bebeklerimizin kaç gram olduğunu yazalım mı?

Kizlar Ben Geldim Sabah Doktordaydim Tabi Ben Saat 8.45 De Saniyodum 8.30 Daymis Randevum 15 Dakika Gec Kalmisiz
Allaha Sukur Oglusum Saglikli Ve 1700 Gram Olmus
Ama Daha Ters Duruyor Oglum Doktor Biraz Sezeryandan Bahsetti Sezeryan Olabilir Dedi Biraz Tedirgin Oldum Belki Doner Dedi
Sizinkiler Ne Alemde Kizlar

canım maaşallah ogluşuna benim dr um hiç bu duruşlardan bahsetmedi bu gidişimd esorcam heralde herşey normalki bahsetmiyor

ben de cuma günü gideceğim çok merakla bekliyorum ne kadar oldu kızım acaba????inşallah benimki dönmüştür artık ben çok korkuyorum çünkü sezeryandan neyse cuma günü haber veririm kızlar kaç kilo olduğunu...

hic tedirgin olma canim..benimkide tersti bu gittigimde düzelmis..insanin psikolojisi cok önemli kendi bedeniyle bile iletisim var biliyorsun pozitif düsün..zaten olacak olan birseye biz engel olamayiz yapabilecegin en güzel sey pozitif düsünüp sıkıntıyı en aza indirmek..bebegin ve sen sag salim atlatta varsin sezeryan olsun

günaydın kızlar bizde 27+4 haftadayız dün kontrolümüz vardı. bebişim 1500 gr olmuş herşey yolunda sağlıklı allaha şükür.

aaaaaay kizlar aksam oglum kipir kipirdi icerde biseyler yapmaya calisiyor gibiydi
babasina diyorum bence bu donmeye calisiyor doktorun dedigini duydu diyorum:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: ay allahım yarabbim aman boşver onlar saglıkla yanımızda olsunlarda varsın sezeryan olsun canım benim

tabi canim saglikli olsunlarda
ama normalde hareketlide bu kadar uzun ve acaib olmamisdi 1 saat oturdum ona baktim aceba diyorum ne yapiyor

benim kizimda cok kipir kipirdi hala da öyle bence onlar baharin geldigini anladilar sabirsizlaniyorlar..

bnm oğlumda 1,700 gram omus bızde dun doktordaydık
ve dun gece kıpır kıpırdı eşım uyuyordu tanık olamadı malesef ama ellerını aldım göbegıme koydum
belkı hıssetmıstır

kızlar selam bende dün dr da idim. oğlumun son durumuna baktık kilosu ( 32 haftadayız) 1 560 dedi drum tabi bana az geldi 1 800 falan ya haftasına göre olan. ama dr herşeyin normal olduğunu hiç bi sorun olmadığını haftasına göre uyumlu olduğunu söyledi. çok kilolu olmasın zaten dedi. aslında herşeyi pek takıyorum kafama ama bu kez dr ne derse o stres yapmayacağım. bebeğimi dengeli beslemek için yapmam gerekeni yapıyorm. dr normal dedi . birde midem çok kötü idi haftalardı aşırı bile yanma hissi vardı çok kötüydüm ınun içinde şurup yazdı ama ben alıp almamakta kararsızım. dr bi sorun olmayacak dedi ama etraftan duyuyorum hep bu dönemde alınan mide ilaçları bebek için zararlı imiş ama napmayım dr bana güven dedi ama bebeğe zarar vermez değil mi arkadaşlar

bende merak ediyorum kızım kaç kilo oldu acaba salı günü gidicem kontrole.dün bi sağlık ocağına uğrayım dedim 20 günde 500 gr almışım ben bunun hepsini kızım aldıysa 1900 gr anca olmuştur.geçen ay iyiydi 900 gr almıştım ben 700 ü kızımındı ne güzel sewinmiştim inşallah şimdide 2000 i geçer yaa fisfisfis ama suç bende son zamanlarda sütüde yumurtayıda düzenli yemiyorum artık warsa yoksa pastalar şerbetli tatlılar kendi derdime düştüm canım ne isterse onu yiyodum benneyaptımki

bende dün doktordaydım kızım 32+4 günlük ve kilosu 2 kilo 50 gram
boyunuda FL ölçümünü ben 7 ile çarpıp buldum ve eğer doğru bir yöntemse 42 cm de boyu kızlar
doktorum haftasından bayabi önde olduğunu tombul bir bebek olacağını söyledi
ayrca 3 hafta önce gittiğimzde ters duruyodu kızım
bu 3 hafta içinde dönmüş ve ben hiç ağrı falan hissetmedim dönerken
herkes dönerken ağrı olduğunu söyleyip korkutuyodu
yaa ben artık kimseye inanmıcam kızlar herkesin hamilelği bir olacak diye bir şey yok demi ama

maşallah kızına kilosu çok güzel seninle aramızda 2 gün filan war galiba bakalım bizimki nasılmış.benm kızım hep başaşğı yattı ama son zamanlarda sağ tarafıma ayağını bi dayıyo yan mı döndü ne yada çok deli yatıyo hiç bize benzememişsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…