bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

korkmayin kizlar ablamin sekeri hep sinirdaydi o cok sever tatliyi doktor hep uyardi eger dikkat etmezsen diye ablamda dayana bildigi kadar dayandi ama hatirliyorum onunla bir markete girdik tatli ne gördüysek aldik ck yemeyecegim diyordu ama hepsinin tadina bakmak yeter zaten..insanin cani isterken cok zor ya..bugün erkek kardesimle görüstüm esi hamile oda devamli kola istiyormus ne yapayim abla diyor cok zor bir durum..

ablamin dogumunada gelince ben yetisemedim yetissem sezeryan talep ederdim..cok uzun sanci cekmis ve en sonunda plasenta ayrilmasi sonucu acil sezeryan olmus..benim kadindogumcu arkadasimda bana katiliyor,baktinki dogum olmuyor sezeryana almak lazim..2gün sanci icinde kivrandirmak ne gerek...
bunar hep olabilecek seyler ablamda bebegide cok saglikli suan..sakin gözünüz korkmasin Allah kolaylik verir..

valla ben de kola içiyorum ne yalan söyleyeyim eskiden de çok severdim ilk 3-4ay canım hiç istemedi tiksindim ama ondan sonra yemeklerde çok canım çekti artık içiyorum ya o kadar da sıkmak istemiyorum sonuçta benim canım bişey istiyorsa bebeğimin de ondan hoşlandığını sanıyorum yoksa o kadar cnm istemez herhalde....ben artık saldım son aylarda canım ne isterse yiyorum abartmadan...

umarım bnm bebegım cok kılolu dogmz kı suan kılolu dogacak dıye gozukuyorr
ben 4 kılo 800 gram dogmusum arkadslar anamı aglatmısım yanıııı tabı o zamanlar sezeryan flnda yok yanı vardırda yapmıolar fln . eger bnm bebegım kılolu dogacak sa doktorla konusup sezeryan ıstıcem :korkudan titreyen smileiiii

:roflol: :roflol: allah saglık sıhhat versin sanırım benim bebegim manken olcak aysun gbi olmasında :roflol:

maaşallah hayatım maaşallah ogluşun arabbim hepimizin bebeklerine saglık sıhhat versin inşaallah amin saglıkla kucagımıza versin inşaallah amin

arkadaşlar bende 32+2 de gittim 2250 gr olmuş bebişim bende nezle geçiriyorum acaba bebeğe bir etkisi olurmu

zeynep bende geçen hafta nezle oldum sadece ilaç kullanamazsın.hiç bişey olmuyo. bol bol sıvı almalısın ve mutlaka doktoruna ilet. ama merak etme bişey olmaz

ateş olmadığı sürece bir sorun olmaz cnm nezlenin..dedikleri gibi ilaç alma bol bol sıvı ve meyve al..bir de kendini sıcak tut..geçmiş olsun..

tesekkürler arkadaslar atesim yok gözümden sürekli yaş geliyo ve cok terliyorum tavsiyelerinize uyacam inşallah en kısa zaman da düzelirim sizlerde kendinize dikkat edin

tesekkürler arkadaslar atesim yok gözümden sürekli yaş geliyo ve cok terliyorum tavsiyelerinize uyacam inşallah en kısa zaman da düzelirim sizlerde kendinize dikkat edin

Öncelikle çok geçmiş olsun canım.
BenİMde 30+4 İKEN bebişim 1650 gr olmuş.dr haftasına göre iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…