Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar hepinize güzel br gün diliyorum cumanız mübarek olsuna,
hasta olan kuzulara, annelere çok geçmiş olsun,
oğlumda dünden beri grip (( burnu akıyor gece tıkanıyor ve sürekli hapsuruyor (((
pazar günü alışveriş merkezinde üzerine su dökmüştü ve arabaya kadar mecburen öyle gittik sanırım o zaman üşüttü kuzum inşallah ilerlemeden hafif atlatır (((((((((

bizimde geçen yıl bi arkadaşın hediyesi olan sallanan at odada duruyordu dün çıkarttım pek bi sevdi kuzum sürekli bii biii diyor binecekmiş yani sallıyorum bende ayakları uzanmıyor henüz at büyük biraz :))))

bu arada babası oğluma oyuncak bukge (süpürge) almış geçen artık onula temizliğini yapıyor yavru süpürge gibi sesi çıkıyor açıp kapatıyor benden gördüğü gibi ek parçalarını çıkartıyor öyle süpürüyor koltukların altına filan sokuyor :)))

Ayşegülüm canım çok çok gemiş olsun alişe acil şifalar en kısa sürede atlatır

bukkeside , atıda hayırlı olsun canım iyi günlerde oynasın fenamı temizliyor ortalığı annesi yardım ediyor sana maşallah alişe

Kadişcim sağol canım, Semihayı bende görmedim inşallah iyilerdir...
Yelizcim çok sağol valla aklıma başka bişey gelmedi ondan bildim inşallah çok ilerlemeden atlatırız,

Selam kızlar...
Herkese hayırlı cumalar...
Gerilere bakamadım ama bir yanık vakası var herhalde dur bir bakayım kimdeymiş. ınşallah önemli değildir.
Kadişcim bu arada Yezde sultana çok yakışmış cicileri. Rabbim güzel günlerde giymeyi nasip eder inşallah.

selam herkese ancak oturabiliyorum işten geldim karnımızı doyurduk doğru parka ne varsa hepsine indik bindik yarım saatte kum toprak oynadık zr zor getirdim eve banyomuzu yaptık azda olsa karnımızı doyurduk uyuttum şimdi birazdan kalkar hemen ne işi varsa
kahve keyfi yapıyom ei pufda var aramızda hamile yokdemi
kadis yezda güzel günlerde giysin cicilerini

ayşegül geçmiş olsun alişe
sevil irem nasıl
bu çocukların temizlik tutkusu yaaa geçen temizlik seti buldum oyuncak vileda sprey falan var ama bana pahalı geldi ya 60 küsur 2 oynıcak sıkılcak hiç kullanılmamış vileda verdim şimdi hevesi geçti bir kenara attı bile

Ayşegülcüm Alişime geçmiş olsun... İnşallah çabuk atlatır canım. Cicilerinide güle güle kullansın. Hamarat çocuk baksana demek temizlik yapıyor:)))
Aynurcum kardeşin gitmiş sanırım. Ah o yiğenler hiçbirşeye benzemez tatlarından yenmiyorlar bende iki tane var ikisininde yeri apayrı. Hele ilkinin yarı annesi sayılırım. Yüzüne bakarken içimin yağları erir. Hele birde seninki çok küçük şimdi... Sağlık olsun iyi olduklarını bilde tek derdimiz hasretlik olsun. Kötünün iyisi işte...

yeliz alıştırma kulodunu kaça aldın yaza denicem ebrarda hazır olursa bir ara alayım bulunsun
eşimde kızıyor 2 yaşına girsin sonra diye ama o zamanda çalışıyor olcağız bakıcı ilgilenmezki biz gibi

İyi canım Allaha şükür. Sabah markete alışverişe gittik bezimiz bitmişti carrefour da molfix de kampanya vardı 2 paket alıverdik dev olanlardan. Babası dalga geçiyor inşallah son bezlerin olur diye ama benim hiç umudum yok kakasını söylüyorda cişini yapı veriyor. Bakalım yaza deniyeceğim annemin Tekirdağda yazlığı var orda salı vereceğim artık.
Dönüştede park sefası yaptık. Her park dönüşü bir facia oluyor ağlamaktan ortalığı inletiyor. Ne yapacağız bu yaz bilmem ben...
Sanada afiyet olsun canım. Ebrar hanım aldı temiz havayı yorulmuşturda inşallah uyur şöyle 2 saat de sende dinlenirsin...

ayşegülüm sevilim fatmacım teşekkürler sağolun

yezda hanım büyüdü annemle konuştum şimdi abi abi dayii diye bağrıyormuş balkonda :)))))

dayısı akşamları onu hoplatıyor dayısı kurban diyorrr kaptı cadı herhalde:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…