canım valla ben karıştırdım verdim öyle başladım hiç tek tek yedirmedim .kaşık mamasının içine peynir yumurta (yumurtaya azdan başla) cicibebe pekmez ve ekmek koyuyorum en başından beri.ekmeği yapabildiğin kadar küçük ufala yiyor ada sorun olmuyor.bi de biraz beklet 5-10 dk ekmekler iyice yumuşuyor o zamanbugun doktorum kahvaltıya basla dedi karıstırarak verme ayrı ayrı ver peynırı yumurtayı dedi ama sanki doymazmıs yada yıyemezmıs gıbı gelıyo ya kahvaltıya baslayan ve ayrı ayrı veren var mı ne verıyosunuz ne kadar ve nasıl verıyosunuz ekmek te ver dedı doktor yiyemezki dedim yer dedi bakalım napıcaz bı kıbrıt kutusu kadar peynır 1 cay kasıgı yumurta sarısıyla basla dedi zeytın verebılırsın dedi baska ne verebılırım sız ne verıyosunuz bu kadarla doymaz cunku.. tavsıylerınızı beklıyorum..
bugun doktorum kahvaltıya basla dedi karıstırarak verme ayrı ayrı ver peynırı yumurtayı dedi ama sanki doymazmıs yada yıyemezmıs gıbı gelıyo ya kahvaltıya baslayan ve ayrı ayrı veren var mı ne verıyosunuz ne kadar ve nasıl verıyosunuz ekmek te ver dedı doktor yiyemezki dedim yer dedi bakalım napıcaz bı kıbrıt kutusu kadar peynır 1 cay kasıgı yumurta sarısıyla basla dedi zeytın verebılırsın dedi baska ne verebılırım sız ne verıyosunuz bu kadarla doymaz cunku.. tavsıylerınızı beklıyorum..
aralarda mamamı yiyor?sütün tekrar gelmişti.son durum ne?kahvaltıya bugün başladım.pınarın 6 aylık sütümü seninki normal sütü mü?bir de bu yiyceklerin hepsini karıştırıp veriyorsun?ay çok soru sordum çok sağol şimdiden kusura bakma yaben kahvaltıda sütlü pirinçli milupa içine cicibebe pekmez peynir tereyağ ve yumurta koyup yediriyorum yalnız yumurta alerji yaptı alyaya o yüzden bir gün veriyorum bir gün vermiyorum..yada cicibebe pınarın sütü içine kahvaltısını hazırlayorum mama koymadan.
11e doğru meyve püresini yeidiryorum.
2ye doğru çorba yapıyorum.
yemesine göre 2-3 saat sonra yoğurudunu veriyorum içinde cicibebeyle.
en sonda 8 gibi muhallebisini yapıp yediriyorum uyutuyorum
bayıla bayıla yemesede ek gıda tadına alışsın mama seviyor diye sürekli mama veremem
aralarda mamamı yiyor?sütün tekrar gelmişti.son durum ne?kahvaltıya bugün başladım.pınarın 6 aylık sütümü seninki normal sütü mü?bir de bu yiyceklerin hepsini karıştırıp veriyorsun?ay çok soru sordum çok sağol şimdiden kusura bakma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?