- Konu Sahibi el-muallim
-
o zaman keşke biraz çalışabilsen. ama çocukla da çok zor çalışması. allah kolaylık versin diyeyim. hayırlısı. ben de bir ara kilo vermiştim sabah öğlen genelde yoğurt-müsli yemiştim. akşamı da hafif geçirmiştim ama. benim 64 olmaam çok var. 70-73 arası gidip geliyorum offfff
nil anlamadım bu hormonlara adet 2. günü bakılmadı mı? öyle bakılmadıysa anlamı yok. öyle bakıldıysa oldukça yüksek. menapozu gösteriyor. bence türkiyeden şu hayıt tohumunu getirt. bir de buğday çimi (wheat grass) al günde 5000 mg. inan hormon düzenlemede işe yarıyorlar.
Guzel hafta sonlari diliyorum.
Denizcim hic sorma canim yaaa artik bende bisey anlamadim bu hormonlardan adetin 2. gunu yapilmadi hatta 2 ay adet olamamistim doktorum birde hormonlara bakalim dedi degerler böyle cikti.
FSH 48
AMH 0.16
ESTRADIAOL e2 250 civari
Aklimda kalan bunlar evet semra hanimda aynisini soyledi 2. gun yapildiysa hic önemi yoook dedi.Biz dedi adetin 2. yada 3. yapilan degerlere bakariz yeni dogum yaptigim icin hemen menepoz diyemeyiz dedi.
Persembe gunu kan verdim degerler aynimi cikacak ustune baba basa soldedim doktoruma adetin ikinci gunu yapalim diye anlatamiyorum artik bennnnnnnnDenizcim (wheat grass) tabletmi yoksa bitkimi beni madur gor canimya eger tabletse buradan alirim hayit tohumuna gelince ismarladim ama daha gelmedi bence benim hormonlar rayina oturamadi daha dogrusu dogum yaptiktan beridir duzenim yoook inanki turkiyede olsam hic birsey problem olmaz burda bir kan veriyorsun en azindan 1 haftada sonuclar geliuyor arti ahhhhhhh turk hekimleri gibisi varmi hele bir adetimi olayim artik kendim ev doktoruma yaptiracam degerleri hocama gondrecem oyle istedi hayirlisi
Birde benim e2 yuksek oldugu icin kiloyu zor veriyormusummm zatende hormonel oldugunu anlamistim vucudum su topluyor oda ondanmis bir yedi kolo verebilsem sen kac kilosun deniz?
Sen benim gibi degilsindirbil hassa belim kalinlastiiiiiiiiiiiii
sağol canım. senin kıza da maşallah. belki ileride büyük bir şehre geçersiniz sen de kalbindekini yaparsıniyi geceler kızlar
nilcim umarım hormonların normale döner canım hayıt otunu bende kullanmıştım fsh ı 1 e düşürmüştü tabi hapla birlite bi ay içinde düşmüştü :)
denizcim çalışmak zor canım ama bi devreden sonrada evde hep olmak çok zor geliyo gökce az daha büyüsü ne yapıcam die düşünüyorum pc başındada akşama kadar vakit geçmiyo bulundugum yer küçük kasaba gibi yapılacak hiçbişey yokbakalım hakkımızda hayırlısı face ten gördüm ogluşun maşallah canım büyümüş koca erkek olmuş
canım boşver takma bıngıldağı. maşallah boyu çok iyi uzamış doğum boyuna göre. batu da çok hızlı büyüdü ama 12. aydan beri hiç uzamadı gibi. buna karşılık kilo aldı azcık göbek yptı. demek bundan sonraki dönem yine boya gidecek. geçmiş olsun. gerçekten hastayken o mızmız halleri hiç çekilmiyor. çok yorucu. hastalanmadan büyüse şunlar. çiş için de en iyisi yazı beklemen. sıcaklarda rahat edersin. eşin de çok zormuş yaaa. allah kolaylık versin.merhabalar.
denizcim duzenli bi dokt yok oglum hastalaninca 15 gun once baska bir dokt goturduk.bu sefer kafa olcumunu bebeklere ozel bant ile olctu gecen aydan 1cm kisa geldi.diger kafasi buyuk diyen dokt normal meziro ile olcmustu.bu doktor normal bingildakta olabilir.sakin usg falan yaptirmayin sacma dedi.bizde vazgectik.oglumun boyu gecen ay 86 cm di.(45 cm dogdu)kimi ay boya kimi ay kiloya gidiyor.son aylarda 1-2 cm atiyor bu normal.ilk aylar ne heyecanliydi 5-6 cm atiyordu.
pisletme konusunda ben rahatim diyorum ya su dokulunce ellemiyorum gidip bez alip geliyor.babamiz asiri titiz yemek yerken bile yavruma surekli dokmeden ye.temizleyen benim cocuk bu karisma diyorum oyle alismasin diyor.oyuncaklari ortalikta olsun topla oglum eli batsin gel silelim.ben gunduzleri kirlensin dokulsun olsun oglum desemde aksam baba dusunceyi degistiriyor cocukta sasirdi ne yapacagini.baba ile konustugumda hastalik boyutuna geliyor dedigimde o kadarda degil.nasil alisirsa oyle gider diyor.
gokce ozel msj atarim cnm.
nil tuvalet egitimine erdem in istegiyle gecen ay basladim.cisini cogunluk wc ye yapti ama klozete yapaken kaciriyor yada ustunu islatiyor surekli altini acik tutmak gerekti.ev soguk usuyorbende bahara erteledim.
2 aydir kar kalkmadi bizim burada.cok soguk yaa..
ogulda bende hastalandik 15 gunde zor atlattik.ne uyku ne yeme ne dinlenme..surekli mizmiz boyle olunca gunduz birakilan emzirmeye yeniden basladim.yemek yemeyede yeni yeni basladi.hastalanmasi birsey degil huy degistiriyor.
bende ekmek ve tatliyi keserek ,pilates yaparak 2 ayda 4 kg verdim.ben yavas veriyorum daha saglikli oluyor vermem geren 7 kg var.
uyandi iyi bakkin kendinize kuzulara
mahallenin en mutlu yumurcağında en zor döneme 12-18 ay diyor. şükür 3 ayımız kaldı. 2 yaş daha kolaymış. ama 2,5 civarı zorlaşabilirmiş. yine de büyüdükçe fiziksel zorlukları kolaylaşıyor.selam ben geldım uyuyolar ama tam uyanma saatlerı............bebıs ıstyız canım gecmıs olsun aman daha olmayın hasta ıns bıseycı yok yakısıklının takma kafana canım valla senın koca tıtızmıs gercekten ben bazen kızıyorum babalar tam tersı oluyo bırak doksun nolcak gıbı ama genelde karıstırmıyorum cogu seyde gelenlerıde dedıdın gıbı cocuk sasırıyo ama alıscak merak etme baban böle ıstıyo de alısacak.........hersey zor rabbım kolaylık versın ıyı vermıssın bende azcık verdım dedıgın gıbı yavas vermek daha ıyı.....ben zor verırım zaten bu yasta.....nılo nasılsın noldu ya gelsın ıkıncı ınss hemen ya bekleytmesın ıns...ama stres yapma...gokce nasılsın canım denız nerdesınız ..bebeklerımız buyuyo dıslerı cıkıyo artık vakıt bıraz daha fazla kalıyo bıze ama ınanın ıkı yas sonrası bıraz daha rahatladım valla cok zor uc ttane nılo kız uçuz olsa bu sefer senınde ne ıyı olurdu valla...optum sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?