Bebeklerimiz ve Biz

selam güzelle annelrim benim ben bu ara bakamaz oldum bursadan kız kardeşim geldi ctesiden beri de bende bu hafta bende kalacak yeğenim çok ama çok tatlı koklaşıyoruz bol bol haftasonu müthiş yoğun geçti ctesi akşamı çağatayımın doğum gününü kutladık sade ama hoş bir toplantı oldu resimleri bir ara atarım... pazar günü izmir fuarında mobilya fuarı vardı maaaile oraya gitti fuar sonrası çocukları lunaparka götürdük pür telaş eve döndük 18:00 gibi çünkü akşama eşimin asker arkadaşı ve ailesi gelecekti ilk kez antalyadan gelmişler yemek felan hazırladım kurabişler neyse sıcak ve samimi bir ortamdı sonrasımı dayanamadılar izmirde başka bir asker arkadaşları daha var daha önceden görüşürdük saat 10 gibi gece vakti gidip olarıda ailcek toplayıp geldiler sohbet muhabbet gırla yani gittiklerinde saat 02:30 civarıydı resmen pestilim çıktı ama güzel bir akşamdı işte benden havadisler bukadar dilerim hepiniz ve kuzularınız iyisinizdir kucakdolusu sevgiler ve kocamannnnnn öpücüklerrrr görüşürükkkkka.s.

gunaydınlarrrrrr aleykum selam tatlımmmm :)))

arda uyuyo bende kalktım sporumu yaptım yoruldummmmm

ooh ooh esmacımmmmm benimde şu reglim bitsin binecem tepesine stepperın
sürecem yağlarımı sarınacaö sirinklerle başlayacam sporaaa hehehehehh

basla hayatımmm yaza formda gırmelıyızzzz :)))

benım koca hıc sevmıyoooo fazlalıgıııı napcan mecbur verecenn :))

2 gundur ebru sallıyla tvden plates yapıyorumm onu beklıyorum sımdıde cok ıyı geluyooo

allahtan benimkociş bişey demiyodaa, arada bir kucağına almaya kalkıştığında 55 kilo olsan bak çok rahat taşırım ozaman diyo, ben 55 kiloyu en son ortaokul döneminde gördümüğü hatırlıyorum. 55 kiloolsam var yaaa yüzüme bakılmaz benim, feci olurum. ııyyyy
vaalla bi 8 kilo versem muhteşem olurumda. 2 ay da 4 kilo vermeyi planlıyorum. düğün var düğün

napıyon ayşegülücümmmmmmmmmmmmmalim nasıl

hadi bakalım güzel annaler ideal kilonuza istediğiniz dönemde kavuşmanız dileğiyle.

Bende yemeklerimize düzene koydum sabahları yarım paket altınbaşak,( cumartesileri hariç çünkü devasa bir kahvaltı sofrası hazırlıyor şirket.:) biraz peynir ve şekersiz çayla yapıyorum.Öğlen hafif akşamda bir çeşitle günü kapatıyorum.
bende dikkat etmezsem hemen alıyorum.

:) sabah öğlen akşam aç karna 1 bardak ılık suya bir tatlı kaşığı canım, istersen şurup gibide içebilirsin.
2 hafta aç dene 2 hafta tok dene. ama gece yatmadan önce muhakak iç eğer akşam içmediysen.

aysegulcum canım sagolll valla bı gaz geldı bana sormaa :))) ınsallah devam ederım boylee

iyiyim bebişim ne olsun ev hanımı hali işte perdeleri yıkıyorum bugün,
Alişimde şimdi uykuya yattı sen nasılsın Nilim nasıl?
annen bakacakmış sanırım çok sevinçli bi haber buuuuuuuukaydirigubbakcemile5delikafaduldenŞeniz

aysegulcum canım sagolll valla bı gaz geldı bana sormaa :))) ınsallah devam ederım boylee

eder inşallah bitanem gerçi sende çok fazla kilo problemi yok ki zatenyerimseniben
Arda bey nasıl?

selam Yeliz nasılsın? valla bu yediklerinle aç kalıyorsun resmen cnm ben saysan akşama kadar yediklerimi çoooookk uzun sürer offffffffffff koca göbüşe rağmen yiyorum cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…