bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

masaallah cemredeniz..

ne güzel ya sizler kisa araliklarla gidip görüyorsunuz,burda ne yazikki dr eger bir sorun yoksa 5 hfatada bir cagiriyor...benim civcivim en son 1.5 kiloydu..

dun gıttık dr a 2 kılo 190 gram oldu oğlum :)

maaşallah cnmsen kaç haftalıksın?takvimin olmadığı için göremiyoruzmedical e mi gidiyorsun bursa da?ben de perşembe günü gideceğim 2 hafta önce yaklaşık 2kgdı benim kızım...ay öyle çok tombik olmasını istemem herşeyi normal olsun bebişimin yeter yoksa sonra normal doğurtmazlar...

evet canım bnm takvımım yok nasıl yapılıyor bılmedıgım ıcın hıc ugrasmadım ben 33. haftama girmiş bulunuyorum sanırım 33+3 olabılırızz :teytey:
dr 3,500 dogar tahmınen dedi gelişimi iyiymiş ay birde yuzunu açsaydı renklı ultrasonda super olacaktı yaa ama açmadı kerata şuan normal doğuma bir engelimiz yokmuş :içelim:
ben medical e gidiyorum ahmet yılmaz a evet sendemi ona gidiyorsun birgun ayarlayıp beraber gidelim kontrolumuze hem tanışmış oluruz a.s.

bu arada bende cok tombık olmasınıı ıstemıyorum yaaa umarım normal olur herşeyı

masaallah cemredeniz..

ne güzel ya sizler kisa araliklarla gidip görüyorsunuz,burda ne yazikki dr eger bir sorun yoksa 5 hfatada bir cagiriyor...benim civcivim en son 1.5 kiloydu..

evet yurdışında oyle scapulacıgım nerdesin yurtdışında sen ben londrada yaşadım bı muddet ablam orda orda cınsıyet flnda soylenmıyor dıye bılıyorum bırde 3 kere fln sokuyorlar ultrasona yanı o zaman oyleydı sımdınasıl bılmıyorum a.s

valla ben de yurtdışında bir kaç yer görme şansına sahip oldum ve bizim ülkemizden daha iyi bir yer olmadığına karar verdim..türkiye deki gibi ortam yok hiç bir yerde..tamam kötü durumlar da var burda ama sanki diğer ülkelerde yokmuş sanıyor herkes..neyse bu konu nerden çıktı ay hamilelikten benim aklım bu aralar çok karışık bir saçmalamadır gidiyor ve çok dalgınım bu aralar..cemredenizcim ben medical e gitmiyorum ama oraya bir gün bakmayı düşünüyorum sanırım ben doruk a gidicem ama daha belli değil bu gidişle doğumda anca karar vericem artık o kadar da takmıyorum zaten..sanırım aynı zamanlarda doğurucaz yani teorik olarak öyle görünüyor benim bebiş için de doktorlar aynı şeyi söylüyor ay çok heyecanlanıyorum ben bu konuları konuşurken bizim de doğurup doğum hikayemizi yazdığımız günler gelicek mi ya????sanki hayal gibi geliyor:)))valla kalbim çarpmaya başladı..inşallah hepimizin doğumu kolay sağlıklı olur bebişlerimiz de sapasağlam olur inşallah amiiiinnnn......

ben viyanadayim...hizmet iyi güzelde sizin kadar cok göremiyorum bebisimi..birde daha önce bahsettigim gibi her seferinde vaginal muayene yaptiklari icin acikcasi gidesim gelmiyor...neyse hersey yolunda olsunda kizimi kucagima alinca kokusunu ala ala görürüm bende..

Allah hepımıze hayırlı dogular kolay dogumlar nasıp etsın cnm bence dunyanın en guzel en guru verıcı duygusu annelık ve bızler bu duyguya adım adım yaklaşıyoruz oyle hyecan verıcı bışeykı bu .. sızlerde gayet ıyı bılıyorsunuzdur tabı
Allah banada ve burdakılerede dogum hıkayelerını yazmayı nasip etsin dilerim ki... a.s.

bu arada ben bugunlerde yıne korkmaya basladım dogumdan (((((((((
normal dogum ıstıyorum bebegımde suan o pozısyonda zaten ama gunler yaklastıkca korkum da fazlalasıyor sanırsam aılemden de uzaktayım rahatlayacak hıc bıseyım yok eşımın guzel sözlerı dışında..

sızde korkuyormusunuz kızlar dogmdan yoksa tekmıyım bu konuda

cok sükür icime dogum korkusu hic gelmedi,cok kolay denilen dogumlarin bile bir zorlugu var biliyorum,ama ne kadar az korkar ve kötü yanini aklima getirirsem okadar relax olurum.okudugum bir yazida 2 dogum yapmis bir bayan diyorki ilk cocugunu 3 saatde ikincisini yarim saatde dogurmus..dogru nefes almak ve gevsemeyi bilmek cok önemli diyor,birde dogumdan önce rahatlatici bir dus almis..ben gittikce heyecan yapiyorum,bir gün buraya kizlar kizim kollarimda yazacagim günü iple cekiyorum..

