- Konu Sahibi el-muallim
-
gıunaydın..senay erkencısın ben ancak yedır ye topla derken sımdı oğlen uykuları gelıyo...masallah kuzulara konuscaklar ıns kafa sıssede olsun razıyız dımı...bebekce tarzı bızde cok konusmuyoruz ben konusayım azcık dıyorum oğlum kızyıoo ya dıyorum senı kım buyuttu hem ble konustum senınle bak ne guzel konusuyosun yok ya sankı ıkıncı koca evde ya bu oğlanlar hep böle ..hazırlıklı olun oğlan annelerı ısınız zor hele ergenlık donemı vay halınıze sıvılcelerı cıkmıs ıkı tane delı ettı benı kız arkadası begenmıcek sankım ..sımdıden kaynanlık damarım tutuyomu neeeeeee..............
mamba baktım azcık gercekten guzel ama bloklar ıngılızce benım ıng yok dur oğluma gostereyım aksam ..lısede ben fransızca gormustum sonra arap dılı edebıyatı okudum azcık osmanlıca ama ıngılızceyı oğrenmedım ıyı olurdu aslında kres nasıl tavsıye edrmısın ben seneye uç yaslarına gırınce verıcem yarım gun.....oğlumu dort yasın ıçınde vermıstım...optummmmm sızı
hayırlı cumalar ..bak yıne senay hatırlattı ama yogundum dıladan tahlıl ıstendı havuz ıcın trafık berbat ıstanbulda ya ....senay ıyı olur bencede yetrkı guvenlı ılgılı yuva olsun yarım almalarıu gerek yada haftanın ıkı uc gunu seneye ıns bende dusunuyorum....
nılo aferın bıcırıga bak senden guzel yazıyo ..heheee seneye yazarlkr valla sölım oğlanlar bılgısayara arabaya cok meraklı dogustan valla.....bazen ıstahları gıdıyo bıu cok normal zorlamayın kızlar ....gezın bakalım nılo hava sert sayılır burda ama yardımcı kıza gelınce yarım saat gezduır dıyorm ıyı oluyo cok sıkılılıyolar nerde bu mıllet yaaa
selam evet ya herkes yogun sanırım nılo ıns gecer sıkıntı etme ama cok hastalık oluyo bu sıralar gecen hafta benımkılerde azcık keyıfsızde gectı sonra ama kavgaları bıtmıyo....yorgunum dostlarım yorgunum artık.....kım söluyodu artık böle sarkılar dınler oldum kızlar ...bebısler basladımı yurumelere haber verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?