- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.581
Zehracım nasılsın çocuklar nasıl?
selam kılzlar nasılsınızz
dünden beri yatıyorum çokk hastayımmm kızlarr
boğazlarım ağırıyor çok fena ateşim var dr gittim antibiyotik verdi
ama hala aynıyım olmassa akşam acile gidip iğne vurdurayım çok ta tırsıyorum iğneden
zehracımm canım benim
gerçekten çok zor bir durum canım ya allah sabırlar versin canım
inşallah canımmm kısmet olur da buluşuruzzzgünaydın iyi haftalar olsun herkese
zeynepcim aaa bize yakınsınız kıss tuzla olsa daha iyi olurdu tabi bayramoğluda çok uzak değill ortak biryerde buluşabiliriz gelince görüşürüz inşaallah
RUZİŞ ELLERİNİZDEN ÖPER TEYZELERİ...gamyoncuiremsu
selam canlar
dün sabah sizlerede merhaba dedikten sonra işyerinde beni bir üşütme tuttu sanki sıtmaya girdim bütün vücudum kırılıyordu kemiklerim başım belim her yerim inanılmaz ağrı içine girdi dayanamdım ve eve geldim 14:30 kadar uyudum eşim telefon açtı oda aynı durumda sürekli istifra etmiş oda sanırım ailecek bahar çarpması yaşadık yezdayı mümkün olduğunca uzak tutmaya çalıştım ama durmuyor tabiki memeye yanaşıyor durmadan
bugün bende eşimde evdeyiz hala sırtımda ve belimde ağrılar var evde ağrı kesiciyle geçi,rmeye çalıştım emzirdiğim için ilaçta alamıyorum malesef doktorada gitsem ilaç veremeyecek o yüzden gitmedim ıhlamurla falan idare ediyorum işte
sizler neler yapıyorsunuz
elifcim ruzişe 41,5 kere maşallah cadım çok tatlı olmuş pozda vermiş :)
nimo olsun canım hiç değilse kuzundan az bir süre ayrı kalırsın gözün aydın
yeliz zeybennepcim kuzulara geçmiş olsun
benim cadıda sabahtan huysuzlandı banyo yaptırıp yatırdım şimdi uyuyor birazdan kalkar sebze çorbasını yaptım uyanınca yedircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?