alma lazım artık istanbula gittiğim zaman alırım
iyiyim canımm kızlarda iyi allaha şükür
makinede çamaşırım var onu bekliyorum bitsede assam
ve yatsam çokk yorgunum çokkk

sağol canım teşekkürler

istanbulda kim var canım neresine geliyonnn

annemler var kadiscmm ablam herkes orda yani daha önce tuzlada oruruyorlardı
şimdi bayramoğlu gebze ye taşındılar annemler

iyi geceler canımmm

bende çamaşırlarımı asıp yatayımmm

kızlar ıyı geceler hepınız kacmısınızzz erkencıktennnn

ekıncım yenı cıcıler alınacak demek gulu gule gıysınnnnnnn

kadıscım canım ıyıyız bızdeee bugun pıknıge gıttık cok yoruldu arda bu arada dıyete gırdım kızlarrr pıknıge gıtmeme ragmen tuttum bogazımı yemedımmmm :)) yarında ınsallah spor aletım gelecekkk aksamlarıda esımle egzersız yapıyoruzz karsılıklı :)))

fatoscum gule gule giy sekerim aldıklarını

sewilcim gecmiş olsun esine,allahtan kırık yokmuş..

ben de geldiiiim bursadayım ,kuzuma kawustum,allah sukur bir yaramazlıgı olmamamış
cok rahat oldu kına we dugun bnim icin,cok eglendik,curcunaydıııı

selam

kuzu bugün erkenden uyudu, babası evde olunca erken kalkıyor düzeni değişiyor. Dün akşam Milyoner'i izlemiştik, bu akşamda hayatımın kadını (türkan şoray-uğur yücel) nı izledik ki ben pek beğenmedim. Ama milyoner gerçekten güzelmiş izleyin derim.

Esma sıkı diettesin sanırım piknikte bile tuttuysan tebrik ediyorum. Ben maalesef deli gibi yiyorum ama kendim için elma sirkesi aldım, eskiden içebiliyordum ama çok oldu içemeyecekmişim gibime geliyor

canım ohh ıyı olmus dokturmussunnn bende cumartesı dokturucem ))))

canım tuttum valla yaz gelıyo denız var vermem gerekennn 3 kılo varrr gıtmeelıııııı

bendende günaydın
frezya sabahları sen açıyon bakıyomda erkencisiniz galiba
kadis sizde iyi günlerde giyin ciclerinizi,
tenzile ne güzel elenmişsin kuzuda özlemiştir seni
eda yorumlar için teşekkürler
zeynep ne güzel vermişsin kiloları,temiz temizde olmuş evin
kso sanada hayırlı olsun minik kuşun nasıl
ben bugün başladım elma sirkesine birazda dikkat ettim tamamdır işyerine yürüyerek gelip gidiyiorum 20şer dk. ordan

esma sizde ne güzel eğlenmişsiniz
bende eşime diyorum bereber diyete başlıyalım diye beni böyle gaza getiremezsin diyip sıyrılıyor

günaydın iyi haftalar olsun herkese

zeynepcim aaa bize yakınsınız kıss tuzla olsa daha iyi olurdu tabi bayramoğluda çok uzak değill ortak biryerde buluşabiliriz gelince görüşürüz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…