Bebeklerimiz ve Biz

saol bebişim...
hızlandı iyice...yavaş işe hiç gelemiyorum..
.acıktım yahu..
nimo kıs naber...
yelizcim yine başlamış barış sorunu....
bide bide esmaaa napıyon

slm kızlar

nasılsınız, emiri gönderdim, biraz işleri yoluna koyuyorum, arada da size bakayım dedim

yelizcim yeni işin hayırlı olsun cnm, başarılar, bol kazançlar dilerim

nimom nasılsın cnmm, gelinim nasıl

özelden ve profilimden halimi hatırımı soran tüm dostlarımı teşekkür ediyorum

iyiki varsınız, yanımda olmanız beni çok duygulandırdı

eşime de gösterdim ayşegülün abimiz için açtığı topiğ oda çok duygulandı

heleki gelen telefonlarınız bana çok destek oldu, hepinizi çok seviyorum inanın canlarımsınız benimmmm

Zehracım nasılsın çocuklar nasıl?

saol bitanem, toparlanmaya çalışıyoruz ailecek

hafta sonu eşim eltimi ve çocukları aldı 2 gün bizdeydik hepberaber

abimizin olmayışı çok derinden etkiledi hepimizi:1no2:

eltimle geç vakitlere kadar oturduk

o ağladı ben ağladımsenağlama

e bana belli etmemeye çalışıyodu ben de ona

Çok teşekkür Ederim Zehra'cım.

Aramak -destek olmak içinde söylemek istediğim tek bişey var, kk topiği her ne kadar sanal olsada
hepimiz gerçeğiz, samimiyiz , içteniz , insaniyiz. Rabbim sabır versin demekten başka keşke elimizden bişey gelse.Allah annelerine ömür versin.

canım benim çok zor evet inan böyle durumlarda insanlarla konuşamıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım sabırların en büyüğünü versin özellikle eşi ve çokcuklarına tabiiki annesine en başta ve sizlere bütün ailesine hayat kime ne getireceği belli değil bugün buradayız ama yarın ne olacağı belli değil Allahım herşeyin hayırlısını versin...

selam kılzlar nasılsınızz
dünden beri yatıyorum çokk hastayımmm kızlarr
boğazlarım ağırıyor çok fena ateşim var dr gittim antibiyotik verdi
ama hala aynıyım olmassa akşam acile gidip iğne vurdurayım çok ta tırsıyorum iğneden

zehracımm canım benim
gerçekten çok zor bir durum canım ya allah sabırlar versin canım

selam canlar

dün sabah sizlerede merhaba dedikten sonra işyerinde beni bir üşütme tuttu sanki sıtmaya girdim bütün vücudum kırılıyordu kemiklerim başım belim her yerim inanılmaz ağrı içine girdi dayanamdım ve eve geldim 14:30 kadar uyudum eşim telefon açtı oda aynı durumda sürekli istifra etmiş oda sanırım ailecek bahar çarpması yaşadık yezdayı mümkün olduğunca uzak tutmaya çalıştım ama durmuyor tabiki memeye yanaşıyor durmadan

bugün bende eşimde evdeyiz hala sırtımda ve belimde ağrılar var evde ağrı kesiciyle geçi,rmeye çalıştım emzirdiğim için ilaçta alamıyorum malesef doktorada gitsem ilaç veremeyecek o yüzden gitmedim ıhlamurla falan idare ediyorum işte

sizler neler yapıyorsunuz

elifcim ruzişe 41,5 kere maşallah cadım çok tatlı olmuş pozda vermiş :)

nimo olsun canım hiç değilse kuzundan az bir süre ayrı kalırsın gözün aydın

yeliz zeybennepcim kuzulara geçmiş olsun

benim cadıda sabahtan huysuzlandı banyo yaptırıp yatırdım şimdi uyuyor birazdan kalkar sebze çorbasını yaptım uyanınca yedircem

zeynepcim geçmiş olsun canım bende aynıyım allahtan ateşim yok ama birde o olsa hiç kalkamam git tabi canım 2 tane çocuk var kolaymı tekrar tekrar geçmiş olsun canım dikkat et :1hug:

günaydın iyi haftalar olsun herkese

zeynepcim aaa bize yakınsınız kıss tuzla olsa daha iyi olurdu tabi bayramoğluda çok uzak değill ortak biryerde buluşabiliriz gelince görüşürüz inşaallah
inşallah canımmm kısmet olur da buluşuruzzz
RUZİŞ ELLERİNİZDEN ÖPER TEYZELERİ...gamyoncuiremsu

canım ya ne kadar büyümüşş yavrumm
çokk tatlıı olmuş ruzişş miniminiliği yok artık koca kız olmuş
maşallah allah nazarlardan korusun
kıyafetleride çok güzel çok yakışmışş

sanada geçmiş olsun canım
bendede bir üşüme titreme
boğpazlarım çok fazla ağırıyor
ezgi okulda allahtan nazıda uyuttum bende yatıp dinleneyim bari

zehracım anladıgım kadarıyla esının abısı vefat etmıs canım allah sabır versınn cok zor 2 sene öncede benım esımın abısı daha 34 yasındaydı vefat ettı arda dogdu 1 hafta sonra vefat ettii cok gormek ıstıyodu goremedıdee

gerıde kalanlara yuce rabbım sabır versınn basınız sogolsun

aysegulcum ardada ıyı dısarı cıkarıcam sımdııı

ekıncım kadıscım gecmıs olsun kızlar acıl sıfalar havalara aldanmayın sakınnnnn

munu gırıyomu kızlarrr buraya haberı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…