bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

yok cnaım hurafe bilgi bence bilimselliği kanıtlanmış mı kız ilk kez duydum scapula bakalım cvp verir bekleyelim cnaım

bu arada sanırım bebeklerinize maaşaallah demeyi unutmuşum galiba aman aman maaşallah saglıklı olsunlarda bir de aytel kürsi okudum kızlar sizde dualarınızda lütfen beni unutmayın...oldu mu canlarım benim

allah sendne razı olsun canım benim saol teşekkür ederim tahmin ettiğim gibi oldu açıkcası 1500 civarlarındadır diyordum öyle oldu bir daha ki gidişimd ekızım 2000 gr filan olcak heralde

saranurcum maşallah kızına hayatım
eğer 53 cm doğarsa çok uzun boylu olacak
yalnız bana doğum ücretin çok gibi geldi canım
normal doğum için biraz abartılı bi fiyat bence

saranurcum maşallah kızına hayatım
eğer 53 cm doğarsa çok uzun boylu olacak
yalnız bana doğum ücretin çok gibi geldi canım
normal doğum için biraz abartılı bi fiyat bence

evet bencede öyle cnaım benim haklısın gerçekten sanırım dr umla yollarımız dogum zamanında ayrılacak a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s

yok cnaım hurafe bilgi bence bilimselliği kanıtlanmış mı kız ilk kez duydum scapula bakalım cvp verir bekleyelim cnaım

hurafe degil saranurcum kanitlanmis bilimsel bir bilgi..sekeri yüksek bayanlarda kanda devamli karbonhidrat oldugundan bebegede geciyor ve bebek kilo aliyor.iri bebek sendromu gelisiyor.bu arada sekeri düsürmek icin insulin salgisida arttigi icin bebek dogunca komaya girebiliyor..bu en dikkat edilmeyen seker yüksekligi durumlarinda..

sakin sekeri yüksek cikanlar panige kapilmasin dikkat edildigi sürece ne size nede bebeginize zarari olmaz..

scapulacım ya ben yanlış yere açmışım bunu sormayacaktım kahve ile ilgili olan bölümde sorcaktım ama yanlışlıkla buraya yazmışım bu konuyu bilioyurm zaten dalgınlık canım ama saol bilgi için teşekkür ederim hayatım bunun yakın zamanda örnegini tv de gördüm zaten kahvenin zeka üzerinde etkisi var mı diye sorcaktım birtanem kusura bakma

kiz senin kafan nerde niye bu kadar dalginsin sen hiiiiiiiiiiiii
nasil gidiyor hamislik rahatmisin benim oglan hareket ettikce altima kaciracak gibi oluyorum
birden ayyyyy yapiyorum kocis ne var ne oldu diyor bende oglun yaramazlik yapiyor diyorum:roflol::roflol:
boyle yapmasi hosuma gitmiyor degil

ay canım benim ya bende yurudukçe sanki idrar yollarını hani üşütürsün ya bebişim sızlıyor ama idrarımı yaparken bir şey sızı agrı yok testim temiz çıkmıştı ama sanırım bebekler agırlaştıkça baskı yaptıkca bunlar olacak normal yani benimkide deli gibi dövüyor kemikleir batıyor canım benim maaşallah onlar aolsun ben kızımın her şeyini çekmeye razıyım yeter ki saglıkla sıhhatle evimize gelsin kucagıma gelsin inan nasıl heyecanlanıyourm bebişim ya

günaydın herkese bende dün kızımı gördüm çok şükür iyiymiş herşey yolunda dedi doktor maşallah kızıma kilosu filanda normal sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum zaten ben artık 15 günde bir çağırır diyodum yine 1 ay sonra gel dedi yaa herşey ylunda olunca. nasıl geçicek şimdi bu 1 ay:çok üzgünüm: bu arada göğüs çaylağı için krem sordum doktoruma şimdi bişey yokda emerken oluyomuş ya yara onun için garmastan krem al dedi şimdiden günde 1 defa sür dedi bide doğunca öyle saatlerce memede tutma çocuğu bişey olmaz dedi sürekli emzirdikleri için oluyomuş galiba yara.Allah ım zamanında bir avazda kurtulmayı nasip etsin kızlar hepimize bebişlerimizede sağlık wersin gözümle görüp kucağıma almadan içim rahat etmicek galibaa sizdede böylemi çok endişeleniyorum:uhm:

evet aynen canım benims ne gibi düşünüyorum benimde 3 hafta sonra randevum gögüsüm için 37 ci haftada dr um bana krem verecekmiş maaaşalalh bebegine tatlım üzülme allahın izniyle inşaallah kavuşacagız sagsaglim

est.benim bilgimde sinirili uzmanlik alanim olmadigi icin..kahve konusunda sadece zararli oldugu kan akimini azalttigi ögretilir ama butür arastirmalar genelde yabanci kaynakli ve yabancilarin ictigi kahveler dehset..belki türk kahvesinin farkli bir yönü vardir..aslinda arastirilmaya deger..

