Bebeklerimiz ve Biz

zeynepcim her zaman beklerim kendi adıma
ama istanbul buluşmasını kaçırmasak iyi olur,ayarlayabilirmisin sende

valla zor gibi görünsede. nasip cnm..
ist. büyük adada eşimin akrabaları var..
Arada gidip geliniyor..Belki denk gelirse dicem ama mesafe çok uzakda olabilir..
Yakın zamanda özel araba almayı düşünüyoruz( umduğumuz para gelirse).. Alınca inş. özel gelirim:))

içim rahat etmiyor ütülemeden ama bir daha eşim yokken yıkamamda ütülememde pişman etti ebrar benide delirtti
benim biraz sakinleşmem laızm btki çayı yapıcam melisa papatya karıştırayım bişeyler iyi sohbetler sizlere

Zeynepcim bende inan görüşmek isterim sen ve diğer arkadaşlarla,
Bir birbuçuk ay geçsin mutlak bir cumartesi olur, tarihi hep beraber karar veririz.

Denizinde pembe sallanan fili var sürekli salonda onun üstünde oynar, oda çok seviyor deh deh yapıyor
bazen beni ve babasınıda at niyetine kullanıp deh deh yapıyor
yere eğiliyorum bişey almak için koşa koşa geliyor anne deh dehhh :))9

benim cadıdada hayvanlara karşı özel ilgi var görünce hoşuna gidiyor aa cic diyor özellikle kedi görünce dedi gell gel diyor ama sallanan atlardan bende istiyorum

akşamkı yüzük merasimine yezdayı götürmüyorum annemle anlaştım götürme dedi 2 saatliğine ne gerek var 2-3 fazla bakmışım eksik bakmışım ne farkeder işten çıkınca eve gidip hazırlanıcağız ve çıkcağız

SaĞol yelİzcİm sanada İyİ akŞamalr denoya ÖpÜcÜkler

ben bu akŞam bıdıĞımla oyun OynamayacaĞım malesef((((

ONU ÇOK ÖZLÜYORUM ZATEN BÜTÜN GÜN AKŞAM OLSUN DİYE BEKLİYORUM SAĞLIK OLSUN NE YAPALIM

hapinize iyi akşamlarrrr
kız kardeşimi bugün yolladım kötü oldum yaaa hiç bu kadar oturmamıştı içime gidişi zaten diyor banamı yoksa yeğeninemi ağlıyorsun diye kıyamam kuzum bir daha ki görüşümde kocaman olmuş olacak ve o aradaki zamanı kaçırıracağım

sizler nasılsın dilerim herkes iyidir

yemek yapıyorum şuan

ekinim hastaymış benim kıyamam sana danammm acil şifalar dilyorum sana :Saruboceq:

drydennis ve zehramda sormuş beni geliyorum yarın itibari ile daha çok uğrarım
görüşürükkkkk
a.s.

Selammmm

Kuzu bugün eve geç gelecek diye kendimi avm ye attım, gezdim dolaştım. Ama hiç kafama yatan bişey bulamadım. Ne zaman planlı çıksam hep böyle oluyor. kızıma alıştırma kilodu aldum jokerden. 2 yaşını doldurduğu gün allahın izniyle gece seansına başlıyacağım.
Gezinirken görümcem ve barışa rastladım, takmış neyi çıkan oyunlarlar neydi yaa ekşınmen mi neyse,?
tanesi 40 lira evde birsürü var araba üstünde olanıda alıcakmış ne yapalım ne edelim, kasadaki görevliye göz kırptık , bakalım bir barkodu okunuyormu? felan, aaa bunlar fiyat girmemişler dedi görevli.
Böylelikle caydırdık.
biran Deniz aklıma geldi, eyvah dedim odamı böyle olacak.. :SSS

Kadınların dört yaşı olurmuş.
Birincisi;kimliğindeki yaş,
ikincisi;hissettiği yaş,
üçüncüsü;gösterdiği yaş ve
dördüncüsüise; söylediği yaş!

Amerikalı erkek bir bilim adamının yaptığı araştırma,
Kadınların hayatının 4 ana döneme ayrıldığını ortaya koymuş:

1) Herşeye ağzı açık ayran budalası olarak baktıkları,
söylenen her güzel lafa kolay kandıkları 17 - 25 yaş arasındaki
KAZ Dönemi.

2) Güzelliklerinin farkına vardıkları, o yüzden hep
kapris üstüne kapris yaptıkları 25 - 35 yaş arasındaki
NAZ Dönemi.

3) Hayatı (erkekleri) tanıyıp gözlerinin açıldığı
35 - 45 yaş arasındaki
KURNAZ Dönemi.

4) Mihrabın yıkıldığı, herşeyin bittiği 45 yaş sonrası
ENKAZ Dönemi

Erkeklerin hayatıda 4 ana döneme ayrılir...

1. 17-30 yas arasi: KAZ Dönemi.

2. 30-40 yas arasi: KAZ Dönemi.

3. 40-60 yas arasi: KAZ Dönemi

4. 60 ve sonrasi : 'ENKAZ yada EN KAZ' Dönemi

Kocam okumaz herhalde burdan :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…