allah sendne razı olsun canım benim saol teşekkür ederim tahmin ettiğim gibi oldu açıkcası 1500 civarlarındadır diyordum öyle oldu bir daha ki gidişimd ekızım 2000 gr filan olcak heralde
saranurcum maşallah kızına hayatım
eğer 53 cm doğarsa çok uzun boylu olacak
yalnız bana doğum ücretin çok gibi geldi canım
normal doğum için biraz abartılı bi fiyat bence
yok cnaım hurafe bilgi bence bilimselliği kanıtlanmış mı kız ilk kez duydum scapula bakalım cvp verir bekleyelim cnaım
scapulacım ya ben yanlış yere açmışım bunu sormayacaktım kahve ile ilgili olan bölümde sorcaktım ama yanlışlıkla buraya yazmışım bu konuyu bilioyurm zaten dalgınlık canım ama saol bilgi için teşekkür ederim hayatım bunun yakın zamanda örnegini tv de gördüm zaten kahvenin zeka üzerinde etkisi var mı diye sorcaktım birtanem kusura bakma
günaydın herkese bende dün kızımı gördüm çok şükür iyiymişherşey yolunda dedi doktor maşallah kızıma kilosu filanda normal sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum zaten ben artık 15 günde bir çağırır diyodum yine 1 ay sonra gel dedi yaa herşey ylunda olunca. nasıl geçicek şimdi bu 1 ay:çok üzgünüm: bu arada göğüs çaylağı için krem sordum doktoruma şimdi bişey yokda emerken oluyomuş ya yara onun için garmastan krem al dedi şimdiden günde 1 defa sür dedi bide doğunca öyle saatlerce memede tutma çocuğu bişey olmaz dedi sürekli emzirdikleri için oluyomuş galiba yara.Allah ım zamanında bir avazda kurtulmayı nasip etsin kızlar hepimize bebişlerimizede sağlık wersin gözümle görüp kucağıma almadan içim rahat etmicek galibaa sizdede böylemi çok endişeleniyorum:uhm:
kızlar bu göğüs kremleri ne için?bana öyle birşey demedi doktorum?bu zamanda böyle endişeler normal sanırım ama herkeste var hele insan ilk kez anne olacaksa birsürü şey düşünüyor bazen o kadar çok düşündüğüm oluyor ki koca bir günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bu arada insan kendi hayatıyla da çocukluğuyla da ilgili düşünüyor mesela ben küçükken şöyle yapmıştım bunu çocucuğuma da yaptırıcam veya yaptırmayacağım diyor....bunun gibi şeyler işte bazen de onun doğduğunu kucağımda yanımda olduğunu düşünüyorum ay içim kıpır kıpır oluyor bu nasıl birşey böyle ya...kocacığım sana çok teşekkür ederim bana bu bebişi verdiğin için seni çok seviyorummmm.....
ben oturup aglayacagım ama ya ben bir daha siteye girmeyecegim mralim müthiş bozuluyor benim bebegim 20 ci haftada 289 gr dı hiç beslenmiyor galiba senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama d ra gitmek istemiyro hiç canım:1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?