bende coktan bir krem edindim ablamin cok kötü olmustu emzirirken agladigini hatirliyorum en sonunda silikon memebasi kullandi..
benimde drum beni 5 haftada bir aliyor..gerci bu ayin sonunda ikinci seker yükleme testim var..
bu aralar bende tedirgin oluyorum acaba kizim saglikli mi acaba neye benziyor acaba iyi bir anne olabilecekmiyim,Allahim bu cok büyük bir sorumluluk kaldirabilecekmiyim..sanirim bunlar her hamileniin ortak endiseleri..o minicik aciz ve sürekli bakima muhtac varligin en basta muhtac oldugu kisi olmak ,düsündükce....:bbo:

kızlar bu göğüs kremleri ne için?bana öyle birşey demedi doktorum?bu zamanda böyle endişeler normal sanırım ama herkeste var hele insan ilk kez anne olacaksa birsürü şey düşünüyor bazen o kadar çok düşündüğüm oluyor ki koca bir günün nasıl geçtiğini anlamıyorum bu arada insan kendi hayatıyla da çocukluğuyla da ilgili düşünüyor mesela ben küçükken şöyle yapmıştım bunu çocucuğuma da yaptırıcam veya yaptırmayacağım diyor....bunun gibi şeyler işte bazen de onun doğduğunu kucağımda yanımda olduğunu düşünüyorum ay içim kıpır kıpır oluyor bu nasıl birşey böyle ya...kocacığım sana çok teşekkür ederim bana bu bebişi verdiğin için seni çok seviyorummmm.....

bu kremler acil lazim degil canim.cocuk emzirmeye baslayinca büyük cogunlukta gögüs uclari catliyor ve yara oluyor,bu catlaklar hani bazen insanlarin dudaklari soguktan catlarya biraz ona benziyor ve aciyor..onun icin piyasada bir cok krem var,kmi drler simdiden kullanmayi öneriyor..

üzülme canım benimde bebeğim zayıftı ama sonradan kilo alıyolar bende 32 haftama girdim benim bebişimde 1450 gram oldu daha yeni bu ayın 30 dktr kntrolüm var bakalım benimki nekadar almış ama hamileliğim boyunca 21 kilo aldım şuan 79 kiloyum ekmek yeme yağdan ve tuzdanda uzak dur çünkü onları çok tükettiğimizden bebekler hiç beslenemiyo bol süt iç yoğurt ye canınıda sıkma sonradan alır annesi kiloyu üzülmee

evet kızlar hamur işi ve tuzun bebeklere hiçbir faydası yokmuş bir tek bize gereksiz kilo aldırıyormuş bebişi zayıf olanlar ona daha çok kilo aldırmak istiyorsa protein ağırlıklı beslensin ve sol tarafına yatsın bana doktorum söylemişti bizim kız da bir ara zayıf gibiydi doktorun dediğini yapınca 2 haftada yetişti hatta geçti normal kilosunu tavsiye ederim yani et ve süt bir de yumurta....

canım bunları yiyorum bol bol ancak gened ealmak istedikelirnden fazlasını almıyor bu bebişler zilliler cadılar :roflol: ama haklısın dediğin şeyde

bende bugün ablamla konustum son doktor randevumun özetini verdim dediki bende 7 aylikken 1500grdi bu sefer minicik birsey doguracam galiba dedim ama 4200gr dogdu dedi..
gözüm korktu 4200gr normal dogum ayyyyy:bbo:

eneeeeee scapulam benim de gözüm korktu valla benim kızım 30 cu haftada baksana 1443 gr manken olcak diyorum ben ona valla

QUOTE=scapula;2548621]bende bugün ablamla konustum son doktor randevumun özetini verdim dediki bende 7 aylikken 1500grdi bu sefer minicik birsey doguracam galiba dedim ama 4200gr dogdu dedi..
gözüm korktu 4200gr normal dogum ayyyyy:bbo:[/QUOTE]

maaşallah cnm nasıl olmuş o öyle yaw:)gerçi 2.doğumda olur da ilk doğum biraz zor olur o kiloda ....zaten doktorlar pek yanaşmaz normal olmasına heralde o kiloda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…