- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.841
evet elifciğim yeğen olunca çok zor oldu çok tatatlı kuzum yaaa ruzişimi çok öpüyorum canımselam kızlar...
herkese hayırlı cumalar olsun inşallah...
rabbim tüm dualrınız kabul etsin..tüm güzellikler sizin olsun inşallah..
kuzumla biz iyiyiz allaha şükür..
akşam yıkadım uyuttum...
ama belim çok ağrıyordu temizlik yapamadım.bugüne artık..
frezyacım kuzuna çok geçmiş olsun..rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah...
yelize katılıyorum bez bağlma istersen belki rahatsız oluyordur...
aynurcum kardeşini yollamışsın..
allah kavuştursun canım...
yeğen olunca birde ayrılması daha zor olmuştur tabi...
nimo nasılsın cnm...
sinirlerin yatıştı mı biraz..
var mı bi gelişme
yelizcim nasılsın cnm...
ben de ne zaman plan program yapsam hiç bişiey alamam yada hiç istediğim gibi olmaz..
alıştırma külodu bende almak istiyorum ama erken mi acaba daha..
günaydın arkadaşlar.
herkesin cuması mübarek olsun.
iki gündür kızımla uğraşiyorum hastanelerede kızımın anıden ateşi çikti ve düşüremedik
sonuda dr gitik dr bir anlam veremedi .
ateşinin niye çiktğina bize idrar enfeksyonunda şüpelendik dün abahtan akşama kadar kızım idrar yapacak diye olmadı sonuda sondayla aldılar arkadaşlar ağlamsı halen kulaklarımda zaten drları görür görmez başliyo ağlamaya kendı hastanesın tanıyo arbadan indiremiyom okadar korkuyo doktorlardan.
neyse sonunda aldık idrar kültürü ve tam idrar tahlılı için pazarertaesı sonuçlar beli olacak
o kadar temzliğine dikkat ederim nasıl oluyo birde çişini tutuyo sabah taktgım bez akşama kuru kalıyo
dr bize sebamentın sampuanını tavsıye ettı dün aldık baklaım daha iyiymiş temzlik açisinda.neyse arkadaşlar geçmiş okuyamadım inşallah herkes iyidir.
ALLAH tüm yavrularımızı korusun :Saruboceq:
melekleriniiz çok öpyorum.
Günaydın elifcim, Eğer ruze erken istemezse wc eğitimizi için ideal ay 20-22 aylar.
ama deniz ruze kadarkendi sanırım gündüzleri bıraktığımızda.
Sen şimdiden konuşmaya başla, önce çiş ve kakanın ne olduğunu öğrenmesi gerekiyor.
İyi gözlemle ruzeyi, rahatsız oluyormu çişini kakasını yaparken felan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?