bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

canım benim günüm 25 haziran da evet normal dogum olacak takvim eski adet tarihime göre canım allah sendne razı olsun cnaım benim senin ve diğer arkadşalarımın da bebegien maaşalalh amin

masaallah kizina saranurcum desene manken gibi olacak boyuda uzun
kilosuda guzel ne guzel hergun guzel haberler aliyoruz

bende hamileyim 6 haftalik ama gramini bilmiyorum daha cok kücüktür

canım snein bebeginin daha gramı yok bile genelde 16 cı 20 ci haftalara gelinc e bakıyorlar sen daha dur çömez

allahım saglıkla kucagına versin amin

canım benim günüm 25 haziran da evet normal dogum olacak takvim eski adet tarihime göre canım allah sendne razı olsun cnaım benim senin ve diğer arkadşalarımın da bebegien maaşalalh amin

takvimde bebiş 32 haftalık görünüyor da o yüzden benimle aynı sanıyordum doğum tarihini ama senin daha geç valla ben bişey anlamadım bu doktorların hesabındankafamçokkarıştı

benim rahatsızlıgım var pkos um ben bu yuzden yumurtlama bozuklugu hastalıgı bilioyrsun bu hastalarda yumurtlama geç oluyor bu yuzden benim son adet tarhim ile ultroson ölçümleir uyuşmuoyrdu dr um uzun süre inceleid en sonunda yumurtlamam geç oldugu için bebegimin degerlerinin küçük çıktıgını ama bunun gelişim geriliği olmadıgını normal bir durum oldugunu söyledi bu yuzden de bir adet dönemi belrledi 19 eylül yaptı bende degişmedim nedeni geri kutuya gitcek öyle olmasın diye bir sorun yok yani herşeyi gayet iyi bana da alışmak zor gelmişti ama alıştım artık :roflol: 31 ci haftaya girince degişcem zaten tarihi hahahahahahaha

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kizimi kizim kuzum zuzum diye seviyordum,baktim benim kizim en minigi civcivim demeye basladim:roflol:

anladım cnm tamam o zaman sağlıklı olsunlar da..e seninki çok iyi o zaman kilosu haftasına göre daha ne olsun maşallah...

allah sendne razı olsun canım benim saol teşekkür ederim tahmin ettiğim gibi oldu açıkcası 1500 civarlarındadır diyordum öyle oldu bir daha ki gidişimd ekızım 2000 gr filan olcak heralde

masaallah canim kizina gec gelecek biraz o zaman seninki
ne zaman gideceksin bidaha doktora ben ayin 24 unde gidecegim

bizde doktora gittik kızımla bugünnnnn kocaman olmuş annesinin prensesi 2100 gr olmuş teyzeleri 32+1 haftalığız

ben mi bebişim ?:uhm: ben bir dahakine 5 mayıs da gidecegim hayatım

ayticim evet iyi maaşallah canım benim maaşallah sanırım benim kızım ince yapılı olacak boyu da uzun olacakmış yani şimdiden öyle herşeyi yememeye özen gösteriyor :roflol: :roflol:

aytii bebeğinin maşallahı var.gerçi benim bebeğimin de iri olcağını söyledi doktor.iri olma durumundan da korkuyorum aslında nasıl doğurcam bilmem.gerçi arkadaşımın oğlu 4 kilo civarında doğdu ve doğumu da bebeğe bakması da kolay oluyor dedi.daha çabuk büyüyormuş.

yok canım senin arkadaşın biraz abartmış zayıf bebekelr kndini he rzaman dah çabuk toplar ve çevremdede aynen örnekleir var...... ayrıca nedne korkuoyrsun yapı meselesi ya anneye çeker ya babaya ya da aileden birine allah yardım eder dogurursunuz benim eşim ve eşimin tarafı hep çiroz gibidirler ince yapılıdır bende kilolu olmasam çiroz balıgı gibiyimdir ama kilom var benim ...bebekelirnizi başkalaırnın bebekelriyle kıyaslamayın.....

bizimkide kilolumu olcak bilmiyorum bu akşam öğrenicem ama galiba poposu biraz büyük olcak bi türlü sığdıramadı kızım :roflol:eee ya halaya çekecek ya anneye tabii ikimizinde maşallahı war o konudada

evet haklısın Allah kolaylığını verir bol bol da etmeliyiz.aileden birine çekecek elbet :)

bi de şeker yüklemesinde şekeri yüksek çıkan bayanların bebekleri daha iri oluyormuş.sakıncalı bi durummuş doğru mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…