Bebeklerimiz ve Biz

kızlar kızımın 2. yaşına tam 1 ay kaldı
zaman ne kadar çabuk geçiyorrrr
yaşlanıyoruz bu aradaaa

Zeynepcim ne iyi olmuş, annenlerde bursadamı ???
denizede açsam tv izler ama ben açmıyorum mümkün olduğu kadar, geçenler haber izliyoruz,
polisler provakatörleri dövüyordu, "anneeee polissss dövdü , pattt yaptı" dedi. Hemen kapadım.
Gelde bu durumu ona anlat şimdi.:S

Maşallah valla bülbül gibiler değilmi deniz uykusunda bile konuşuyor, denk geldiğimizde ben ve eşim çok gülüyoruz :)):))).

2.yaşımızı doldurmaya bizimde 1,5 ayımız kaldı . :))

Selam mavilim nasılsınız ?

Fatoş'cum siz nasılsınız canım( sormayı unutmuşuum.)?

sağol canım ben iyiyim ebrarda iyidir umarım babasıyla birazdan gidicem eve
ekin ne güzel annenleri görcekmişsin
biz yürüyoruz artık ancak uzun mesafede ebrarla bir yere gidersek arabasıyla ondada çok sıkılıyor ama otomobilide kullanamam ebrar durmazsa paniklerim diye yalnız kullanmadım hiç
ama alışverişe gidince araba olsa bile iniyor hemen

Selamm canlarr nasılsınız

gec braz huysuzdu bizim cadııı ağladı biraz meme emerek sakinleşi. yatığına bıraktım yanıma gelmek istedi aldım kucağıma yatağa koydum döndü durdu yatakta uyuyacak ama gündüz annemle amcamlara gitmiş orda çocuklarla oynamış galiba abi abi diyip durdu bıdı bıdı konuştu. bugünlerdede abiye takmış:))))

sürekli bana gelip sarılıyor bacaklarıma kucağıma alıyorum iki elini boynuma doluyor başınıda omzuma koyuyor cadı içim eriyor. :)))sırnaşık şey

bugün eşimin yiğenin yüzükleri takılıyor akşam. oraya gidicez maltepede işten çıkışta eve gidip giyinip çıkıcaz . yezdayı götürmüycem saat 20:00 takılcakmış 2-3 saatliğine o saatte götürmek doğru olurmu dönene kadar uyku vaktı geliyor sizce ne yapayım :1rolleyes::1rolleyes: kalabalıkta olucak korkuyorum hasta falan olur
hem bende biraz rahat olurum diyorum. annemde bırakmayı düşünüyorum akşam dönünce alırım

mevcancım eşinin doğum günü kutlu olsunn

galiba ayşegülünde eşinin doğum günümüydü neyse geçtiyse onun doğum günüde kutlu olsun

selam canım benim evet dün eşimin doğumgünüydü sağol bidenem öpüyorum:1hug:

yavaş yavaş kahvaltıya başlayıp yumurta akı ve peynir pekmez domates bisküvi yada bebek ekmeği kullanarakda hazırlayabilirsin

Fatoşum yumurta akı demişsin benim bildiğim 1 yaşına kadar yumurta sarısı veriliyor ben öyle yapmıştım kahvaltısı için Şeniz

Kadişcim selam canım bu ara benimkide huysuz hele sabahtan beri ağlamak görsen dişlerden mi diyorum damakları çok şiş arkalar kuzum benim uyudu şimdi :))
Yezdada öyle yapıyor demek bende kucağıma alınca sarılıyor boynuma başını omzuma yan yaslıyor öylece duruyor kuzum yaaaa kurban olurum yaradana :)) bide öyle güzel öpüyorki şlap şlap ıslak ıslak :)) akşama kadar kırk kere öpüyor gelip gelip içimi eritiyor meleğim Allahım sağlık sıhhat versin kuzucuklarımızada,
akşam için bencede götürme Yezdayı yazık boşa yotulup hırpalanmasın...

Selam kızlar...
Dün annaneye gittik kardeşceğizim gelmiş hasret giderdik akşamda bir güzel balık keyfi yaptık.
ırem dün yaramazlık konusunda tavan yaptı resmen sehpaların üstüne çıkıp göbek atmakmı dersiniz komidinlerin çekmecelerini merdiven olarak kullanıp yatakların üstüne çıkmakmı dersiniz....
Resmen Allah koruyor. Yüreğim ağzımda geziyorum.
Bugünde ufak bir sokak keyfi yaptık biraz bisiklete bindik. Geldik yemek yedirdim bıcı bıcı yaptırdım yatırdım.
Bende mutfağa gireceğim. Hiç yemeğim yok. Bugünkü menüyü kociş belirleri. Ispanak fırın makarna ve mercimek çorbası.
Gerilere hiç bakamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir...

selam kızlar
dun misafirim geldi,ck guzel gecti
drnle tugi arasinda 2 gun olmasi sebebi ile anlaşabilirlermi endisesi wardi ama o kadar iyi anlaştılarki maşallah
birde ikiside aynı saatte uyudu bizde sohbet etme fırsatı bulduk..
guzel bi arkadaslıgın temeliini attık,
we eşi bıraktı onu da buraya ,esi ile de tanistik,kafa insanlar..hayırlısı bakalım:)

kadiscim hayırlı olsun yuzukler ..allah tamamına erdirsin
gecmisi okuyamadım
herkes iyidir umarım

kızlar bu arada gözüm aydın diyeyim..berfe memeyi bıraktı..iki gecedir hiç vermiyorum.1 kez uyanıyor süt içip uyuyor.12 gün uğarştım ama değdi..değmeyin keyfime..

hadi gözün aydın mev.can.
videoyuda evden izlerim ben. kolbastıda çok popüler oldu son zamanlardan.face kolbastı videolarıyla doldu :))

Maşallah berfeye mevcancım hadi gözün aydınn

bu arada bir gözünaydında mem için ben gündüzde vermiyorum ama akşam gider gitmez memeye yapışıyor denedik ama olmadı akşam vermedik ama meme rüyasına girdi galiba bizim cadının gece uyandı ((

hayırlısı bakalım nezaman kesicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…