- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.881
yeliz alıştırma kulodunu kaça aldın yaza denicem ebrarda hazır olursa bir ara alayım bulunsun
eşimde kızıyor 2 yaşına girsin sonra diye ama o zamanda çalışıyor olcağız bakıcı ilgilenmezki biz gibi
ben hiç çiş yaptığını anlamıyorum kaka belli oluyorda birinde tam üzerini soydum banyo yaptırıcam kuvete küveti yıkadık sonra banyomuzu yaptık
bende tansaştan 3 paket aldım indirimdeydi molfıx burdada benim umudum yok benim kız biraz rahatına düşkün söylemez daha doğru dürüst konuşmuyorda
salı günü aşıya gittiğimizde bebek gördük bebe bebe diye bağırdı durdu
anne bile demiyor daha
hergün kelime kitabından çalıştırıyorumda
uyandi bile yaaaa
oohh ne güzel herkes kuzucuklarıyla gezmiş gelmiş, ne iyi etmişsiniz.
İyi canım Allaha şükür. Sabah markete alışverişe gittik bezimiz bitmişti carrefour da molfix de kampanya vardı 2 paket alıverdik dev olanlardan. Babası dalga geçiyor inşallah son bezlerin olur diye ama benim hiç umudum yok kakasını söylüyorda cişini yapı veriyor. Bakalım yaza deniyeceğim annemin Tekirdağda yazlığı var orda salı vereceğim artık.
Dönüştede park sefası yaptık. Her park dönüşü bir facia oluyor ağlamaktan ortalığı inletiyor. Ne yapacağız bu yaz bilmem ben...
Sanada afiyet olsun canım. Ebrar hanım aldı temiz havayı yorulmuşturda inşallah uyur şöyle 2 saat de sende dinlenirsin...
sevilcim nerdeee bez derdinden bizde müzdaripiz ama mecbur yaza bizde alıştırma kilodunu deniyceğiz bakalım bizimki henüz söylemiyor kakasını falan
molfixden memnunmusun ben denedim ama ısalk bıraktı tenini ve atletine falan geçti huggıese geri döndük mecbur değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?