- Konu Sahibi el-muallim
- #1.001
mrb güzel hanımlar epeydir ugramamıştım bikaç gün ogluşu dr a götürdük ayagını alçıoya aldılar bikaç hafta böyle alçıya alınıcak daha sonra bi operasyon yapılacak sonrasındada bi ortapedik ayakkabıverilecek cihazlı dediler bakalım inş düzelir ogluşun ayagı gökcede iyi teyzeleri gene diş çıkarıyo galiba bide ishal olmuştu bende öyle oldum aama geçer gib i oldu ,nş daha iyi olur gökce
sizler nasılsınız
bebekistiyrouz canım bizde sıkılıyoruz gökce zaten bol bol tv izliyo bende fazla vakit bulup onla ilgilenemiyorum
biz oyun hamuru almıştık ama gökce yemek istşyor kalem verdik bya için duvarı boyamış
bakalım neler oynuyucaz evde kk da biri yazmıştıkızı 3 yaşındaymış çocuk makası almışlar gazete felan kesiyolarmış sulu boya yapıyolarmış resim boyama yapıyolarmış yapmıyosanaz dene sende bide benim kız tamir anahtarlarını alıp kapılara bisikletine felan tutuyo tamir eder gibi acaba tamirci seti mi alsam napsam:)
sizler nasılsınız
bebekistiyrouz canım bizde sıkılıyoruz gökce zaten bol bol tv izliyo bende fazla vakit bulup onla ilgilenemiyorum