inşallah o gunleri gorecegiz scapula. bende bazen cesaretleniyorm fakat sonra bi korku bi telas sarıyor.. normal dogum yapmak istedigim icin olsa gerek korkuyorum iste elimde deil ..

merhaba akadaşlar bugün kontrolümüz vadı
ve canım kızım baya büyümüş teyzeleri
bugün itibariyle 34+4 günlüğüz ve kilomuzda tam 2.700 olmuş
maşallah kızıma
dr sezeryan olursam 23 mayısta alabiliriz dedi
sezeryanı önerebilirim çünki 4 kiloyu bulur dedi
kararı tamamen sana bırakıyorum dedi
artık 2 hafta sonraki kontrolümde kararımızı vericez
hakkımda hangisi hayırlıysa o olur inşallah

maşallah bebeğinin kilosu çok iyi.ama 23 mayıs erken değil mi?40 haftayı dolduruyor mu ozaman?

cxanım sezeryanda 40 hafta beklenmezki 38 ci haftada alıoyrlar zaten madem 40 hafta beklencek neden normal dogum olmasın ki ah keşke bana da dr dese sezeryan yapalım bebegime erkenden kavuşsam allahın izniyle aman saglıkı sıhhatli olsund agerisi önemli degil valla yerimseniben

maşallahh sevce cim kızının kilosu gayet iyi bence ıyı dusun karar ver her zaman soylendıgı kıloda dogmuyor bebişler.. daha zamanın var duşunursun bu arada sende . senın ve bebegın ıcın en saglıklısını secersın tabıkı Allah kolaylıklar versın
doktorun kımdı senın bu arada ??

evet cemredeniz bazen bana da doğum korkusu geliyor hatta en son epidural diye tutturdum ama eşim kesinlikle istemedi doğum anında ıkınma olmazsa bebeği vakumla fln alırlar die bana kızdı sen o kadar bencil olma biraz da bebeğinin sağlığını düşün eğer normal normal doğuramayacaksan sezeryan yaptır o daha sağlıklı bebek için dedi...e ben de ne yapayım sezeryanı göze almaktansa biraz acı çekerim die düşünüyorum artık hem ne var ki bu kadar insan nasıl doğuruyor???alt tarafı en fazla 12 saat süren birşey herşeyiyle ele alırsak yani sonunu düşünürse insan çok ağrı duymaz die düşünüyorum o yüzden cesaretlendim artık...bir de anneme sordum anne doğum ağrısına adet ağrısı gibi diyorlar öyle mi diye annem de evet aslında belki biraz daha çok ağrıyor adet ağrısından ama bizim zamanımızda bizi ağrı başladığından beri yatakta yatırdıkları ve hiç kıpırdayamadığımız için bize hiç bitmeyen korkunç ağrılar gibi geliyordu dedi ama şimdi sancı sırasında doğuma kadar ayakta olabiliyorsun dolaşabiliyorsun belli bir aşamaya kadar zaten evinde olabiliyorsun ya da alışveriş fln yapabiliyorsun o sancılı zamanları atlatıcak seni oyalayacak bir sürü şey buluyorsun diyor ben ce de haklı o yüzden artık korkmuyorum(tabi doğum sırasında ne derim orasını bilemem:))

öf amma uzun yazmışım yaaa..ben de perşembe gittim doktora herşeyi konuştuk gerçi randevu almayı unuttum o da bir şey demedi ama ben herhalde bir sorun olmadığı sürece artık mayısın ortasında veya 20sinde fln giderim ondan sonra da artık doğuma giderim yani kızlar çok az kaldı bir kontrole daha gittikten sonra bir dahakine doğuma gitmek istiyorum kızımın da normal olduğunu 2200gr.olduğunu söyledi 33+2 de tabi yanılma payları da var gerçek ölçüleri ancak doğunca alıcaz:)))ay ben yerim onları yaaaaaaaaaa:)))neyse allah hepimize sağlıklı bebişler kolay doğumlar nasip etsin arkadaşlar...bu arada iyiki varsınız...

bende persembe gittim doktora kan sonucum cikmis hersey iyi dedi seker testide iyi cikmis
oglumun kalbini dinledik bi hos oldum
ama inatci olacak galiba bana cektiyse donmemis kafasi yukarda doktor done bilirde dedi
donmezse 5 haziranda sezeryan dedi hayirlisi olsun diyorum
allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin

28.haftada 1370 grdı suan 30 haftalıgız 31+1de kontrolumuz var bakalım ozaman kac kılo olucak bakalım 2 kilo olur heralde sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…