Bebeklerimiz ve Biz

anladım hayatım merak ettım ondann sordumm

sagol canım hayattt işte hersey insanlar içinn

tünaydın güzel anneler.kuzu uyuyor ütümü işlerimi bitirdim..uyansın parka inicez bizde...berfede hafif grip sormayın bi yandan diş sıkıtısı mahvoldu yavrum..

allaha şükürler olsun berfemi gündüz memeden rahatça kesebildim..artık gece bile meme için 1 kez felan uyanıyor..rahat bi nefes aldım valla..hastalığı bi geçsin gecede kesicem artık..

amanınnn dunurum gelmıs hosgelmısssssssss

gelınım uyusun uykusunu alsın bakalım memedn kestıgıne sevındım rahatlamıssındırrrr :))

canım geçen hafta alışverişe çıkınca ona bi tane sweet almıştım..havalar güzel malum o zaman giysin diye verdim..ek olarak bi şey almıycam..sadece şık bi masa, sevdiği yemekler ve tabiki kendi yaptığım pasta...

dünürüm sen nasılsın datlum arda nasıl..sorma gündüzleri çok sıkıntı veriyordu bana hemde nasıl rahatladım..

kızlar bugün bi rüya gördüm saçmalamakta tavan yaptım yani..bizim burdaki pazar aalnına pikniğe gitmişiz..obama,tayyip erdoğan ve futbolcu emra aşık var..tabii biz maa aile ordayız..erkekler ip sallıyor obama hopluyor..kene girmesin diye paçalarını çorabına sokmuş:))erdoğan mangalın başında emre aşıkla ben kesişiyorum tabii rüyamda ilk başta bekarım sonra evliyim..daha neler neler..

he valla dünürüm sabaha kadar kalk yat kalk yat berfenin üstüne bakmaktan kendimi unutmuşum:))yoksa böyle şaçma ötesi bi rüya olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…