- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.721
sinirlenmicem sinirlenmicemm
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
yok ya sinirliyim işteeee sinriliyim kardeşim sinirliiiiyimmmmmm
ha bu niye delirdi gene diceksinizzz
delirtiyorlar anacım beni resmen çıldırtıyorlarrrr
cuma günü kayınvalide-kayınpederatlayıp tekirdağa gitmişlerdi. arabaları var. cuma akşamı alınan karar mayıs ayında gitmekti malumunuz havalar dengesiz soğuk. kayınpeder soğuk havalar bu havada çocuk gitmez demiş, 5 dakika önce kayınvalidem baban götürmek istiyor yakarız sobayı ısınırız demişti. böylece kaynoşun yalanı ortaya çıkmıştı neyse baba 2-3 gün ben kalırım geri dönerim annenizde paztesi döner demişti. cumartesi sabahı sabahın köründe nerden havanın sıcak olduğunu anladılarsa fgece 12 de varıp sabah 9 da uyanmayla kaynoş eşimi arayıp baban dönmüyor ben geliyorum, haftasonuda kızla gitcez dedi. sabah sabah düşünün. belliki gece aşna fişne kocayı ikna etti. amaç beni delirtmek yaaa. amaç o gün anneme gideceğimi bildiği için eşmle aramızı bozup beni dellendirmek yaaa. husursuz geçirecem ya haftasonunu, neyse paztesi geldi hanfendi, bir sürü yalan baban işte böle şöle dinletemedim yalanalrı yalan olduğu belli delirecem, odadeğiştiiryorum peşimden geliyor, resmen sinirimi zıplatmaya çalışıyor. yok dürüstçe desiki ben de babanda oraya gitmek istiyoruz, orda mutluyuz, idareet kızım dese. anlayacağım ok. haklarıdır dicem, acımı içime gömcem dayanacam. arka arka yalanlarr delirdim sıktım dişimi sıktım dişimi 3 gündür çenem ağrıyor yaa. hadi eşimede saldırmak istemiyorum. yapacağı bişey yok oda herşeyin farkında adamı yesem ne olur. sonuç değişmeyecek. sabah eşimel konuşmuş, cumartesi alır kzıı gideriz beraber demiş. bunda ne var diceksiniz şimdi. 1. her gittiklerinde kendileri bir araba dolusu eşyayla gidiyorlar biliyorum. artı kızın eşyalrı zaten bir araba dolusu eder. cumartesi benim orda ne işim var, niye pazar gidilmiyor. niye kayınpeder geliparabayla almıyor.geçen sene daha insaflıydılar ya, ağlarım dayanama diye pazartesi sabah alır giderlerdi. cumartesi pazar hiç değilse doydunlar birbirlerine derlerdi. kızın eşyalarınımı taşıcaz kızımı taşıcaz yoksa kayınvbalidnein tencerelerinimi, ıvır zıvırlarını. mantık nedir anlamış değilim hala. illa benim sinirimi zıplatacak.oaynatacak, beni delirtecek bende dayanamayıp kıyameti koparacağım. beni delirten o ama suçlu ben olayım yaa yeter ona. yok bide şinden korkuyo gibi onun arkasına saklanışı adamın üzerinden yalanalar uydurması yok mu kendini masum göstermeye çalışıp, ya biraz dürüst olsa ne olur yani. işler çevirmese, herşeyi entirlkalarla halletmeye çalışmasa. nedir bu kendi bildiğini okuma taş mı doğurduk biz. biz anne baba değilmiyiz ya bizim hiç sözhakkımız yokmu. bir kerede bunlar ne düşünüyor diye sormaz mı insan yaa. aah ahhh anadan ayrılırmı yavru diye iç çekme neyin nesi. çok mu inandırıcı şimdi.
kızlar kusura bakmayın, böyle boşaltıyorum sinirimi, eşimede yüklenemiyorum, o anneden babadan hayır görmemişki ben göreyim. iyice bunaldı daraldı adamcağız aramızda kalmaktan. resmen eşim için üzlüyorum artık yaaa. adamın bişey yapamaması delirtiyor adamı. insan evladına bunu yapar mı yaaa
bugün kocişimin doğumgünü..işlerin çoğu bitti..sıra kendimi ve masayı hazırlamakta..ben kaçıyorum öpüyorum hepinizi..geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?