Bebeklerimiz ve Biz

Haklısın canım ya...
Bende onun için bu yaz istiyorum. Allah izin verirse kışa işe başlamak istiyorum babannemiz kış günü ilgilenez hasta eder diye korkuyorum birdahaki yazada 2,5 yaşında olacak... Kısmet artık...
Dr. 2 yaşından önce ısrar edilmemesi konusunda hem fikir.
Gerçi bizim kuzular çok akıllı onuda kolayca öğrenirler...
Ben de 1 ay önce almıştım alıştırma kilodu 2 tane çok uygundu 8 tl. içi havlu dışı malumunuz naylon yanlarıda çıkçıtlı...

ben hiç çiş yaptığını anlamıyorum kaka belli oluyorda birinde tam üzerini soydum banyo yaptırıcam kuvete küveti yıkadık sonra banyomuzu yaptık
bende tansaştan 3 paket aldım indirimdeydi molfıx burdada benim umudum yok benim kız biraz rahatına düşkün söylemez daha doğru dürüst konuşmuyorda
salı günü aşıya gittiğimizde bebek gördük bebe bebe diye bağırdı durdu
anne bile demiyor daha
hergün kelime kitabından çalıştırıyorumda
uyandi bile yaaaa

kızlar bezliyken kaka kolay çiş zor gibi görünebilir ama
bezi çıkarında tam tersi oluyor çişi 2 tutmadan kontrol altına alabiliyorsan kakasınında belli bir zamanı varsa ( sabah veya öğlen veya akşam gibi) oda çok çabuk kontrol altına alınır.
gündüzleri düzene sokak çok kolay önemli olan gece. uyku hali, ben şimdiden anlatmaya başladım
geceleride artık bezlemeyeceğimi.

Konuşur hayatım telaş yapma. O şimdi kayıt modunda zamanı gelince kaydettiklerini şakımaya başlıyacak Allahın izniyle...

ınşallah dediğin gibi kolayca atlatırız Yelizcim. Benim kuzu kakayı hemen yemek sonrasında yapıyor (maşallah) ozamanlar otuttururum. Çişede Allah kerim. ırem de ödül işe yarıyor yapmazsan şunu vereceğim diyorum yapmıyor. ınşallah o konudada ödüllendirme işe yarar. Geceleri bezi kuru çıkmaya başlıyorsa alışmaya hazır diye okumuştum biryerden bakalım.

sevilcim nerdeee bez derdinden bizde müzdaripiz ama mecbur yaza bizde alıştırma kilodunu deniyceğiz bakalım bizimki henüz söylemiyor kakasını falan

molfixden memnunmusun ben denedim ama ısalk bıraktı tenini ve atletine falan geçti huggıese geri döndük mecbur değiştirdim

Atlatırsınız merak etme kaka konusunda şanslısın, zaten anlarsın kaka moduna geçtiği zaman :)
Denizde bir arada çok inat yaptı wcye oturmuyordu ucuna bir tane bonibon koydupumda yapıyordu :))
sonra onuda bıraktırdım.Ödül felan yok yani yegane görevi :)
Geceleri kuru bez olayı bence yatmadan önce aldığı sıvı mikratıyla ilgili, bazen deniz çok dolu kalkıyor zaten az.Ama gece bezi kalkınca süt dışında başka sıvı almasına izin vermicem ki bir vukaat olmasın, deli gibi su içiyor çünkü bazıları.

Ben çok memnunun canım. İlk prima kullanmıştım felaket pişik yaptı. Sonra buna döndüm geçenlerde bir yerde çok uygundu prima aldım yine pişik oldu. Olduğu gibi duruyo koca paket. Ama ne yalan söyleyeyim huggiese hiç kullanmadım. Bizimkinin poposu çok nazik olduğu için başka beze hiç yeltenmedim.

