kuzum dün biraz rahatsızlandı öksürüp kusuyordu. şükür ateşi falan yoktu ama yine de doktorumuza gittik. Muayeneden sonra şeftali ve elma suyu ile ek gıdaya başlayalım dedi. O şaşkınlıkla algılamadım. Ancak elma mevsimi değil ki. Yani mevsimi olmayan bir meyveyle başlamak sakıncalı olmaz mı?
canım yiğitle aramıza 10 gün kadar var. siz ne zaman ek gıdaya geçtiniz? ilk ne verdin? ne kadar verdin? kafam karışık bu ek gıda konusunda:sinifsinif:Yarım seftalı
2 kayısı
Çeyrek muz
bunların cam rendede geÇırıp yada blendırda pure halıne getırın
afıyet bal seker olsun
elma sonbaharda olmaz mı? ben mi yalış biliyorum. marketlerdekiler sera değil mi?:kedi:canım nasıl elma mevsımı degıl sımdı yaz elmaları var pazarlarda hanı kuçuk kuçuk onun tatlılarını al yedır kısın yedıgımız elmalardan marketlerde var ama çok pahalı kılosu 8 tl bızım elmamız bıtmıs mecburen almak zorunda kaldım 2 elmaya 5 tl para verdım
bende bendee görmüstümde ben o ek gida listesi topici sanmistimmmmeeeenneee bu topıgı yenı gordum ben
su metal konusunda ve cam rende doktorumuza sordukta farketmez ne kullanirsan kullan dedi... rendede birsy yapmiyorum zaten... bicakta kullaniyorum öyle kafama göre!!deraycım, kendi sütünle mi yedirdin?
kızlar bir diyetisyen şunu demiş aralık annelerinden birine... bebek beslenirken yani ek gıdalarla.. ilk 15 dakikada ne yedirirsen yedir. sonraki dakikalar ya oyuın zamanıdır ya da sonradan verdiklerini çıkarma zamanıdır..
yani 15 dk da doyurmak gerekiyomuş. bebeklerimiz çok meşgul ya veletler...
bir de ben cam rende alamadım daha..
hani plastik püre yapıcı rendeler vardırya ondan kullanıyorum. sonra da tülbent veya kumaştan değil de yine plastik süzgeçten geçiriyorum sularını çıkartmak için. plastik bebek kaşığıyla da yediriyorum. sonuçta metal değmiyo. zaten elma suyuna metal değince hemen karardığını farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?