Bebeklerimiz ve Biz

ebrar hala uyumadı babası uytumaya çalışıyor o oyun derdinde babaı çoraplarınıgiydiriyor o çıkartıyor olaya br el atıp uyutayım kuzuyu benimde çok uykum geldi
iyi geceler yeliz

günaydın arkadaşlar.
herkesin cuması mübarek olsun.

iki gündür kızımla uğraşiyorum hastanelerede kızımın anıden ateşi çikti ve düşüremedik
sonuda dr gitik dr bir anlam veremedi .
ateşinin niye çiktğina bize idrar enfeksyonunda şüpelendik dün abahtan akşama kadar kızım idrar yapacak diye olmadı sonuda sondayla aldılar arkadaşlar ağlamsı halen kulaklarımda zaten drları görür görmez başliyo ağlamaya kendı hastanesın tanıyo arbadan indiremiyom okadar korkuyo doktorlardan.
neyse sonunda aldık idrar kültürü ve tam idrar tahlılı için pazarertaesı sonuçlar beli olacak
o kadar temzliğine dikkat ederim nasıl oluyo birde çişini tutuyo sabah taktgım bez akşama kuru kalıyo
dr bize sebamentın sampuanını tavsıye ettı dün aldık baklaım daha iyiymiş temzlik açisinda.neyse arkadaşlar geçmiş okuyamadım inşallah herkes iyidir.

ALLAH tüm yavrularımızı korusun :Saruboceq:
melekleriniiz çok öpyorum.

Günaydın herkese hayırlı cumalar dilerim.

Frezya çok geçmiş olsun kızına canım,ınşallah sonuç temiz çıkar.
Çişini tutmasıda çok ilginç neden yapmıyor,bezleme bekli beze yapmak istemiyordur.!

Sen ne yapıyorsun canım boyalarla??
Sıkma canını hele iş için hiç değmez.!

Bizde iyiyiz canım, denomda iyi. ışde gidiyor işte bir şekilde bakalım halen alışma aşaması bitmiş değil.

selam kızlar...
herkese hayırlı cumalar olsun inşallah...
rabbim tüm dualrınız kabul etsin..tüm güzellikler sizin olsun inşallah..
kuzumla biz iyiyiz allaha şükür..
akşam yıkadım uyuttum...
ama belim çok ağrıyordu temizlik yapamadım.bugüne artık..

frezyacım kuzuna çok geçmiş olsun..rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah...
yelize katılıyorum bez bağlma istersen belki rahatsız oluyordur...

aynurcum kardeşini yollamışsın..
allah kavuştursun canım...
yeğen olunca birde ayrılması daha zor olmuştur tabi...

nimo nasılsın cnm...
sinirlerin yatıştı mı biraz..
var mı bi gelişme

yelizcim nasılsın cnm...
ben de ne zaman plan program yapsam hiç bişiey alamam yada hiç istediğim gibi olmaz..
alıştırma külodu bende almak istiyorum ama erken mi acaba daha..

Günaydın elifcim, Eğer ruze erken istemezse wc eğitimizi için ideal ay 20-22 aylar.
ama deniz ruze kadarkendi sanırım gündüzleri bıraktığımızda.
Sen şimdiden konuşmaya başla, önce çiş ve kakanın ne olduğunu öğrenmesi gerekiyor.
ıyi gözlemle ruzeyi, rahatsız oluyormu çişini kakasını yaparken felan??

günaydınnnnnnn......

oğluşuma kahvaltı yaptıracağım şimdi sonrada eşim ve oğlum gelicek işlerimi halledip öğleden sonra günüm var oraya gidicem
herkese mulu bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum

hoçççççaaakkkaalııınnn

evet elifciğim yeğen olunca çok zor oldu çok tatatlı kuzum yaaa ruzişimi çok öpüyorum canım

frezyaım çok geçmiş olsun canım dilerim önemli birşeyi yoktur kuzunun güzel haberlerinizi bekliyoruz canım acil şifalar:Saruboceq:

ruze için kaka yapmak başlı başına bir işkence...
poposunun ağzında bir yırtık var ufacık...dr.ıkınmaktan olmuş dedi..krem verdi sürüyorum ama geçmedi...
sabahtan ıkınmaya başlkayıp ancak akşam yapabiliyor kakasını..
kızım kaka yaptın mı diye sorunca eğilip poposuna bakıyor...
biz tuvalete girerken falan girmeye çok meraklı ben sokmasam da ama erken sanırım daha

günaydın,herkese hayırlı cumalar
mavice allah kavuştursun canım
frezya geçmiş olsun canım çocuklarda olabiliyor çiş tutma kendilerenden bir parça olarak düşünüyorlarmış bırakmak ibtemiyorlarmış psikolog söylemişti
mavili sizede geçmiş olsun nasıl zorlanıyordur ruzecik

Günaydın herkese hayırlı cumalar olsun dualarınız kabul olsun inşallah

frezcim kuzuna çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar sonuçlarını alınca haberdar et inş. temiz çıkar canım

aynurcum kızkardeşin gitmiş allah kavuştursun inş. en kısa sürede tekrar görşürsünüz(hayırlı cumalar meajı içinde ayrıca mersi:)ŞenizŞeniz

nimetcin kolay gelsin canım sinirlenmiycen sakin olcan canım nasılsın nil nasıll durumlar nasıl hala gitmeye kararlılarmı kayınwalidenler

yelizcim sen nasılsın deniz nasıll maşallah deniz wc alışkanlığının erken başlaması çok hoş bendede var alıştırma kilotlarından annem yaza alıştırayım diyor inş. bakalım hayırlısı hakkımızda

elifcim sen ve ruzede iyiymişsiniz maşallah allah nazardan saklasın poposundaki sorun için krem verdiyse niye iyileşmedi acaba kabızlığı var hala galiba yavrum yaa inş. en kısa sürede düzelir.

fatmacım sanada merhaba kolay gelsin ebrar nasıl canım

bende dün çıkışta eve gidip hazırlandım akşamki yüzük merasimi için 9 yakındı eşimle gittik 22:30 kalktık yezda sultan hiç mızmızlanmamış şükürler olsunki kızı alıp eve döndük üstünü giydiriken elini kulağına götürüp(telefonla konuşuyor güya) kadiii diyo bana birde dayiiii dedi dün akşam bugünler abii abii diyip duruyor diller açılmaya başladıı annemle gündüz antreman yapıyorlar annem öğretiyor abla abi amca dayı vs.

ooo Elif'cim geçmiş olsun canım yaa, neden geçmedi bir daha götür dr a
o nasıl acı veriri tabi yapmak istemez. Bu çok sorun olur eğitim için ((

Aynur'cum iyi gezmeler canım.

Fatoş'cum seninde gününaydın olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…