Ohhh gezin Yelizim sefganız olsun....
Bende gidip azcık iş yapayım kuzu uyurken. Sonra görüşürüz canlarım.
:1hug::1hug:

selam kizlar ooh gezen gezene,
bende bugun kadin wardi,cam cercewe elden gecti,yeni gitti ablamiz,bende yamegin yanina ilawe bisiler yapmadan bi bakayim dedim,
cis kaka olayı war gundemde sanirim,
cisle hiç alakamiz yok bizim ama kakayi yaptiktan sonra soyluyor we asla yaptıktan sonra degistirmeden oturmuyor koltuga:)
hic endisem yok walla,yaz sonuna dogru denicem,olursa olur olmassa zamani gelince zaten olacak:)....

bizdede aynı sayılır tenzile kaka yapınca bezinin dğişmesi için kendisi yaıyor
onunda belli zamanı var rutine girdi sayılır gece hiç kaka yapmıyor sabah kahvaltıdan sonra akşamda yatmadan önce varsa zaten uyuuyor akıllı kızım benim
biz arkadaşlarla buluşup çay içmeye gitcez size iyi sohbetler
bende molfix kullanıyorum memnun sayılırım ama çıkartıyor tabiki ama primayıda çıkartıyor diye değiştirmiştik sonrada boykot malları arasına girince molfixde karar kıldık

arkadaşlar hepinize çok teşekür ederim
sağolun iyiki varsiniz

kadşcim kızını cıcılerı süper yakişmiş gülegüle giysin cnm

ayşegülcüm alişede çok geçmiş olsun
hasta olan başka bebişleimiz varsa acıl şifalar diliyorum
sevgilerŞenizŞenizŞenizŞeniz:teselli:

selamlarr tekrar
ayşegülcüm aliye geçmiş olsun
hamarat karılar gene beni orta yerimdne çatlattınız yaa neyse bişey demiyorummmmm
ooh gezilmiş tozulmuş, bizde burda güneşe hasret kapalı yerde çalışalım

kaynoş bildiğiniz gibi cumartesi gidecekti fikir değiştirmiş çarr-perşemenbe-cuma 23nisan muhabbetiyle okullar tatil galiba görümcemde bu sebeplen oğlunuda alacakmış, çarşamba günü benim kızıda alıp gideceklermiş. ben önce her zamanki gibi acaba çarşamba-cuma için bir annemi ayralayabilirmiyim diye düşündüm annemle konuştum annemde doktora gidecekmiş olmayınca moralim bozuldu, niyetim 5 gün dha kuzunun benle olmasıydı olmadı.

sonra iyitarafından bakayım dedim bende, nimet böle hep kötü düşünürsen hayat çekilmez olur niye bu kadar sorguluyorsun deidm kendi kendime perşembe eşimel ikimzi haliyle 23 nisan sebebiyle tatil olcaz, kızda olmayacak şöel başbaşa geze tıza bir gün geçiririz dedim. tabi bier yanım kızımla daha güzel olurdu diye düşünmeden edemiyor ya neyse, içim sızlıyor .sonra düşünceleri ve acıyı uzaklaştırmak için bu bir günün bile evliliğim adına gzüel bir gün olacağı düşüncesine yöneltiyorum kendimi, 1,5 senedir başabaşa bir gün dahi geçirmedik eşimle.şöle gözgöze dizdize kolkola gezemedik. en azından yeniden sevgili olmak için güzel bir fırsat diye düşündüm, eşime söyledim, eşimde çok şaşırdı,, aaaaa sen kızından başka bişey düşünürmüydün,iyimisin, kafa bulmuyosun değilmi benimle falan dedi, oda neşelendi, keyifli keyifli konuştu. neyse başlarsın gene ağlamaya kızı ne yapsamda göndermesem diye planlar yapmaya dedi. adamı fena boşladım galiba sanırsammmm, şoktaaa

öyle yani, böle yarı ağlak, yarı sıyırmış vaziyetteee dolanıyorumm

he tabii, muhteşem müdüürmüze sevil bilir ercan beye, bu sıyırıklık anlarından birinde ukelalık yaptım, ee kızlar testlerde benden yüksek puan almışsınız napmışşsınız öyle 90 üstü tavan yapmışsınız dedi, ee zekiyiz nede olsaa dedim. karekter testlerindede muhteşem kişiliğim ve ukellaığım çıkmıştır herhalde dedim.

öyel yani böyelyimmmmm

kızlar berfe memeyi görünce eeh kaka felan diyor..gel annecim emzireyim diyorum..odadan kaçıyor..ay ne alem bunlar..daha 1 hafta öncesine kadar ağlayan bebek..allahıma şükürler olsun korktuğum gibi olmadı.çabuk unuttu..yanlız göğüslerim çok şişti ve ağrı yapıyor..spor yapıyorum artık..en kısa zamanda geçer inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…