- Konu Sahibi el-muallim
-
merhabalar
şükür işteyimbatu yürüyor ama tabii sarhoş gibi sallana sallana. dışarıda ise zor yürüyor. ayağında ayakkabı var ya. yere yatıp emeklemek istiyor dışarıda. halen kucaktan bırakamıyoruz parkta filan. bayram 2-3 gün hem gezdik hem parka gittik. batu ya iyi oldu. dün de parka gittik yine akşam halamıoz geldi. anladığım batu kalabalık ve çocuk seviyor. kardeş yapamayacağıma göre seneye oyun grubu şart oldu.
selam kızlar ...hava ıyıce sogudu ..senay haklısın kapalı mekanlara gıtmek gerek ama evde kalsak daha ıyı oralardada hastalık kapma ıhtımalı daha cok ıns sıkıntısız gecer bu kıs evımız sıcak baska evler sıcak olmauyo veya hsta kım bılemıyoruz benım kızlar supurge çalısytımı koselere kacıyo seda bagırıp aglıyo hala alısamadık yanı dıla korkmuyo sadece ama normaldır bebekler bu yasta farklı seslerden korkarmıs ..zor oluyo tabı temızlık bledırıda calıstırırken kıyametı koparıyo seda kucagıma alıp anlatıyorum bak kotu degıl bak böle calısıyo o an ıyı ama sonra yıne baslıyo zamanla alıscajklar ıns ..sıkılıyolar ya oyuncaklar oyalamıyo napıcaz kısında evde bılmem...nıloooooooo ne ıyı olur hadı zaman kaybetmeden hgelsın bı kız ıns......basla hemen .....bak benden tam destek sana...gokce korkuyo bakasana kız gokce arayı uaztma derım hadı sana da uç sene musade bebıs ısterızede ...denız zaten yapmıcak ee sız yapın kardes ıyı olur ıns cocuklar arıyor gercekten baskalrının kardeslerını gordukce ıstıyolar ılerde de gerelkıyo kısmet elbette ama ıyı olur benım olsaydı oğlum bes yasındayken dusuk yaptuım cok ısterdım tam vaktıydı sımdı eee seneye unıversıteye gıdecek ne anladım dıyo napalım hersey kısmet dımı yaaa...gokce bolbol cay ıcın canım aman hadsta olmayalım ya bende korkuyorum bırı hasta oldumu hersey sıkıntıya gırıyo ...cok optummmm kızlar
hu huuuuu...... kızlar...... nerelerdesiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?