Bebeklerimiz ve Biz

nasılmış benim güzel annişlerim iyimisiniz şekerler yegenlerim nasıl herkez iyidir umarım öptüm hepinizi

olma canım
olucanda oluyor ne kadar dikka etsende
güzel havanın tadını çıkar kızınla
hihoyyyt

valla güzelim ben kızıma hamileyken sorunlar yaşadım ondanmıdır nedir hep kaybetme korkusu hasta olacak korkusundan çocugu dışarı çıkartamıyorum üfffff ne olcak beni bu halimkafamçokkarıştı

saol monpetitcim daha iyi, burnu akmıyor artık arada gıcık gibi bikaç defa öksürdü o kadar.

Bugünde Avr.Yakasına geçiyor babanesiyle, k.walidemin kardeşi kuran okutuyormuş oraya gidiyorlar,
akşam babasıyla beraber gelicek. Babanesinin tornu , çok sosyaller. :)))

Bu kadar kasma kendini kevser, biliyorsun sakınan göze çöp batar, gerekli önlemlerini tabiki al ama
kızınada temiz hava aldırmayı ihmal etme.
öpücükler minik prensese.

Bu kadar kasma kendini kevser, biliyorsun sakınan göze çöp batar, gerekli önlemlerini tabiki al ama
kızınada temiz hava aldırmayı ihmal etme.
öpücükler minik prensese.

haklısınız güzelim ama ne yapayım bu korku öldürecek beni üffff ben böyle değildim yaaasenağlama

Dün akşam eve gittim, deniz anneeeeeeeeee parka gidelim dedi,
anneside kıyamaz :) hemen gitti, hiç bir şeyden zevk almıyor kaydırak dışında,
o dönenlerden kendini bir bırakıyor, hiç korkusuz :)
sonra yürüyerek eve gitti yaklaşık 1,5 km. yürüdük enson eve 200 mt. kala anne kucakkk dedi :))

Böyle yaparak hayatı kendine zorlaştırmakdan başka bişey yapmazsın, bırak rahat ol biraz,
çocuk bunlar , düşe kalka büyüyecekler. Hepimizin korkuları var tabiki ama sürekli onları düşünerek anın tadını çıkaramazsın, kucağındaki mucizenin tadını çıkar.Allah'a emanet et.

ayyy kıyamam ben ona a.s. haklısın canım :1hug:

selam kızlarrrrrrrrrr

bak sen denoya aferin .demek naz gibi yürümeyi seviyor
artık arabasınada binmiyor elini kolunu sallaya sallaya geziyor

kevsercim bu kadar takma kafana canım.arkadaşlarında dediği gibi sakınan göze çöp batar
allaha emenet yavrularımız

Günaydın Zeynepcim, nasılsın. iyileştinmi.?

Deniz aslında araba delisi (puset).
Balkonda duruyor onunkisi her gördüğünde "menimmm o "diyor, onunla gezmeyi daha çok seviyor. Ama herzaman kullanmıyorum. Eğer markete pazara gidersek beraber hem deniz hem torbalar için alıyorum.
Denize sorsan pusetmi? yürümekmi? kesinlikle puset der. :))) Tembelliğe alışmasın ama dimi :))

kızlar bu akşam bi aksilik çıkmassa
annemlere gideceğiz eşimin arkadaşının düğünü varmış
yarın akşam kına cumarteside düğün akşamada döneceğiz
çok mutluyumm annemleri çok özlemiştim iyi oldu bu düğünnnnn
aksilik bugünde güne gidicem biryandan bavul hazırlıyorumm

naza diyorumki kızım ece ye gidelimmi yeğenim olur
hayır parta gidelim diyor kızım orda da park var ecenin oyuncakları var
diyorum bebek varmı diyor
bu aralar bebeklere çok düşkün oldu bebeğiyle beraber yatıyor
benim kız delii valla çizgi filmlere bayılıyor yumurcak tv de kayu diye çizgi film var şimdi başladı
nasıl çığlık çığlığa bağırıyor yaaaa

saoll canım iyiyim
allaha şükür iyleştim hafif boğaz ağrısı varr

yerim o ağzının menimm ha canım ya ne güzel konuşuyorlar
aslında bende pusete bineceğini bilsem alırım güvenemiyorum naza
yürümeyi çok seviyor
markete felan gittiğinde iyi oluyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…