- 25 Mayıs 2007
- 38
- 0
- 96
kızlar selam bende dün dr da idim. oğlumun son durumuna baktık kilosu ( 32 haftadayız) 1 560 dedi drum tabi bana az geldi 1 800 falan ya haftasına göre olan. ama dr herşeyin normal olduğunu hiç bi sorun olmadığını haftasına göre uyumlu olduğunu söyledi. çok kilolu olmasın zaten dedi. aslında herşeyi pek takıyorum kafama ama bu kez dr ne derse o stres yapmayacağım. bebeğimi dengeli beslemek için yapmam gerekeni yapıyorm. dr normal dedi . birde midem çok kötü idi haftalardı aşırı bile yanma hissi vardı çok kötüydüm ınun içinde şurup yazdı ama ben alıp almamakta kararsızım. dr bi sorun olmayacak dedi ama etraftan duyuyorum hep bu dönemde alınan mide ilaçları bebek için zararlı imiş ama napmayım dr bana güven dedi ama bebeğe zarar vermez değil mi arkadaşlar
çok tatlıllar demi canım yamaşallah kızına kilosu çok güzelseninle aramızda 2 gün filan war galiba bakalım bizimki nasılmış.benm kızım hep başaşğı yattı ama son zamanlarda sağ tarafıma ayağını bi dayıyo yan mı döndü ne yada çok deli yatıyo hiç bize benzememişsırnaşık şey
kızlar ben de bugün gittim doktora kızım2054gr olmuş boyu da 43cm ben hesapladım cnm benim toparlamış kendini normal doğum için pozisyonunu da almış allahıma şükürler olsun allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah.....:teytey:
Selam eylül_su, eğer bahsettiğin şurup Gaviscon'sa hiç tereddüt etmeden kullanabilirsin. Tüm hamilelerin kullandığı, asla kana karışmayan, sadece yemek borusunda jelimsi bir tabaka oluşturup mide asidinin ete temasını engelleyen bir şurup. Prospektüsüne de bakarsan A grubu ilaçlardan ve gebeliğe en ufak bir etkisi dahi yoktur. Ben bu şurubu gnde 4 ölçek hatta daha fazla olmak üzere ilk aydan beri kullanıyorum, şu anda 32 haftamdayım, bebeğimin hiiiç bir sorunu yok. Aksine mide yanmaların devam ederse iyi beslenemeyeceğin ve sıkıntı çekeceğin için bebişine zarar vermiş olursun :)
evet bahsettiğim söyledğin ilaç dün aldım kullanmaya başladım kararsızdım ama midem kötü olunca aldım.. teşekür ederim içimi rahatllattın
kızlar bugün bizimde randevumuz var bakalım dr umuza gidecegiz gelince güzel haberler veririm inşaallah amin
biz geldik dr umuzdan güzel haberler getirdik şükürler olsun 1443 gr olmuşuz boyumuz haftasına göre uzunmuş ve eger tam gününde dogarsa 53 cm olabilme şansı çok yuksekmiş kızımın ama bize yuzunu göstermedi nazlı kızım tabi dogum ücretinide konuştuk herşeyi içind e3000 ytl( bakalım ne yapacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?