4. gün daha cok erken bile ... ben kizima 1-2 hafta kadardir veriyorum halen dogru dürüst alisamadi :) biraz zaman gerektiren birsey:) Sabir!!
Meyveyle baslama zaten sebzeyle basla bencee
canım katı gıdaya geçerken iştahları kesiliyo merak etme düzelir bi süre sonraama meyve yemiyo.bugün 4. gün ama hala almıyo ağlıyo,ağzını kapatıp tükürüyo.nasıl alıştırcam kızlar ya,siz nasıl alıştırdınız?
kızlar yaa ben yoğurt mayalama işini beceremiyorum mamayla denedim birkaç kez olmadı süt le denedim oda olmadı hazır yoğurt versem ne olur kiii? varmı öyle verenn
canım katı gıdaya geçerken iştahları kesiliyo merak etme düzelir bi süre sonra
bi de sibelin de dediği gibi çok yedirmeye çalışma önce sadece tadına baktır biz meyveyle başladık ama bencede sebzeyle başlamak daha mantıklı.ama 3. aydan sonra ben herşeyi yalatmaya başlamıştım maksat tadını öğrensin. yine de hemen alışmadı bi kere hep emen çocuk ilk defa kaşık ve katı bişeyler alıyor ağzına çok büyük bi değişim onlar için
bi de ben yedirirken şarkı falan söylüyorum alibabanın çiftliği küçük kurba vs aklıma ne gelirse :) daha kolay yiyor sen de deneyebilirsin
canım benim doktorum karıştır ver dedi bende kabak fasulye patates falan karıştırdım 1 kaşık bile yemedi :)tek tek haşlayıp ezip verdim azar azar yiyor çok şükür. mesela patates haşlamasının içine süt yada biberon maması koyuyorum biraz, püre gibi oluyor çok seviyor onu. bazı arkadaşlar zeytinyağı koyuyorlar mesela sende deneyebilirsin ama ada zeytinyağını hiç sevmiyor o yüzden ben koymuyorumsağol canım bu şarkı işini bi deneyim.sebze vereyim ama sen sebzeyi nasıl vermemi tavsiye edersin..
yoğurt tavsiyeleri için teşekkür ederimm.. tekrar deneyeceğim olmazsa danoneyi yada bebimimlx i vereceğimm.. doktorada sordumm verebilirsin dedi ebelerde sorun olmaz dedi bakalım bir iki defa daha deneyeyimm.. ayyyy ne beceriksizimmm yaaaa... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?