mrb.1 kilo kadar şeftaliyi blendıra vurdum.ateşe koyup iyice kaynattım şeker ilave etmedim.yoğun kıvamını alınca küçük kavonozlara sıcakken kapattım soğuyunca dolaba koydum.kavonoz mamalarından daha iyi ve doğal oluyor.kavanozu açıp istediğiniz miktarda bebeğinize verebilirsiniz hiç bişey olmuyor bozulmuyor.şimdi armutla deneyeceğim.ve ayrıca sebze çorbasını biraz fazla pişiriyorum.plastik bardaklara doldurup dondurcuya koyuyorum.yedirdiğim zaman dışarı alıp açılmasını bekliyorum veya anında tencereye koyup azar azar ısıtıpta çözebilirsiniz.ve yine pişirdiğiniz çorba fazla ise sıcağı sıcağına kavanoza kapatıp dolaba koyabilirsiniz hiç bişey olmuyor.ben kendi yediğim çorbaları bile öyle yapıyorum fazla olursa sıcakken kavanoza kapatıyorum bir ay sonra açtığımda tadında hiçbir bozulma olmuyor değil çorbaları sulu yemekleri bile aynı yöntemle muhafaza ediyorum böylece hiç bişey ziyan olmamış oluyor.deneyin görün.sevgiler
neden' cim lahana gaz yapmıyor mu bebekte
dediğin kavanoz işi mantıklı gb armuttada denedin mi oldu mu bende yapayım bari
canım bende dün ilk defa kırmızı mercimek patates havuç soğan pirinç ile çorba yaptım gaz yapar diye kırmızı mercimek vermiyordum ama bayıla bayıla içti valla niye bu zamana kadar yapmadım diye kızdım kendime
peki gaz yaptımı?
kizlar lahana - sogan -domates fln bunlar cok agir degilmi daha cok kücük degiller mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?