- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
dun gıttık dr a 2 kılo 190 gram oldu oğlum :)
maaşallah cnmsen kaç haftalıksın?takvimin olmadığı için göremiyoruz medical e mi gidiyorsun bursa da?ben de perşembe günü gideceğim 2 hafta önce yaklaşık 2kgdı benim kızım...ay öyle çok tombik olmasını istemem herşeyi normal olsun bebişimin yeter yoksa sonra normal doğurtmazlar...
masaallah cemredeniz..
ne güzel ya sizler kisa araliklarla gidip görüyorsunuz,burda ne yazikki dr eger bir sorun yoksa 5 hfatada bir cagiriyor...benim civcivim en son 1.5 kiloydu..
ben viyanadayim...hizmet iyi güzelde sizin kadar cok göremiyorum bebisimi..birde daha önce bahsettigim gibi her seferinde vaginal muayene yaptiklari icin acikcasi gidesim gelmiyor...neyse hersey yolunda olsunda kizimi kucagima alinca kokusunu ala ala görürüm bende..evet yurdışında oyle scapulacıgım nerdesin yurtdışında sen ben londrada yaşadım bı muddet ablam orda orda cınsıyet flnda soylenmıyor dıye bılıyorum bırde 3 kere fln sokuyorlar ultrasona yanı o zaman oyleydı sımdınasıl bılmıyorum a.s
valla ben de yurtdışında bir kaç yer görme şansına sahip oldum ve bizim ülkemizden daha iyi bir yer olmadığına karar verdim..türkiye deki gibi ortam yok hiç bir yerde..tamam kötü durumlar da var burda ama sanki diğer ülkelerde yokmuş sanıyor herkes..neyse bu konu nerden çıktı ay hamilelikten benim aklım bu aralar çok karışık bir saçmalamadır gidiyor ve çok dalgınım bu aralar..cemredenizcim ben medical e gitmiyorum ama oraya bir gün bakmayı düşünüyorum sanırım ben doruk a gidicem ama daha belli değil bu gidişle doğumda anca karar vericem artık o kadar da takmıyorum zaten..sanırım aynı zamanlarda doğurucaz yani teorik olarak öyle görünüyor benim bebiş için de doktorlar aynı şeyi söylüyor ay çok heyecanlanıyorum ben bu konuları konuşurken bizim de doğurup doğum hikayemizi yazdığımız günler gelicek mi ya????sanki hayal gibi geliyor:)))valla kalbim çarpmaya başladı..inşallah hepimizin doğumu kolay sağlıklı olur bebişlerimiz de sapasağlam olur inşallah amiiiinnnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?