bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

Selam eylül_su, eğer bahsettiğin şurup Gaviscon'sa hiç tereddüt etmeden kullanabilirsin. Tüm hamilelerin kullandığı, asla kana karışmayan, sadece yemek borusunda jelimsi bir tabaka oluşturup mide asidinin ete temasını engelleyen bir şurup. Prospektüsüne de bakarsan A grubu ilaçlardan ve gebeliğe en ufak bir etkisi dahi yoktur. Ben bu şurubu gnde 4 ölçek hatta daha fazla olmak üzere ilk aydan beri kullanıyorum, şu anda 32 haftamdayım, bebeğimin hiiiç bir sorunu yok. Aksine mide yanmaların devam ederse iyi beslenemeyeceğin ve sıkıntı çekeceğin için bebişine zarar vermiş olursun :)

çok tatlıllar demi canım ya
maşallah bebeklerimize hepimizin bebekleri sağlıklı ne güzel allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnn

canım sevcecim maaşallah bebegine güzelim harika bir kilosu olmuş allahım hepsini nazarlardan korusun canım benim bakalım bizde pazartesi günü gidecegiz dr a bakalım benim bebek ne alemde olmuş

slm kızlar dün dr.gittim ve kızımızı gördük eşim ben ve annemle gittik beraber gördük çok tatlıydı bebeğimiz büyümüş maşallah 32 hft.2 günlük ve 45 sn boyu 2110gr.kilosu çıktı...dr.teyzesi tombik ve çok hareketli olduğunu söyledi.heryerlerini gördük çok heycanvericiydi annemde eşimde bende dr.da sürekli hareketlerini izledik dr.hatta gülyüzünü izlemekten ölçümlerine bakamadık diye güldü o kadar çok pozisyonlar verdiki parmağını emdi bize ceeeeeee yaptı yüzünü açıp kapadı ayaklarını ellerini gösterdi dilini çıkardı esnedi kızdı biraz buruştu güzel gözlerini açtı bakındı daha neler neler yaptı çok tatlıydı maşallah benim kızımı ALLAH A EMANET.KISACASI ÇOK GÜZELDİ KIZLAR EN GÜZELİDE ALLAH ŞÜKÜR SAĞLIUĞI YERİNDEYDİ AMA BİR SORUN VARDI ODA YİNE İÇERİDE KANAMA VARMIŞ DR.DAİNŞALLAH PLASENTAYI BIRAKMAZ DEDİ RİSKLİ BİR AY GEÇİRECEKMİŞİM ONU SÖYLEDİ NE OLUR DUA EDİN KIZLAR KIZIMIZA SAĞSALİM KAVUŞALIM ...

Kizlar Bdün Gidişimde Bana 7.ay Paketi Vardiler Içinde Anne Oluyorum Cd Kitap Deterjan Ve Mama Hakkinda Bilgilebndirmeler Var. 15 Gün Sonra Yine Dr.gideceğim Artik Siklaşti Dr.gitmelerimiz.

canım allaha emanet olsun bebegin maaşallah allahım bagışlasın inşaallah amin

kızlar ben de bugün gittim doktora kızım 2054gr olmuş boyu da 43cm ben hesapladım cnm benim toparlamış kendini normal doğum için pozisyonunu da almış allahıma şükürler olsun allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah.....:teytey:

inşallah hep güzel haberlerini alırız ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN MAŞALLAH ...Şeniz

masaallah kizlar hepimizin bebislerinin kilosuda sagligida yerinde
sagsalim kucagimizada aliriz insaallah
bu arada yavas yavas bebisler donmeye baslamis benimki ne zaman donecek
suan bence rahat simdiden ne diye bas asagi duruyum diyor galiba

hahahahaha valla maaşallah benim kıza gece hiç durmadı yerinde bende onunla konuştum durdum bakalım benim kız kaç gr olmuş saglıklı sıhhatli olsun da gerisi önemli degil en son 27+5 de 1154 gr dı bakalım bu gidişimizde 30 haftalık olcak allahın izniyle ve kaç gr olmuş olcak görcez

benim tahminleirme göre 1500 civarlarında filan olması lazım zaten obez bir bebegim olsun istemioyurm ilk önce saglıklı olsun gerisi teferruattır :roflol: :roflol: ay kızlar beni heyecan sardı yaaaaaaaaaa pazartesi saat 12:00 de randevum

cnm o 1500 ü geçmiştir tahminimce heyecanını anlıyorum ben de her randevuyu iple çekiyorum çok tatlı bu kızlar ya maaşallah hepsine

evet canım benim maaşalalh bebekelrmize ay şimiden beni heyecan sardı ya streetpit

evet bahsettiğim söyledğin ilaç dün aldım kullanmaya başladım kararsızdım ama midem kötü olunca aldım.. teşekür ederim içimi rahatllattın

evet bahsettiğim söyledğin ilaç dün aldım kullanmaya başladım kararsızdım ama midem kötü olunca aldım.. teşekür ederim içimi rahatllattın

en iyisini yapmışsın, azıcık ağzının tadını bozuyor ama o korkunç yanmadan iyidir :icecream:

kızlar bugün bizimde randevumuz var bakalım dr umuza gidecegiz gelince güzel haberler veririm inşaallah amin

kızlar bugün bizimde randevumuz var bakalım dr umuza gidecegiz gelince güzel haberler veririm inşaallah amin

ayyy bende çok heyecanlandım şimdi yarında benim kontrolüm var 1 ay oldu çok özledim kzımı çok merak ediyorum kaç kilo oldu acaba.İnşallah sende hayırlı haberlerle dönersin

biz geldik dr umuzdan güzel haberler getirdik şükürler olsun 1443 gr olmuşuz boyumuz haftasına göre uzunmuş ve eger tam gününde dogarsa 53 cm olabilme şansı çok yuksekmiş kızımın ama bize yuzunu göstermedi nazlı kızım tabi dogum ücretinide konuştuk herşeyi içind e3000 ytl ( bakalım ne yapacagız

normal doğum mu olacak saracım?bebişine de maaşallah tam ne zamana gün verdi doktorun?gününü doldurur dedi mi?benim doktor öyle birşey demişti bu bebek gününü doldurur diye neden öyle dedi bilmiyorum bana 11-12 haziran dedi.....fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…