Bebeklerimiz ve Biz

merhabalar benım 6 aylık oglum var ek gıda verıyorum yogurt yıyor meyve sulrı purelerı corba yaptım havuclu patateslı elmalı muhallebı yaptım pırınc unundan baska ne yapabılırım

canım çeşitli çorba sularından verebilirsin henüz yeni girdiyse zaten başlamışsın hepsinden verebilirsin bende bunları veriyordum

sebze çorbasını hiç ihmal etmiyorum ama hala benim kızım birbuçuk yaşında şuan 18 aylık herşey yiyor bebe bisküviside sıvı şekilde verebilirsin ılık duyla ezersen verirsin doktorunuz süte geç dediği zamanda sütle yaparsın önce sulu yavaş yavaş büyüdükçe katışaltırarak verirsin canım

slm mdo
kadis nasıl oldun
meyvesuyu ve yoğurt veriyormuşsun
çorbada mesimdeki sebzeleri kullanarak içine yağsız kıyma ve tavuk eti ve suyu katıp lezzetlendirbilirsin

yavaş yavaş kahvaltıya başlayıp yumurta akı ve peynir pekmez domates bisküvi yada bebek ekmeği kullanarakda hazırlayabilirsin

kahvaltısının içine ceviz içi veya fındık reçel kullanailirsin
şimdilik aklıma gelenler bunlar
alerji riskinden dolayı patlıcan,çilek ve balı 1 yaşına kadar doktorlar tavsiye etmiyor biliyorsundur heralde

selam akşamcılar napaysınız

mdo bence verdiklerin yeterli, yavaş yavaş eklemeler yaparsın. Sebze çorbaları ve meyva çeşitlerini arttırarak, kahvaltılık tuzu alınmış peynir v.s vererek ya da eti haşlayıp suyunu çorbalara ekleyerek ama yavaş yavaş acele etme.

iyyim fatmacım sen nasılsın ebrar nasılll dün ve evvelsi üne nazaran daha iyiyim ama sırtımda ve belimde ağrılar var hala anlıycağın iyice bir üşütmüşüm :)))))

hoşgeldin edacım nasılsın asya nasıl :1hug:

selam eda zeynep
kadis biz iyiyiz allaha şükür kız uyudu ilk defa bu saatte fırsattan istifade edip birşeyler okuyacağım bende kutlu doğum için

İyiyiz kadiş yezda nasıl sen nasılsın
bizde iyiyiz kuzuyu uyuttum eşimden deviraldım bilgisayarı bu gececiler bugün asmışlar baksana kimse gelmiyor bu saat oldu tenzile yeliz kimsecikler gelmedi :))))

selam eda zeynep
kadis biz iyiyiz allaha şükür kız uyudu ilk defa bu saatte fırsattan istifade edip birşeyler okuyacağım bende kutlu doğum için

aman canım iyi bari kuranmı okuycan allah kabul etsin

allah kabul etsin monopetit'cim

sorma kadiş çok ihmal etmeye başladılar kulaklarını çekmek gerek. Benimde çok uykum var ama iki akşamdır asya uyumuyor mecbur bekliyorum

dün aşı olduğumuzda tarıldık 11.500 gr
boyumuzda 81,5 cm geldi persantil değerlere göre iyi durumdayız

maşallah bizde dün doktordaydık, persentil iyi de sanırım alerjimiz varmış.

eda asyanın resmini yüklemiyorsun hiç koca kız olmuş avatardaki o demi

o tatlım ama 3 ay önce falan çekmiştik, fotoğraf mak. sorun var zırt diye pili bitiyor bu alar biraz az fotosu var eklerim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…